Българинът Александър Русев спечели първа титла в WWE

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Re: Българинът Александър Русев спечели първа титла в WWE

Мнениеот Eminem » 23 ное 2014 12:30

the_blue_fan написа:Ама да ми говорите за качества на ринга ... :D Всичките му победи са постигнати чрез предаване..

Много си е добър на ринга. Много е подвижен за теглото си и има голям арсенал от хватки, друг е въпроса какъв е плана за самия мач и колко хватки да ползва.
Побеждава ги само чрез предаване за по-голямо превъзходство над съперника.
"Руснак" шампион в Американското театърче си е сериозен повод "умните" янки да гледат това предаване и да подкрепят любимите си звезди. А когато Русев загуби от някой американски кечист, ще бъде обявен тридневен национален празник в САЩ. С две думи помпане на самочувствие..

Тук си прав.
Малко им трябва да накарат глупавите американци да викат usa.

haha

Мнениеот haha » 23 ное 2014 12:50

Човекът си има много добри умения, но на мен образът му ми е безкрайно скучен и изтъркан. Е, както споменахте, на американците им е достатъчен да скандират "Ю Ес Ей".
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 23 ное 2014 13:20

Браво на Александър Русев
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 23 ное 2014 15:27

Добре, че е Трите Хикса, иначе никога нямаше да гледам кеч аз- единственият, при който няма лабаво , а дори не го споменахте в коментарите си! :mrgreen: Срамота..
Братята Харди също бяха големи имена в индустрията като рипаха върху масите от 10-15 метра. :)

Нашият не стана ли шампион преди няколко седмици бре, много ви е бавен нета нещо. Ама да му е честито! :mrgreen:
Човек дето прави грамадата и Шеймъс на пържоли, заслужава уважение и не ми пука българин ли е, руснак ли е или и двете! :)
Искам да набара и Ранди Ортън и да го научи да се предава... :lol: Ако сте зяпали български борци и борба, сигурно знаете, че хватките за предаване са запазена марка за всеки добър борец - Олимпийски шампион, тъй че не се учудвайте, че и на Русев това му е най-силният компонент! :)
Останалите новаци са ми противни наистина и съм на вашето мнение- само респект към Джон Сина (за мен е най-издръжливият кечист, който можеш да го биеш непрекъснато и пак ще се изправи преди 3 и голямата червена машина Кейн (тоя дето носеше маската, а не тоя клоун дето е днес). :)

Както във всеки спорт и кечът си има свой крал- Дан Колов! :P
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
Аврамов
Контакти:

Мнениеот Аврамов » 23 ное 2014 15:38

За съжаление Александър Русев показва и доказва, че не е българин щом се продава за долари и се кланя на другаря Путин.
Тъжно, но факт!

haha

Мнениеот haha » 23 ное 2014 15:40

Аврамов написа:За съжаление Александър Русев показва и доказва, че не е българин щом се продава за долари и се кланя на другаря Путин.
Тъжно, но факт!

:lol: :lol: :lol: :lol:
Ето пример за хора, които не отбират от дадената тема, но пишат по нея.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
Аврамов
Контакти:

Мнениеот Аврамов » 23 ное 2014 15:43

Какво да отбираме другарю? Или си българин и държиш на България, или служиш на мамона и на Путин.
Животът не е шоу!

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 23 ное 2014 16:19

Мирослав Барняшев му е истинското име. Има умения от няколко бойни и силови спортове и е сред добрите. Проблем обаче може да се окаже шията на която е имал фрактура. Не един и двама много добри са се отказали заради контузии точно там.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 23 ное 2014 16:45

Аврамов написа:Какво да отбираме другарю? Или си българин и държиш на България, или служиш на мамона и на Путин.
Животът не е шоу!

Въобще не си наясно с кеча. Ама въобще. Все едно да критикуваш някой български актьор, че е изиграл роля на американец в някакъв филм.

haha

Мнениеот haha » 23 ное 2014 18:25

Аврамов написа:Какво да отбираме другарю? Или си българин и държиш на България, или служиш на мамона и на Путин.
Животът не е шоу!

Аз не разбирам кой знае колко от бокс и не съм коментирал мача на Пулев с Кличко. Ти не разбираш грам от кеч, но даваш експертни мнения.

Върни се в “Игри и забавления”