Игра с прогнози - Шампионска Лига

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Re: Игра с прогнози - Шампионска Лига

Мнениеот Red_Girl » 07 дек 2016 22:21

Искам да задам един въпрос!??? Как се процедира, когато някой си преправя мачовете и копира тези на другия..????Това са си моите
Red_Girl написа:6.12. 21:45
Базел - Арсенал 1:1
Байерн Мюнхен - Атл. Мадрид 2:1
Барселона - Б. Мьонхенгладбах 3:1
Бенфика - Наполи 1:2
Динамо Киев - Бешикташ 1:2
Манчестър Сити - Селтик 3:2
ПСВ - Ростов 2:1
ПСЖ - Лудогорец 3:1

07.12. 21:45
Байер Леверкузен - Монако 1:1
Брюж - Копенхаген 1:2
Легия - Спортинг 2:2
Лион - Севиля 2:2
Порто - Лестър 3:1
Реал Мадрид - Дортмунд 3:2
Тотнъм - ЦСКА Москва 2:1
Ювентус - Д. Загреб 4:0

и след като ги написах, се копираха от човек от мойта група и една поправка на два мача.. Аре стига с тея селски изпълнения....Едно към едно са.. Ако ше се прави така изобщо няма да играя теа работи.

JACKO написа:
JACKO написа:6.12. 21:45
Базел - Арсенал 1:1
Байерн Мюнхен - Атл. Мадрид 2:1
Барселона - Б. Мьонхенгладбах 3:1
Бенфика - Наполи 1:2
Динамо Киев - Бешикташ 1:2
Манчестър Сити - Селтик 3:2
ПСВ - Ростов 2:1
ПСЖ - Лудогорец 1:1

07.12. 21:45
Байер Леверкузен - Монако 1:1
Брюж - Копенхаген 1:2
Легия - Спортинг 2:2
Лион - Севиля 2:2
Порто - Лестър 3:1
Реал Мадрид - Дортмунд 3:2
Тотнъм - ЦСКА Москва 2:1
Ювентус - Д. Загреб 3:0
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 07 дек 2016 22:31

Да има толкова жалки хора, които да копират прогнозите на момиче,защото могат да бъдат победени, е наистина смешно.Нарочно пуснах последна преди мача , щото бях сигурна, че ше стане така.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
tornadoto_96
Контакти:

Мнениеот tornadoto_96 » 07 дек 2016 22:49

Прегледах ситуацията. Действията на JACKO напълно контрастират с феърплея, който се оптиваме да наложим. Интересно ми е да чуя мнението на останалите и тогава ще реша как да процедирам.
[center][wrapimg=]https://31.media.tumblr.com/b2ad6f25475a08556b2fc282dd3ca175/tumblr_n45b75B2RP1remfquo1_400.gif[/wrapimg][wrapimg=]https://31.media.tumblr.com/cb7f72f7be786149c190c595160f8327/tumblr_n4t5civ7pl1s44vaqo4_250.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 07 дек 2016 22:54

justice for red_girl

Наистина това е мега глупаво. Явно лудогорския фен се е превъзбудил след снощния двубой и иска той също да прескочи груповата фаза и да играе напролет в Европа. :lol:

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 07 дек 2016 23:50

Това за мен си е за дисквалификация .
Ако аз бях автор на играта щях да го махна .
Нищо лично , но такива са обстоятелствата . ;)

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Мнениеот veni__85 » 08 дек 2016 00:09

Просто няма нужда от коментар ситуацията. За мен постъпката е смешна. Дисквалификация.
Aко предположим , че промените, които е направил JACKO, не оказват влияние в класирането спрямо първите му прогнози,просто трябваше да направи цитат.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Този кръг направо разбих опонентите си от моята група. Много малко не ми достига , да съм първи в групата.
Последна промяна от veni__85 на 08 дек 2016 11:41, променено общо 2 пъти.

valni
Контакти:

Мнениеот valni » 08 дек 2016 00:18

Кой, от кого е преписъл?

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 08 дек 2016 05:44

Нека все пак чуем мнението, на Джако ...

Потребителски аватар
JACKO
Контакти:

Мнениеот JACKO » 08 дек 2016 12:25

Добър ден на всички, и честит празник на празнуващите!!

Уважаема госпожице Red_Girl, обикновено сутрин организмът ми има нужда от глътка кафе, а тази сутрин преполових каната (май отрано ще стартирам с бирата)! И, прочетох ви мненията, след което прегледах и класирането мдаа...странно!
Аз като ответник в случая, дори бях изненадан след като анализирах ситуацията!!

Но...замислете се малко, ако исках да се изгавря, щях да копирам едно към едно, за да е гадно, или весело не знам!!
Няма да се пускам в много обяснения и оправдания, само искам да кажа че аз съм (може би) последният човек тук който ще тръгне да се лигави и гаври, още повече с една дама.

Случаят с копирането:
по принцип копирам последният пред мен (но ако е с - или = НЕ), в повечето случаи прогнозите на Ivo!
В този случай се прибрах късно и копирах нечии (не помня на кого), и бързах да ги пусна с 2-3 промени едната беше ПСЖ-Лидогорец 1-1 и Базел-Арсенал 1:2 и пуснах!

Но като се замислих, Базел ще се хвърлят поне за Х, с мисълта че ПСЖ със сигурност си взема мача в Париж, което ги устройва!

И реших да променя Базел-Арсенал на Х, Копирах последното мнение преди мен(в случая е било на дамата) видях знака на Базел и промених този на ПСЖ, мача почваше и бързах да пусна, ако трябва да бъда честен, другите мачове дори не ме интересуваха!

Как да е, на следващата сутрин видях че имам ЛС от наш съфорумец!
Няма да ви цитирам какъв беше текста, той ако има желание може да го постне тук!
Отидох в играта за ШЛ, и се наложи да изтрия две срещи за сряда, бяха в повече!

Пак ви казвам, никога не гледам прогнозите на другите, не ми пука и на кое място съм, просто сверявам себе си. и в края на сезона поздравявам победителите!

Тази сутрин като прочетох за вероятна дисквалификация ( дори и без право да продължа в ЛЕ), проверих и там, че аз там съм на първо място, и то със солиден аванс пред втория, камоли 16-ят!!

Пак казвам, ако исках да копирам щях да го направя от участника с най-много точки!
Тези тънки сметки дето са ви в главата не са по мой вкус, а и както казах по-горе, аз просто си сверявам часовникът!

Не на последно място, след повторен анализ установих, че в случая аз рискувам, понеже победата на ПСЖ беше почти сигурна, така че опонента с победа на парижани и точен на Ювентус с/у Динамо( логично е да се очаква победа с много на нула), ме оставя зад себе си ;) , другото което е(просто така), за разлика от даскалото тука няма правило Не Преписвай! Аз веднъж в училище се натегнах на съученичка с подсказване, и другарката ми писа единица :lol:

И последно няма нужда от много умуване в случая, просто така се е случило!
Така че не умувайте, JACKO просто абдикира от временното второ място в полза на Red_Girl!
В случая предлагам да ми се изтрият прогнозите за последният кръг, ако ли не и без това сам ще напусна!

Мир и Любов да има, лек ден ви пожелавам, бъдете здрави!
Последна промяна от JACKO на 08 дек 2016 12:47, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 08 дек 2016 12:46

Мир да има - Симона продължава служебно :lol: :mrgreen: :mrgreen:

Аз предлагам да елиминираме и нея и да сложим корифея на прогнозите в световен мащаб (всички знаем кой е) да продължи напред, въпреки последното място в групата му :oops: :cry: :|
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Върни се в “Игри и забавления”