Край на свободния он-лайн бетинг

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Seichov
Контакти:

Re: Край на свободния он-лайн бетинг

Мнениеот Seichov » 18 юни 2013 13:01

На мен лично ми е странно, защо е блокиран сайта на efbet.bg (EFbet ® is a Registered Trademark of Eurofootball Limited) на 90% съм сигурен, че това си е сайт на Еврофутбол само че със седалище Малта-заради данъците. Някой да знае нещо по въпроса?

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 18 юни 2013 13:02

Empty написа:Интернет букитата са спонсори на много сайтове за игри в България и раздават бонуси, които хората си превъртат и влизат в нашата държава.Отделно има много хора, които се занимават само със залагане и отново харчат парите си тук.Това никой не го мисли.Аз залагам за кеф, но е много по-удобно от стола в нас, отколкото за всяка идея да тичам до ЕФ.....

Да не говорим и какви огромни загуби ще се реализират от спирането на рекламите, маса пари влизат в момента в най-различни български сайтове, за реклама на онлайн залагането, а също и в някои БГ отбори. Друго си правителството на Олигарски...
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 18 юни 2013 13:18

Ами сега :roll:
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

onceMORT
Контакти:

Мнениеот onceMORT » 18 юни 2013 13:25

Red Warrior написа:Трябва да се забрани залагането в световен мащаб. Това убива спорта. Аз не залагам, но Еврофутбол поне плаща данъци в България, а сайтовете им правят нелоялна конкуренция с неплащането на данъци, с което дават по-добри коефициенти.

Това е лека лъжа. Efbet е собственост на еврофутбол, но е регистрирана в малта, сега е направила постъпки за лиценз, но до момента, данъците ги е плащала в малта, не в България. Еврофутбол си плаща в България, да това е истина.
shotgun blues написа:То беше ясно ,че ГЕРБ ще спечели......аз за тва и не гласувах ,вместо да си изкарам един страхотен спортен ден с Формула,мачове,финала на Тренто,финал Евролига,ще се занимавам с тези,все тая

"Човешки" материал!?

onceMORT
Контакти:

Мнениеот onceMORT » 18 юни 2013 13:27

Seichov написа:На мен лично ми е странно, защо е блокиран сайта на efbet.bg (EFbet ® is a Registered Trademark of Eurofootball Limited) на 90% съм сигурен, че това си е сайт на Еврофутбол само че със седалище Малта-заради данъците. Някой да знае нещо по въпроса?

Да нямат лиценз, до месец се очаква да имат, поне така ми каза техен представител.
shotgun blues написа:То беше ясно ,че ГЕРБ ще спечели......аз за тва и не гласувах ,вместо да си изкарам един страхотен спортен ден с Формула,мачове,финала на Тренто,финал Евролига,ще се занимавам с тези,все тая

"Човешки" материал!?

Потребителски аватар
1977
Контакти:

Мнениеот 1977 » 18 юни 2013 13:45

Sardukar написа:Ами сега :roll:

Ами сега бате VPN връзка и си залагай колкото щеш
Божков и Олигарски да го духат
с това слагам край на всякакви дискусии:
https://www.facebook.com/fclevski/likes

Потребителски аватар
pumpo
Контакти:

Мнениеот pumpo » 18 юни 2013 13:47

Лоша работа, това е нагъзване пред Божков. Аз от 7-8 години НЕ ЗАЛАГАМ в еврофутбол, смятам и за в бъдеще да не правя това ;) Винаги ще си залагам в и-нет, има си работещи сайтове! Този еврофутбол е монополист в България от 1993 година, УЖАС!

Потребителски аватар
No Pyro No Fun
Контакти:

Мнениеот No Pyro No Fun » 18 юни 2013 13:51

Пълни тъпаци... в бет365 например има много повече видове залози от колкото в еврофутбол.
Изображение

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 18 юни 2013 13:55

Това е ала-бала.Има прокси-та.Най-много да ги накарат да плащат някакви пари които до момента не плащат,което ме съмнява.. не е в списъка а според мен ако тях не спрат,ако ще всички други да спират!!!Аз залагам само в ..
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 18 юни 2013 13:56

Като човек, който активно се занимава с това мога да Ви кажа каква точно е причината за това решение. (btw всяко правителство като дойде на власт първият му закон е показателен за това откъде са парите - навремето ндсв най-първо пипнаха закона за хазарта :D :D ).
Та умопомрачителни суми се залагат в тези сайтове. Хазарта си е наркомания точно като всички други наркомании, които си предизвикват зависимости и се използва от тесен кръг от хора, за да им генерира огромни печалби. Знаете, че когато едно нещо е законно има повече конкуренция и т.н. и нещата са по-добре за потребителите. Колко по-добре обаче става ситуацията за Васил Божков - ниски коефициенти, гарантирани клиенти... защото просто законът не им оставя друг избор - задължително трябва да се залага при него. Има и едни хора, които пък ще намажат повече и от Божков - незаконните букмейкъри на хора от "прехода" от типа на Златко Баретата... те сега ще разцъфнат, някакви тийнейджъри ще им събират залозите срещу скромно процентче, а те ще печелят огромни суми и когато имат проблеми със вземанията, започват силовите методи от 90-те години... (видяхте и какво стана с пича от Благоевград, който се намеси като играч на пазара).

пп Това правителство трябва да ходи възможно най-бързо...
[center]Изображение[/center]

Върни се в “Игри и забавления”