Top Eleven Football Manager-Фен тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Re: Top Eleven Football Manager-Фен тема

Мнениеот rhaegar » 20 яну 2012 20:40

Аз съм взел мача за купата с 6:0 пак с резервите, добре е да подтичват и те. За първенство победа с 2:0 като гост, а лудницата е пълна в класирането. Явно лигата е равностойна, само един е с доста по-силен състав и засега бие наред.

Иначе за специалните умения и новите позиции-пълен ташак е това и загуба на точки за развитие.

Днес си взех един десен бек с 4 токена, състава ми е пълен, но мисля един по един да пускам на пазара тия с по двете звезди и да купувам поне с 4. Годините нямат значение за мен, даже за играчи между 26-30 е по-малка конкуренцията и са по-евтини отколкото младоците.

Exclusive написа:Кога е най-добре да се правят трансфери? Имам 60 токена и имам шанс да се боря за титлата, но ми трябват нови попълнения.

На теория рано сутрин или вечер след 02:00-азиатците и турците нанкат :lol: Ама напоследък към 2-3-4 следобед също е хлабава конкуренцията.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 20 яну 2012 20:44

Абе истината е някъде по средата...в смисъл и това което прави Регар е правилно, и това което казва MUFC...дет се вика, истината е някъде там !

А регар, горе-долу състава ти с кви играчи е в смис. с колко звезди и съответно с колко са ти резервите ?

П.П. Тия азиатци са страшни чворове...с тях най-много наддавам !!! Ега ги огин гори ! :mrgreen:
Последна промяна от Blue_Lion на 20 яну 2012 20:46, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 20 яну 2012 20:46

Blue_Lion написа:Абе истината е някъде по средата...в смисъл и това което прави Регар е правилно, и това което казва MUFC...дет се вика, истината е някъде там !

П.П. Тия азиатци са страшни чворове...с тях най-много наддавам !!! Ега ги огин гори ! :mrgreen:

Нема отърване от тайландци, малайзийци и други подобни, на всякакви игри са откачалки направо. На мене тоя сезон половината отбори в ШЛ са тайландски.

Сега видях, 9 тайландски и 9 турски отбора от 32. Ненормалници.

Изображение

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 20 яну 2012 20:49

Видях, че си качил снимка на отбора ти по-рано и сега я видях. Относно отборите, аз имам 3-4 турски в шампионата и някакви жълтури и некви румънци ! Но най-много има от първите два вида...ужас ! Тия 1000 % плащат за токени !
Изображение

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 20 яну 2012 20:53

Blue_Lion написа:Видях, че си качил снимка на отбора ти по-рано и сега я видях. Относно отборите, аз имам 3-4 турски в шампионата и някакви жълтури и некви румънци ! Но най-много има от първите два вида...ужас ! Тия 1000 % плащат за токени !

Аз най-назобения дето съм виждал беше някакъв италианец, явно фен на Наполи. Целия отбор от скаута, всичките със сменени имена и стадиона и сградите на макс. Трето или четвърто ниво ме би за купата. Гледам го на снимката, някакъв чичка, костюмиран, бизнесмен направо. Има време и пари за глупости обаче :lol: :lol:

Изображение

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 20 яну 2012 20:58

rhaegar написа:
Blue_Lion написа:Видях, че си качил снимка на отбора ти по-рано и сега я видях. Относно отборите, аз имам 3-4 турски в шампионата и някакви жълтури и некви румънци ! Но най-много има от първите два вида...ужас ! Тия 1000 % плащат за токени !

Аз най-назобения дето съм виждал беше някакъв италианец, явно фен на Наполи. Целия отбор от скаута, всичките със сменени имена и стадиона и сградите на макс. Трето или четвърто ниво ме би за купата. Гледам го на снимката, някакъв чичка, костюмиран, бизнесмен направо. Има време и пари за глупости обаче :lol: :lol:

А оня ден един тайландец ме надцака...и като го видях къф гийк е, и щях да припадна...ама секви идиоти има на тоя свят :mrgreen:

Абе а тая тактика, която е V-образна, доволен ли си от нея...в един момент я ползвах, но некви почнаха да ме бият, и я смених с диамант...много се чудя, а аз верно не съм най-големия спец на мениджъри !
Изображение

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 20 яну 2012 21:00

Аз съм я сменял само за 5-6 мача в началото на шесто ниво, щото крилата ми бяха абсолютна гола вода. През цялото време си играя с нея.

Изображение

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 20 яну 2012 21:33

Ясно...

Абе между другото, гледам си Дракон,а хаха ника ти е Регар, отбора ти се казва Денерис...начи се кефиш на таргариените, така ли да го разбирам? :mrgreen:
Изображение

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 20 яну 2012 21:34

Blue_Lion написа:Ясно...

Абе между другото, гледам си Дракон,а хаха ника ти е Регар, отбора ти се казва Денерис...начи се кефиш на таргариените, така ли да го разбирам? :mrgreen:

Абсолютно :)

Изображение

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Мнениеот veni__85 » 20 яну 2012 23:05

След днешните два мача съм първи в първенството пълен актив и продължавам за купата с общ резултат 11:0. Проблема е , че 90 % от титулярите ми са изтощени на макс (около 20-30 %) и нямам никакви точки за възстановяване. Резервите са ми с по 1-2 звезди и утре имам мач за шампионска лига , там до момента съм с две загуби и ако не спечеля губя всякакви шансове.....

Върни се в “Игри и забавления”