Jürgen написа:AnalBreaker написа:Бас, че Манчестър ще продължат напред.
Имаме бас.
Честито. Чакам аватара и времето
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Jürgen написа:AnalBreaker написа:Бас, че Манчестър ще продължат напред.
Имаме бас.
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
kingofpop написа:чакам фена на Челси да ми дава подписа
doktora25 написа:kingofpop написа:чакам фена на Челси да ми дава подписа
Кинг, не забравяй че и с тебе имаме бас, но резултатът от него ще се разбере след полуфиналите.
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
kingofpop написа:doktora25 написа:kingofpop написа:чакам фена на Челси да ми дава подписа
Кинг, не забравяй че и с тебе имаме бас, но резултатът от него ще се разбере след полуфиналите.
къв беше брат, кажи , че от толко басове главата ми се замая![]()
TEDIMAR99 написа:На бас,че Ливърпул са шампиони тая година?
AnalBreaker написа:Jürgen написа:AnalBreaker написа:Бас, че Манчестър ще продължат напред.
Имаме бас.
Честито. Чакам аватара и времето

doktora25 написа:kingofpop написа:doktora25 написа:kingofpop написа:чакам фена на Челси да ми дава подписа
къв беше брат, кажи , че от толко басове главата ми се замая![]()
Дали ще има немски отбор на финала. В момента положението е игра в центъра, но срокът на баса е аватар за месец. Интересно би било дали ще стискаш палци на Реал, за да не загубиш баса, ако те са съперникът на Байерн, но все пак аз бих предпочел да играем с Атлетико.
Върни се в “Игри и забавления”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост