Gonzi_407 написа:Udoji90 написа:Аз мога да ти кажа - 260 хиляди. В момента при мен е толкова и вече втори сезон поред не ми дава опция за разширяване, така че явно това е теоретичният максимум в играта.

Е то като се построи всичко и май вече става безинтересно а?
Ами, да ти кажа честно на мен не ми е по-безинтересно така, понеже основната ми тръпка са трансферите и самите мачове. Всъщност дори съм доволен, че вече няма какво да се строи, защото доста средства отиват именно за постройките. При мен това вече е минало, така че единствените разходи, които правя, са за нови футболисти, бонуси, заплати и удължаване на изтичащи договори на някои играчи. В същото време приходи идват от продажба на играчи, от наградните фондове в различните турнири, от билети, както и от договорите за спонсор и за реклама, които подписваме периодично. Като сравниш двете неща, излиза, че разходите са доста под приходите. Само като пример мога да ти кажа, че миналия сезон бях на над 100 млн. печалба, след като по средата на сезона някъде вече нямаше какво да строя. През този сезон до момента съм с над 200 млн. печалба, което хич нямаше да е така, ако трябваше да се строят още съоръжения. Като цяло в момента имам около 700 млн. бюджет, от които 300 млн. са само от последните сезон и половина, както казах. Сам си правиш сметката колко по-различно е без разходи за строежи.
Разбира се в тази игра най-големият проблем не са парите, а жетоните, но сега поне си позволявам да купувам по-скъпи играчи, докато преди трябваше да разпределям средствата между строежи и трансфери, поради което бях сравнително стиснат и гледах да не купувам особено скъпи нови попълнения.

Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...