MuFc1878 написа:megan fox написа:Баджанак, колко победи си направил и от колко игри?
Още не съм играл.... тепърва има да се уча
Е нали беше почнал бе, искаш и ранкед да играеш, значи си станал 30-то ниво, та не се прави... BUSTED!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
MuFc1878 написа:megan fox написа:Баджанак, колко победи си направил и от колко игри?
Още не съм играл.... тепърва има да се уча

MuFc1878 написа:Играя само с Draven, ама съм си ботляк... няма кой да ме научи на малко стратегия
becks32milan написа:MuFc1878 написа:Играя само с Draven, ама съм си ботляк... няма кой да ме научи на малко стратегия
Кажи го още 40 пъти![]()
Сега си купих Фидълстикс, кефи ме много, мисля да си взема Вейгъра и по-нататък Зиггс.. Сега на Арам цъкам повече като от там реших да взема тия двамата, Ка Зикс също.
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.
fr3ak_boy написа:becks32milan написа:MuFc1878 написа:Играя само с Draven, ама съм си ботляк... няма кой да ме научи на малко стратегия
Кажи го още 40 пъти![]()
Сега си купих Фидълстикс, кефи ме много, мисля да си взема Вейгъра и по-нататък Зиггс.. Сега на Арам цъкам повече като от там реших да взема тия двамата, Ка Зикс също.
Преди като цъках, с Вейгъра много мажеш. Беше голямо животно, като се нафармя. Не знам дали не са го нърфнали, ама ако не се, купувай смело. Ако го научиш, ще си много мощно АП кери.
Върни се в “Игри и забавления”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта