Top Eleven Football Manager-Фен тема
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Top Eleven Football Manager-Фен тема
9:1 за Купата даже ми и изравниха
Сега ако спечеля с 3 гола разлика излизам начело в лигата.
- storm
- Контакти:
Пичове, кажете ако обичате, как да направя, че да играя с едно приятелче контрола... Пише , че трябва да сме прятели, обаче като му цъкна Invite friends.. му изпраща покана да играе, а не да ми е приятел...?
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]
Gonzi, като качваш ниво и играчите ти падат с по 1 звездичка. Иначе мойте са около 30 качество повечето и често гледам да купувам играчи които да са под 18 години, но миналия сезон нямах избор и взимах по-дърти ! Повечето ми които сега са с 3, преди бяха с 4 звезди !
Начи ако обобщя, сега това което е добре да направя е да спестя пари и токени и да купувам млади играчи и да ги тренирам, ако правилно съм разбрал.
А пичове, вие тактика според противника сменяте ли или ? И също така, специалните умения развивате ли ги или ???
П.П. Пак мерси за инфото
Начи ако обобщя, сега това което е добре да направя е да спестя пари и токени и да купувам млади играчи и да ги тренирам, ако правилно съм разбрал.
А пичове, вие тактика според противника сменяте ли или ? И също така, специалните умения развивате ли ги или ???
П.П. Пак мерси за инфото

Пич от де ги намираш под 18
Рядко сменям тактиката, а да развиваш специални умения си е загуба на време и качества на играчите
Рядко сменям тактиката, а да развиваш специални умения си е загуба на време и качества на играчите
- Udoji90
- Контакти:
Да му се не види! Вчера в мача за ШЛ съм водел с 1-3 11 мин. преди края, а съм завършил 3-3.
Обаче в лигата най-неочаквано за мен още съм 4-ти, а част от мачовете днес вече се изиграха - моят е в 19:15 и се надявам поне на хикс като гост на един турчин, чието средно качество е малко над моето.
Обаче в лигата най-неочаквано за мен още съм 4-ти, а част от мачовете днес вече се изиграха - моят е в 19:15 и се надявам поне на хикс като гост на един турчин, чието средно качество е малко над моето.
Последна промяна от Udoji90 на 20 яну 2012 18:44, променено общо 2 пъти.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
MuFc1878 написа:Пич от де ги намираш под 18![]()
хахахахахахахах днеска не ми е ден, определено !!!

Петък ден на майстора, разбираемо е 
Победа с 5:0 за Купата отново с резервите. Тоя път постъпих хитро и ги пускам за слабите отбори, за да ги пазя от картони 
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Кога е най-добре да се правят трансфери? Имам 60 токена и имам шанс да се боря за титлата, но ми трябват нови попълнения.
Exclusive написа:Кога е най-добре да се правят трансфери? Имам 60 токена и имам шанс да се боря за титлата, но ми трябват нови попълнения.
Еееее ти от закуски ли си спестявал бе
П.П. Победа с 5:0 (общ резултат 10:0) в реванша за купата...но ми се контузи нападател !!! Тва не е верно...
Последна промяна от Blue_Lion на 20 яну 2012 20:40, променено общо 1 път.

Върни се в “Игри и забавления”