SHYNE написа:наздраве банда !! аз тая вечер съм пак на рожден ден ... абе ебало си маааата ...![]()
![]()
Аз утре съм на БАНКЕТ !
На 31-ви съм на рожден ден
Наздраве!!!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
SHYNE написа:наздраве банда !! аз тая вечер съм пак на рожден ден ... абе ебало си маааата ...![]()
![]()
slavia_forever написа:Н А З Д Р А В Е !

plan-2012 написа:slavia_forever написа:Н А З Д Р А В Е !
Как си брато ?
![]()
![]()
![]()
![]()
lauta hools написа:За мен тия дни наздраве няма,но...все пак съм тука.Между другото аз също влизам във форума заради тази и тема и заради темата за ултрасите,нямам нервите да се разправям с когото и да е,достатъчно позитивен човек съм и тука изобщо не е място за мен,но хубаво,че ги има тези теми,за да влизам в този форум.

Безпрецедентно обединение на феновете на три от отборите с най-много привърженици в България - Левски, ЦСКА и Локомотив (Пловдив) видяха софианци днес на шествието в памет на убития преди година привърженик на "сините" Андрей Монов. Над 500 души се събраха пред училището на Андрей - I Английска езикова гимназия, след което изминаха разстоянието до мястото пред пл. "Света Неделя", където австралийският престъпник Джок Полфрийман наръга фатално българския младеж. Феновете на трите отбора се присъединиха към близките и роднините на загиналия преди година привърженик на Левски и поднесоха цветя и възпоменателни венци на лобното място на Андрей Монов.
Въпреки футболните различия ултрасите не създадоха проблеми и показаха единност пред каузата "Нищо не е забравено, нищо не е простено!" Освен минутата мълчание в памет на Андрей, шествието се обяви и за справедлива присъда за лумпена Полфрийман. Делото на анархиста е отложено за 25 февруари 2009 година. За деянието на убиеца законът предвижда от 15 до 20 години затвор. Семейството на Андрей Монов заведе и иск за кръвнина на стойност 250 хиляди лева.
ТОВА Е НАЧИНА, СТИГА ОМРАЗА, ВРЕМЕ Е ЗА НАЦИОНАЛНО ОБЕДИНЕНИЕ!

Върни се в “Игри и забавления”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост