Top Eleven Football Manager-Фен тема
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- storm
- Контакти:
Re: Top Eleven Football Manager-Фен тема
Бягай ве.. Станах шампион без загуба, бях събрал 22 токена и накрая ги загубих... 
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]
rhaegar написа:rumbata написа:Днес опуках 57 токена за един играч, такова наддаване досега не съм правил (повече няма и да направя). По-добре да си бях взел играч от скаутите.
Аз 57 токена на куп не съм виждал![]()
![]()
+1 :Д :Д
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]
- modor
- Контакти:
Направил съм само 2-0 за купата с един пич дето е 1-во ниво

"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
- Udoji90
- Контакти:
Вчера резонно съм бил 4-0 на реванша за Купата. Сега си гледах съперниците в лигата. Както и очаквах, моят отбор е най-слаб, но разликите с другите не са големи - на 14. ниво имаше по-голяма пропаст между моето качество и това на съперниците ми. Най-странното е, че в лигата ми има трима виетнамци, с които и преди сме били заедно.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
0:0 в първия кръг. Лигата е равностойна, отборите са със сходни качества, явно всичко ще се реши от трансферите в движение и от шанса.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- NiKsAnA_ss
- Контакти:
Две победи с 2:0 и 0:3 като гост срещу играч със средно качество, което е по-голямо с 3 от моето. 

Neftochimic1892 написа:storm написа:storm написа:Града в който е изобретен шоколада..?
Швейцария
rhaegar написа:rumbata написа:Днес опуках 57 токена за един играч, такова наддаване досега не съм правил (повече няма и да направя). По-добре да си бях взел играч от скаутите.
Аз 57 токена на куп не съм виждал![]()
![]()
От време на време си купувам, затова имах толкова много. Ако пак си купя, ще ги използвам само за подписване на договор с юноши.
- Udoji90
- Контакти:
Неочаквано прекрасно начало!
Бях домакин на един турчин с отбор, видимо по-силен от моя, а и бях без титулярния си централен нападател. За моя голяма изненада го скъсах от натиск и чисти положения, като крайното 3-2 беше най-малкото, с което се отърва.
Новото ми уругвайско попълнение от вчера стана Играч на мача с гол и асистенция. И все пак няма пълно щастие, след като един от най-добрите ми халфове се контузи за 4 дни. 
Приоритетната ми цел за този сезон обаче ще бъде Купата, където за пръв път от доста време моят отбор е най-силният в турнира. Единствен опасен съперник е един черногорец на 14-то ниво (аз съм на 15-то) и с малко по-слабо качество от моето, така че до финала не би трябвало да имам проблеми.
Приоритетната ми цел за този сезон обаче ще бъде Купата, където за пръв път от доста време моят отбор е най-силният в турнира. Единствен опасен съперник е един черногорец на 14-то ниво (аз съм на 15-то) и с малко по-слабо качество от моето, така че до финала не би трябвало да имам проблеми.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
Като ви слушам от къде тоя късмет за купата?!?!? В първия кръг ми се падна един 6-то ниво аз съм трето и успях да го отстраня, следващия кръг 16-то ниво?!?!?! Няма милост тая игра. В лигата започнах със загуба от пълен смешник и то като домакин
а по качество ги превъзхождам всичките! Снощи някакъв смешник с 14 качество едвам 1:0 за ШЛ. Днес имам 3 мача???? Ебати лудницата ще става
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!
ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!
ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!
Добре бе, аз как я взех тая купа в първия сезон? Толкова да ми е вървяло с жребия..........Или тогава да са били само от същото ниво отборите за купата.....ба ли го.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Върни се в “Игри и забавления”