Top Eleven Football Manager-Фен тема
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Top Eleven Football Manager-Фен тема
Развинтих някакъв сърбин с 6:2. Пуснах резервния DMC при 3:0, успя да направи дузпа и да си изпроси червен картон. Това му беше и играта, само срещу слабаците за купата.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- Udoji90
- Контакти:
В началото на сезона сякаш и при мен пазарът беше по-добре - взех си двама с по 5 звезди. Специално днес почти всички са с по 3, но на мен ми стига да са близо до четвърта и да са на добра възраст, а такива определено има. 
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
- Udoji90
- Контакти:
Очаквана загуба от 5-тия с 0-2. В края на мача бях с човек повече, но не можах да се възползвам от това.
Gonzi_407 написа:rhaegar написа:Не знам при вас как е, ама при мене пазара е трагедия. Само някакви коне с по 3 звезди, дето си ги имам и без това.
И при мен беше така, появи се един сносен и по-горе описах как ми изчезнаха токените, сега не поглеждам пазара за да не се дразня излишно и без това още не ми е минало от загубените парички
Поне си загубил малко, а аз миналата седмица си купих 72 токена, взех си един юноша за 24, а от останалите профуках за един играч 48.
Много силно начало на сезона правя
От 7 кръга - 7 победи и имам преднина от 5 точки пред втория 
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
- Udoji90
- Контакти:
Охо, има нова промяна в играта - вече имаме право на 7 резерви. Доволен съм, защото в някои мачове се чудя как да размествам играчите, без да ги слагам на прекалено нетипични позиции.
Това е много добра новост.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Udoji90 написа:Охо, има нова промяна в играта - вече имаме право на 7 резерви. Доволен съм, защото в някои мачове се чудя как да размествам играчите, без да ги слагам на прекалено нетипични позиции.
И аз го видях ама бая се зачудих дали е само за първенството. Иначе е идеално сега мога да взема за всяка линия по двама!
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!
ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
rumbata написа:Gonzi_407 написа:rhaegar написа:Не знам при вас как е, ама при мене пазара е трагедия. Само някакви коне с по 3 звезди, дето си ги имам и без това.
И при мен беше така, появи се един сносен и по-горе описах как ми изчезнаха токените, сега не поглеждам пазара за да не се дразня излишно и без това още не ми е минало от загубените парички
Поне си загубил малко, а аз миналата седмица си купих 72 токена, взех си един юноша за 24, а от останалите профуках за един играч 48.
Ами.... съчувствам ти
На мен още не са ми се появявали юноши, ама защо са толкова скъпи?
Този с 48 успя ли поне да го спечелиш?
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
Аз неще го предада,
за нищо на света,
Gonzi_407 написа:Ами.... съчувствам ти![]()
На мен още не са ми се появявали юноши, ама защо са толкова скъпи?
Този с 48 успя ли поне да го спечелиш?
Успях да го взема. Май щеше да е по-добре да си взема играч от скаутите, нямаше да си хабя нервите.
Юношите се появяват на определен ден, това може да го провериш като отидеш на стадиона и кликнеш върху терена на юношите. Излиза прозорец, в който пише след колко дни ще са готови юношите. Ако ти е пълен състава, няма да се появи никой, трябва да освободиш място от предния ден. Дава двама юноши, единият е с 4 звезди и иска токени, за да подпишеш с него, другият е с 2 звезди и не ти иска токени.
Върни се в “Игри и забавления”