Добър ден на всички, и честит празник на празнуващите!!
Уважаема госпожице Red_Girl, обикновено сутрин организмът ми има нужда от глътка кафе, а тази сутрин преполових каната (май отрано ще стартирам с бирата)! И, прочетох ви мненията, след което прегледах и класирането мдаа...странно!
Аз като ответник в случая, дори бях изненадан след като анализирах ситуацията!!
Но...замислете се малко, ако исках да се изгавря, щях да копирам едно към едно, за да е гадно, или весело не знам!!
Няма да се пускам в много обяснения и оправдания, само искам да кажа че аз съм (може би) последният човек тук който ще тръгне да се лигави и гаври, още повече с една дама.
Случаят с копирането:
по принцип копирам последният пред мен (но ако е с - или = НЕ), в повечето случаи прогнозите на Ivo!
В този случай се прибрах късно и копирах нечии (не помня на кого), и бързах да ги пусна с 2-3 промени едната беше ПСЖ-Лидогорец 1-1 и Базел-Арсенал 1:2 и пуснах!
Но като се замислих, Базел ще се хвърлят поне за Х, с мисълта че ПСЖ със сигурност си взема мача в Париж, което ги устройва!
И реших да променя Базел-Арсенал на Х, Копирах последното мнение преди мен(в случая е било на дамата) видях знака на Базел и промених този на ПСЖ, мача почваше и бързах да пусна, ако трябва да бъда честен, другите мачове дори не ме интересуваха!
Как да е, на следващата сутрин видях че имам ЛС от наш съфорумец!
Няма да ви цитирам какъв беше текста, той ако има желание може да го постне тук!
Отидох в играта за ШЛ, и се наложи да изтрия две срещи за сряда, бяха в повече!
Пак ви казвам, никога не гледам прогнозите на другите, не ми пука и на кое място съм, просто сверявам себе си. и в края на сезона поздравявам победителите!
Тази сутрин като прочетох за вероятна дисквалификация ( дори и без право да продължа в ЛЕ), проверих и там, че аз там съм на първо място, и то със солиден аванс пред втория, камоли 16-ят!!
Пак казвам, ако исках да копирам щях да го направя от участника с най-много точки!
Тези тънки сметки дето са ви в главата не са по мой вкус, а и както казах по-горе, аз просто си сверявам часовникът!
Не на последно място, след повторен анализ установих, че в случая аз рискувам, понеже победата на ПСЖ беше почти сигурна, така че опонента с победа на парижани и точен на Ювентус с/у Динамо( логично е да се очаква победа с много на нула), ме оставя зад себе си

, другото което е(просто така), за разлика от даскалото тука няма правило Не Преписвай! Аз веднъж в училище се натегнах на съученичка с подсказване, и другарката ми писа единица
И последно няма нужда от много умуване в случая, просто така се е случило!
Така че не умувайте, JACKO просто абдикира от временното второ място в полза на Red_Girl!
В случая предлагам да ми се изтрият прогнозите за последният кръг, ако ли не и без това сам ще напусна!
Мир и Любов да има, лек ден ви пожелавам, бъдете здрави!