realmadrid_fan написа:7.03
Наполи - Реал Мадрид 1:2
Арсенал - Байерн Мюнхен 1:2
Борусия Дортмунд - Бенфика 2-0
Барселона - ПСЖ 2-1
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
realmadrid_fan написа:7.03
Наполи - Реал Мадрид 1:2
Арсенал - Байерн Мюнхен 1:2
tevez написа:7.03
Наполи - Реал Мадрид 2-1
Арсенал - Байерн Мюнхен 1-2
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Red_Girl написа:E, аз защо имам 0??? Имам 10 точки познати и изведнъж съм на предпоследно място с некви точки в скобите, за които не знам..Ше ви пръсна всичките.
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
JackPackage написа:Щото си била на 2-3 бутилки вино като си давала прогнозите и не си разбрала, че трябва да се прогнозира и краен победител в двойката![]()
![]()
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Red_Girl написа:JackPackage написа:Щото си била на 2-3 бутилки вино като си давала прогнозите и не си разбрала, че трябва да се прогнозира и краен победител в двойката![]()
![]()
Че, то е ясно кой е, щом съм дала такива прогнози. Не съм била на никви бутилки. Тряя съм 4-та , а не последна.Само така може да ме биеш.
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
JackPackage написа:Как пък от 16 човека само ти не си разбрала ми е чудно![]()
![]()
![]()
И от тия Х-ове дето си дала на БВБ и Атлетико, как трябва да стане ясно кой ще продължи![]()
Иначе спокойно, и без моите точки от скобите ще съм с повече от теб
Middlesbrough написа:Мафия ! 15 коча и 1 момиче (само момичето не е разбрало , Ей богу![]()
!
Върни се в “Игри и забавления”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта