eRepublik - присъединете се към еБългария!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
BOCA.
Контакти:

Re: eRepublik - присъединете се към еБългария!

Мнениеот BOCA. » 15 юни 2011 23:02

Мен пък ме изтриха.Ей така от раз.От начало ли да почвам?Бях на 21 ниво.
Боркиша - " Левски е основан на 24.05.1914 г."

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 16 юни 2011 02:52

BOCA. написа:Мен пък ме изтриха.Ей така от раз.От начало ли да почвам?Бях на 21 ниво.

Еми да, почваш отначало, но явно доста време си бил неактивен, за да те изтрият. :( Кофти.

Ако ще почваш отначало поне се регни през нечий реферален линк, че да помогнеш на някого...

Моят е: http://www.erepublik.com/en/referrer/Mas+que+un+club

Бтв сега лесно се почва..., за един ден качваш до 8-о ниво, всяко ниво ти носи 1 злато, вече няма работен скил, т.е. директно почваш на добре платена работа и получаваш подарък от играта 4 фирми, 3 житници и 1 хлебарница К1. ;) Т.е. и сам ще си правиш хляба, който ти е нужен, за да разцъкваш.
За 4 дни събираш нужните 100 лева и правиш Town Center lvl 2. После за lvl 3 ти трябва 15-о ниво, то също бързо се вдига, но ти иска и 2 фирми, една за жилязо и една оръжейна, а това си е 20 злато, което няма откъде да изкараш толкова бързо... :( А като си с Town Center lvl 2 наистина се развиваш малко по-бавно, защото имаш по-малко здраве да ползваш за битките, че да трупаш опит и рангове. :(
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 16 юни 2011 03:00

tarikat написа:
megan fox написа:И отново Турция превзе Бургас... вече почва да става досадно. Те го взимат, ние си го връщаме...

Пинг - понг... :lol:

Точно. :( Ама на бургазлии никак не им е весело. Турците всеки път взимат Бургас и после като решат да ударят по Варна или Пловдив (повечето пъти избират Пловдив) и са до там! :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 16 юни 2011 03:01

За да не правя нова тема... някой играе ли Винациите?! Това е еквивалента на еРепубликата, само че там България е меко казано световна сила, с доста голямо (за играта) население, а армията ни гази навсякъде, където й видят очите! В общи линии в момента имаме територия като при Симеон Велики - почти целите Балкани са наши, ама вече ни идват тесни... :lol: :lol: :lol: :twisted: :twisted: :twisted:

haha

Мнениеот haha » 16 юни 2011 11:51

Някой да знае,бота на Плато какви неща изкупува и на какви цени?
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 16 юни 2011 14:07

haha написа:Някой да знае,бота на Плато какви неща изкупува и на какви цени?

Хляб К1. Преди го изкупуваше на 80 ст и бе много голяма далавера! Напоследък пазари хляба на 15 ст, което пак е добре, те го надушиха и пак почнаха да изкупуват пазара и това доведе до там, че снощи хляба К1 бе стигнал до 14 ст бройката... Днес цената пак е слязла до 11, а аз даже напазарих 240 бройки на по 9. :) Надявам се в скоро време ботЯ да вдигне малко цените.

Знам, че изкупува и оръжия К2, но не знам на каква цена...

haha

Мнениеот haha » 16 юни 2011 15:23

Мда,след последните промени на Плато пазарът тотално се срина.Преди имах достатъчно пари да се бия с К5 и пак ми оставаше някаква дневна печалба,докато сега даже съм на загуба :(
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 16 юни 2011 15:40

haha написа:Мда,след последните промени на Плато пазарът тотално се срина.Преди имах достатъчно пари да се бия с К5 и пак ми оставаше някаква дневна печалба,докато сега даже съм на загуба :(

Защо, оръжията сега са евтинийка! Ако имаш повечко фирми за ресурси (най-вече желязо) ще си много добре. Аз имам 4 житници и една за Алуминий + заплатата ми и си покривам разходите по оръжията. Хляба сам си го произвеждам, а и продавам по някоя друга бройка, когато не ми се занимава със бота да изкупувам евтина продукция, че да му я продавам после!

Впрочем, в момента който има лиценз за Украйна може да вади луди кинти! Да пазари хляб на килограм от родният пазар и да го продава на техният! Избиваш си парите двойно! ;) Един пич от отряда ми си прави по 4-5 злато на ден така.

haha

Мнениеот haha » 16 юни 2011 16:10

Е,ти си добре с тая фирма за алуминий :) Това за украинския пазар звучи добре,ама нямам лиценз,а май струваше 20 злато.
П.п. Току-що влязох в сайта и гледам,че Плато е направил нови промени-вече след като си изхабил дневното си здраве,след 6 часа отново имаш право да да го възстановяваш.

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 16 юни 2011 16:13

haha написа:Е,ти си добре с тая фирма за алуминий :) Това за украинския пазар звучи добре,ама нямам лиценз,а май струваше 20 злато.
П.п. Току-що влязох в сайта и гледам,че Плато е направил нови промени-вече след като си изхабил дневното си здраве,след 6 часа отново имаш право да да го възстановяваш.

Да, всичко това е страхотно! Сега пазара ще се съживи адже вече почна брутална спекула! Всичко се изкупува за секунди и хората се запаясват! Всички цени скочиха с много!

Хляб К1 вече е 17 ст, до преди 5 минс беше 11!
Хляб К5 вече е 2 лева, до преди 5 минс беше 1.40!
Танковете до преди малко бяха на 9.50, сега вече са на 16 лева!!!
Ресурсите също ще им скочи цената, хеле на житото вече е 10 ст на бройка, защото сега хлебарниците пак стават мноооооооооооооого оборотни! ;)

Върни се в “Игри и забавления”