Само като видях за кво наддаване говорим и ми стана ясно...ще сакаме и чекаме повече злато
Top Eleven Football Manager-Фен тема
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Top Eleven Football Manager-Фен тема
Коалиция за Управление и Развитие на Европейски Ценности
Само като видях за кво наддаване говорим и ми стана ясно...ще сакаме и чекаме повече злато

За 20 токена взех 6 играча между 20 и 27 години. Всички са с по пет звезди, с изключение на един 21 годишен руснак, който е с 4 и има качество 25, но има и специално умение. Днеска имам два мача непосредствено един след друг.
В 22:30 имам мач за първенството, а в 23:30 имам за ШЛ. По принцип трябва да ги взема и двата, но играчите ми ще са доста уморени. Май ще трябва да използвам точки за почивка. Имам 120, които съм събирал с времето, но не знам от къде и как съм ги събирал. 
Последна промяна от Exclusive на 21 яну 2012 23:46, променено общо 1 път.
Забравих да използвам точки за възстановяване. 5 минути преди мача се опитах, но не ми даде и стана беля.
В първенството победих с 4:0 като гост, но за ШЛ загубих като домакин с 1:4 от отбор, който е доста по-слаб от мен. Сега в групата всеки има шанс да се класира, но смятам, че аз ще се класирам, въпреки тази тежка загуба. 
Естествено не си гледах и днес мачовете, но учудващо съм бил с 300 зора за първенство с 2:3 и 4:0 за ШЛ. Контузиха ми и единственото нападателче, въобще много кофти положение. За 3 дни изхабих 50 точки за лекуване, сега съм на 0, а имам още два титуляра в бокса... 
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]
6:0 като гост,с хеттрик на левия бек,който е и голмайстор на отбора и цялата лига

dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
- modor
- Контакти:
Снощи претърпях първа загуба за първенство с 1-3
За момента съм 7-ми с 2 равни,2 победи и 1 загуба.В шампионската съм първи с 2 победи и и един равен резултат.За купата си е ясно положението
Мачкам наред 
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
Бил съм с 1:0 за ШЛ, там се класирам почти сигурно. Довечера имам мачове в 22:00 и 22:45 и почти сигурно няма да мога да сменя играчите.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- modor
- Контакти:
Ааааааааа разцепих мрака от всякъде!!!

Тотален бойкот на мача

Тотален бойкот на мача

"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
Победа за първенството и за Купата, но пак ми се контузи важен играч...това не е верно просто ! Не стига, че имам малко играчи, но и те се контузват...пффф

-
blues_10
- Контакти:
0-3 като гост на първия в групата ми
I'm the best and i know it 
Върни се в “Игри и забавления”