Т.е. според теб разум имат само човешките същества, а животните нямат, така ли?
Един напълно луд човек... той си остава човек, но определено няма разум. А сега де?
Това ли е темата на спора?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Т.е. според теб разум имат само човешките същества, а животните нямат, така ли?
Един напълно луд човек... той си остава човек, но определено няма разум. А сега де?
MORSKI написа:спамери такиваПодобна тема трябва да има смисъл и конкретна насоченост. Ти я предложи, така че пускай тема. Аз може да се включа, ако темата ми допадне.
Написал съм го вече. При добре подготвена и конкретна тема, по която да имам някаква позиция, с удоволствие.
smoothc написа:Т.е. според теб разум имат само човешките същества, а животните нямат, така ли?
megan fox написа:smoothc написа:Т.е. според теб разум имат само човешките същества, а животните нямат, така ли?
Не, но ако желаеш може да стане, чакай да пусна тема, в която да пишем
megan fox написа:MORSKI написа:спамери такиваПодобна тема трябва да има смисъл и конкретна насоченост. Ти я предложи, така че пускай тема. Аз може да се включа, ако темата ми допадне.
Написал съм го вече. При добре подготвена и конкретна тема, по която да имам някаква позиция, с удоволствие.
Градският е прав. Знаем какви са правилата, ако темата просто се казва "Спорове" няма да живее дълго и модовете с право ще я изтрият.
Ще пусна такава тема, пък да видим дали ще получа почивка на банановите острови.![]()
Върни се в “Игри и забавления”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 12 госта