Top Eleven Football Manager-Фен тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Re: Top Eleven Football Manager-Фен тема

Мнениеот Gonzi_407 » 20 яну 2012 13:19

Rivaldo10 написа:В шеста лига имах същият проблем, отборът ми беше от 4 звезди и тук там 5, реших да повторя лигата, но в средата на сезона си взех млади играчи за всичките си пари, целта е тези играчи да са 5 звезди или поне да са 4, но на едно макс две качества от 5-те звезди. Като се замислиш, купуваш си три играча на 18-19 години, следващият сезон още трима, така за 4 сезона ще събереш цял отбор от млади, да първите закупени ще са на 21-22 години, но ще ги обновиш на следващият сезон. Отборът ти е млад = трупа по-бързо качества = по-бавно се мори по време на мач= можеш да използваш по-дълго играчите. Няма смисъл с 2-3 токена да опитваш да вземеш добър играч, трябват си поне едно 8-10 и да следиш пазара сутрин или когато има много голям брой силни играчи и са в малки интервали от време. :)
Определено не отписвай турнирите, те са основният ти спонсор, особено в ШЛ са най-големи кинтите. ;)

Аз за участие за купата получих 2 мил, за ШЛ 1.6 :) снощи победих, но пари само от билети, ако мина групите дава ли допълнително?
Иначе личи кой е играл и други мениджъри без пари :) винаги това е стратегията млади, и развиване другото си е набутване, по горе написах как за един 30 годишен сърбин изгорях с 7-8 токена и го загубих!
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!

ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 20 яну 2012 13:32

Влизаш в статистиката за ШЛ и гледаш "правила и награди" :)

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 20 яну 2012 13:32

Gonzi_407 написа:Аз за участие за купата получих 2 мил, за ШЛ 1.6 :) снощи победих, но пари само от билети, ако мина групите дава ли допълнително?
Иначе личи кой е играл и други мениджъри без пари :) винаги това е стратегията млади, и развиване другото си е набутване, по горе написах как за един 30 годишен сърбин изгорях с 7-8 токена и го загубих!

Отваряш класирането, отиваш на формата за ШЛ или купата и там пише "правила и награди", има парите за групите, 1/8, 1/4, 1/2, победител/загубил финала. Като минеш в горна лига и ти увеличава пари.
Не съм играл друг мениджър, но като видях в началото, че един 18.19 ,20 или 21 годишен ми качва по 20% качество на ден, а другите по 6, 7% и беше ясно, че истината е в младите, сега с нововъведенията дава точки и разликата между стари-млади е по-малка.
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Мнениеот Gonzi_407 » 20 яну 2012 13:36

MuFc1878 написа:Влизаш в статистиката за ШЛ и гледаш "правила и награди" :)

Мерси ще го погледна.
Аз неще го предада,
за нищо на света,

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 20 яну 2012 13:37

Аз минах на друга трансферна политика... Рядко има на пазара играчи 5 звезди. Реших да купувам по-стари с 5 звезди, от колкото по-млади с 4 и да ги чакам да се развиват. Е, ако има по-млад на 1-2 качество от това да стане 5 пробвам да го взема.

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Мнениеот Gonzi_407 » 20 яну 2012 13:39

Аз имам друг проблем, построих две нива на тренировъчното и медицината, ама не ми дава трето защото не съм направил друго нещо?!?!? Всички ли неща трябва да построя за да надграждам левели, това с осветлението или табло ми изглежда чиста загуба на време :)
Аз неще го предада,
за нищо на света,

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Мнениеот Gonzi_407 » 20 яну 2012 13:40

MuFc1878 написа:Аз минах на друга трансферна политика... Рядко има на пазара играчи 5 звезди. Реших да купувам по-стари с 5 звезди, от колкото по-млади с 4 и да ги чакам да се развиват. Е, ако има по-млад на 1-2 качество от това да стане 5 пробвам да го взема.

А къде гледаш "потенциала" да стане 5* ?
Аз неще го предада,
за нищо на света,

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 20 яну 2012 13:45

Gonzi_407 написа:Аз имам друг проблем, построих две нива на тренировъчното и медицината, ама не ми дава трето защото не съм направил друго нещо?!?!? Всички ли неща трябва да построя за да надграждам левели, това с осветлението или табло ми изглежда чиста загуба на време :)

Искаш не искаш и тях трябва иначе няма да ти отключи по-важните сгради - тренировъчна база и медицинския център. А и стадиона също трябва да строиш, за да отключва.

Иначе за играчите... като решиш да купуваш нали гледаш с какво качество е и оттам вече си преценяваш. Ако ти трябва за 5 звезди 50 точки примерно можеш да купиш млад играч 48-49 (4 звезди).

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 20 яну 2012 13:49

Gonzi_407 написа: Иначе ако това ти е състава за 5-о ниво си доста зле (не се обиждай) аз съм 2-ро и имам двама с по 5 звезди и 2 с четири

Неговите с 3 звезди на пето ниво може да са по-добри от твоите с 5 на второ.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Мнениеот Gonzi_407 » 20 яну 2012 13:55

rhaegar написа:
Gonzi_407 написа: Иначе ако това ти е състава за 5-о ниво си доста зле (не се обиждай) аз съм 2-ро и имам двама с по 5 звезди и 2 с четири

Неговите с 3 звезди на пето ниво може да са по-добри от твоите с 5 на второ.

Нали звездите се дават на база показатели или се бъркам? Ако не е така значи съм го подвел
Аз неще го предада,
за нищо на света,

Върни се в “Игри и забавления”