Игра с прогнози - Шампионска Лига

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Re: Игра с прогнози - Шампионска Лига

Мнениеот 1914.1902 » 24 авг 2017 22:42

JackPackage написа:С Рибаря и Змията в моята група - безпроблемно продължаване :lol:
Трябва да направим синя директива и да изхвърлим сингапурското буки извън ЛЕ даже :mrgreen:

Рибаря го ебавахме , че е като Кротоне - 13 в Серия А и е влезнал в турнира , та ще вземе да завърши първи . :lol:

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 24 авг 2017 23:04

Успех на съперниците ми в групата .Целта ми е да излезна от групата

Потребителски аватар
Dani
Контакти:

Мнениеот Dani » 24 авг 2017 23:18

Със Смит май сме втора поредна година заедно (може и да бъркам). Интересно ще е.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 24 авг 2017 23:32

Тоя път трябва май да следя регламент по добре : 0 Миналата ли беше дето не бях видял, че се дават други прогнози освен краен изход и си пиша само тях без да гледам резултати. Накрая оня шантавия като дрънкаше глупости, поглеждам класирането и що да видя :lol: :lol: :lol:
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 25 авг 2017 09:06

Виждам, че и тримата съперници в моята група са участвали в миналото издание на играта, като единият дори е завършил доста напред в крайното класиране. Като дебютант смятам, че шансовете ми в тази група са най-малки и всяко изпреварване на съперник от мен ще бъде своеобразен успех. :P
Силно ми допадат предложените правила за елиминациите. Доколкото видях, в минали сезони (поне в последния) след групите пак сте били в общо класиране, а не на елиминации, и определено новото предложение ми се струва по-интересно, тъй като повече наподобява реалния формат на турнира. Особено точка 3.8 ми е много на сърце. :lol:
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 25 авг 2017 09:21

Хубава група :)

То е ясно, че ще отпадна, но поне да е с достойнство. 8-)
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 25 авг 2017 10:18

1914.1902 написа:
JackPackage написа:С Рибаря и Змията в моята група - безпроблемно продължаване :lol:
Трябва да направим синя директива и да изхвърлим сингапурското буки извън ЛЕ даже :mrgreen:

Рибаря го ебавахме , че е като Кротоне - 13 в Серия А и е влезнал в турнира , та ще вземе да завърши първи . :lol:

То Рибаря и в ЛЕ ли са го пуснали - ебасимо благотворителността - просяка навсякъде играе и ще отпадне навсякъде :lol:
Все пак, по-важното от това Рибаря да не е 1-2 е оранжевия водач на групата ни да бъде 4-ти :twisted: :mrgreen:

Последните години май си печеля редовно групата аз, така че е редно традицията да продължи :twisted:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 25 авг 2017 10:28

JackPackage написа:
1914.1902 написа:

То Рибаря и в ЛЕ ли са го пуснали - ебасимо благотворителността - просяка навсякъде играе и ще отпадне навсякъде :lol:
Все пак, по-важното от това Рибаря да не е 1-2 е оранжевия водач на групата ни да бъде 4-ти :twisted: :mrgreen:

Последните години май си печеля редовно групата аз, така че е редно традицията да продължи :twisted:

Ще го пусна и в ЛЕ , тъй като съм админ там и от понеделник ще стартира играта .
Даваме му шанс за пробив навсякъде . :lol:
Ако нещо и ти се запиши , до сега направих две игри през последните два сезона и те нямаше , включително последния сезон със специалното участие на Гранде Сасуоло . :lol:

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 25 авг 2017 10:30

Е, за хората които играем ШЛ ни е под нивото да се занимаваме с второстепенни турнирчета :lol: :mrgreen:
А и много мачове, а шанса да не гледам нито един мач от ЛЕ до април месец е много голям, така че ще пропусна ;)

От 5 участия - имам едно 2-ро място в групите (първия сезон след tevez) и 4 1-ви...
В годината в която съм завършил 2-ри съм взел ШЛ :mrgreen: :mrgreen:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 25 авг 2017 12:58

1914.1902 написа:
JackPackage написа:
1914.1902 написа:

Ще го пусна и в ЛЕ , тъй като съм админ там и от понеделник ще стартира играта .
Даваме му шанс за пробив навсякъде . :lol:
Ако нещо и ти се запиши , до сега направих две игри през последните два сезона и те нямаше , включително последния сезон със специалното участие на Гранде Сасуоло . :lol:

Скараджията пак се бута между шишовете. Цял живот само сардини ще ядеш..... Пъпеш! :lol:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Върни се в “Игри и забавления”