Blue_Lion написа:slavia_forever написа:Само аз ли си оставам в София?!![]()
Бистрица Е София бе брат![]()
![]()
Аз съм в Горубляне. БЛИЗО ДО БИСТРИЦА. ЩЕ ЧУЯ ГЪРМЕЖИТЕ
НАЗДРАВЕ!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Blue_Lion написа:slavia_forever написа:Само аз ли си оставам в София?!![]()
![]()
slavia_forever написа:Blue_Lion написа:slavia_forever написа:Само аз ли си оставам в София?!![]()
![]()
Аз съм в Горубляне. БЛИЗО ДО БИСТРИЦА. ЩЕ ЧУЯ ГЪРМЕЖИТЕ![]()
НАЗДРАВЕ!

SHYNE написа:ебативчера бях на няква дива чалга и направо още не мога да се оправя . кофти работа , почувствах се точно в зората на мутрите
дебелите чичковци с сребърните синджири по половин кило на врата . облекло анцуг или дънки загащени до брадата
путките ,прасета на токчета ,напудрени ,начервени .мляскащи дъвки . направо бях позабравил тая олелия
по някое време се появи няква чалга звезда и почна да пее доко-доко и сандокан .... абе ужасна работа
а забравих имаше и някъв елемент обикаляше с барабан из заведението и думкаше като на мач
главата ми стана компот
и така де останах доста впечетлен ...

SHYNE написа:ебативчера бях на няква дива чалга и направо още не мога да се оправя . кофти работа , почувствах се точно в зората на мутрите
дебелите чичковци с сребърните синджири по половин кило на врата . облекло анцуг или дънки загащени до брадата
путките ,прасета на токчета ,напудрени ,начервени .мляскащи дъвки . направо бях позабравил тая олелия
по някое време се появи няква чалга звезда и почна да пее доко-доко и сандокан .... абе ужасна работа
а забравих имаше и някъв елемент обикаляше с барабан из заведението и думкаше като на мач
главата ми стана компот

главата ми стана компот

SHYNE написа:birabecks вернобая се чудех къде съм
![]()
![]()
![]()
ае наздраве ...
оф утре пак се задават някви протести .... писна ми честноооооооооооооооооо.................!!!!!!!!!!!
Върни се в “Игри и забавления”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост