veni__85 написа:THE RED SNAKE написа:ГРУПА H
1.rhaegar – Реал Мадрид
2.dreben23 – Борусия Дортмунд
3.Petar Simeonov – Тотнъм
4.veni__85 – Апоел Никозия[/center]
Жребият е хвърлен

! Нека пресконференцията на отборите след изтеглянето му започне сега

!
В една група с победителя от миналия сезон няма да е лесно. Дребен23 обича рисковите прогнози и често познава така наречените "изненади". Третият участник също не е за подценяване.
Това ми е трето участие в турнира и да сега винаги съм излизал от групите.
Кажете нещо за Петър Симеонов, че ми е пълна загадка този отбор. :D Мисля, че съм го срещал да прави хубави неща, от него се тревожа най-много, реджи защо взе да се прави на умрела лисица.

Но да, щом е шампионче трябва да му скочим. Неизбежно е, ама поне ако успеем да го елиминираме ще му е гадно. Корава е групата и то много, ще си помисля дали да ползвам "изненадите". Точни ще си му трябват тука, макар че аз моят стил си го харесвам, опит в ШЛ имам вече, ама не разбрах регламенто за следващата фаза и няма да се напъвам. Лошото е, че твърде много любими отбори ми влязоха групи и това ще е допълнителен проблем, но ще се справиме с момчетата. Вени е по-корав отколкото някой си представя, фаворит ми се струва в групата, аз това го знам, но не му знам кой му вторият профил, за да добия още по-пълна представа за форма и класа. Останал съм с впечатлението, че е фен на феърплея и той и ще правиме в групата на смъртта страхотен екшън! Може би за първи път имам група, в която да не е фикс идея класирането на никого, предишните ми групи и сезони всеки имаше фиксови идеи да продължи.

Пак съм си в групата на смъртта, колкото и да ги хвалите другите групи.

Шампионът е тука за детрониране, бъдещият шампион също е от наша група и си е групата на смъртта.