Top Eleven Football Manager-Фен тема
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- YANTRA_FOREVER
- Контакти:
Re: Top Eleven Football Manager-Фен тема
Аз съм едва 3-то ниво и съм с много слаб състав и общо 4 резерви,а в момента имам трима контузени и единствения ми здрав резервен играч е вратар
Но въпреки това продължих в купата, в ШЛ съм втори в групата(5 точки пред третия) и съм първи в шампионата 

- YANTRA_FOREVER
- Контакти:
И един въпрос към хората с повече опит в играта: Защо никога няма играчи за продан на цена от 10 до 20 милиона 

YANTRA_FOREVER написа:И един въпрос към хората с повече опит в играта: Защо никога няма играчи за продан на цена от 10 до 20 милиона
Има по-нататък аз съм 5 ниво и съм виждал 12мил.
UNBEATABLE написа:Жоржиньо написа:Аз съм 5то ниво до сега във всяко ниво съм бил 1ви..но тая година нещо не се получава,не мога да купя един играч все ме изпреварват
Трудно е, аз едвам днеска купих 1, не знам как стана дори... по-принцип наддават постоянно и се получава кофти...
Да точно попринцип рано към 8,9 няма много хора и е по-лесно,но после става ужас има по 20 човека да наддават за 1...
- modor
- Контакти:
YANTRA_FOREVER написа:И един въпрос към хората с повече опит в играта: Защо никога няма играчи за продан на цена от 10 до 20 милиона
Споко ще има и за по 25-27м
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
- UNBEATABLE
- Контакти:
modor написа:YANTRA_FOREVER написа:И един въпрос към хората с повече опит в играта: Защо никога няма играчи за продан на цена от 10 до 20 милиона
Споко ще има и за по 25-27мКолкото по на горе се качваш в левелите толкова повече се покачват цените на всичко
И аз не съм виждал толкова скъпи, тях по-лесно ги купувам с по 1-2 токена, защото повечето нямат парички, а аз имам дооста, но пък токените ми са прекалено малко ...
А, аз да питам : Може ли да се прави бартер между отборите? Никога не съм виждал, но ми е интересно, защото преди имах нужда от тази "опция"
Последна промяна от UNBEATABLE на 12 юни 2011 10:57, променено общо 1 път.
- modor
- Контакти:
И аз така си мислех ама сега не е така 
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
-
AnalBreaker
- Контакти:
Ехеее не съм предполагал, че толкова много играем тази игра
Аз съм на 7 сезон вече. Имам 3 титли, 2втори места и 1 трето. Една ШЛ и още 2финала. За купата имам два трофея и 2 трети места
Играчи над 10 милиона се копуват по-лесно 3-4 текена
Аз съм на 7 сезон вече. Имам 3 титли, 2втори места и 1 трето. Една ШЛ и още 2финала. За купата имам два трофея и 2 трети места
Един ИСТИНСКИ българин !
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
- pesho_1913
- Контакти:
UNBEATABLE написа:Жоржиньо написа:Аз съм 5то ниво до сега във всяко ниво съм бил 1ви..но тая година нещо не се получава,не мога да купя един играч все ме изпреварват
Трудно е, аз едвам днеска купих 1, не знам как стана дори... по-принцип наддават постоянно и се получава кофти...
Дам, аз гледам да събера към 7-8 токена и тогава да наддавам, но и тогава не е сигурно ..
СЛАВИЯ е любов, а не бизнес - ВЪН боклуците от любимия отбор !
[offtopic][wrapimg=]http://orig07.deviantart.net/a121/f/2013/147/3/b/bvb_by_syndikata_np-d66tj6i.gif[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://orig07.deviantart.net/a121/f/2013/147/3/b/bvb_by_syndikata_np-d66tj6i.gif[/wrapimg][/offtopic]
- modor
- Контакти:
AnalBreaker написа:Ехеее не съм предполагал, че толкова много играем тази игра![]()
Ето я нашата звездЪ
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
Върни се в “Игри и забавления”