Top Eleven Football Manager-Фен тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Re: Top Eleven Football Manager-Фен тема

Мнениеот Gonzi_407 » 20 яну 2012 11:26

Blue_Lion написа:хахах снощи, във втория ми мач за ШЛ падах до 60та мин. с 0:3 и му теглих майната, щото хем ми се контузи играч, хем моите пропускаха като за последно...точно преди да затворя играта обаче направих няколко смени и днес влизам да видя с колко съм паднал и се оказа, че всъщност мача е завършил 3:3 :mrgreen: Въпреки това, ситуацията при мен не е много розова, имам 1 т. най-добрия ми играч е контузен, имам около 17 играча, в първенството след три мача (2 победи и 1 загуба) съм 7ми, а идват тежки мачове тепърва, а май нямам нужната класа ! Отделно в ШЛ от два мача имам (загуба и равен) едва една точка, макар ШЛ да не ми е приоритет. Засега само Купата ми върви, но в квалификциите се падат слаби отбори, после вече като отида на елиминациите ще бера ядове !

Някакви съвети за тактика и манталитет с/у по-силни отбори, както пита и Mufc ??? :? ...PLZ !

За купата не съм много съгласен, на мен още първия съперник беше от 16 левел :shock: Аз лично никога не си променям манталитета и другите настройки, единствено мога да върна АМС като МС.
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!

ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 20 яну 2012 11:33

Три победи в първенството, но съм паднал в ШЛ... :cry:
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 20 яну 2012 12:24

Gonzi_407 написа:
Blue_Lion написа:хахах снощи, във втория ми мач за ШЛ падах до 60та мин. с 0:3 и му теглих майната, щото хем ми се контузи играч, хем моите пропускаха като за последно...точно преди да затворя играта обаче направих няколко смени и днес влизам да видя с колко съм паднал и се оказа, че всъщност мача е завършил 3:3 :mrgreen: Въпреки това, ситуацията при мен не е много розова, имам 1 т. най-добрия ми играч е контузен, имам около 17 играча, в първенството след три мача (2 победи и 1 загуба) съм 7ми, а идват тежки мачове тепърва, а май нямам нужната класа ! Отделно в ШЛ от два мача имам (загуба и равен) едва една точка, макар ШЛ да не ми е приоритет. Засега само Купата ми върви, но в квалификциите се падат слаби отбори, после вече като отида на елиминациите ще бера ядове !

Някакви съвети за тактика и манталитет с/у по-силни отбори, както пита и Mufc ??? :? ...PLZ !

За купата не съм много съгласен, на мен още първия съперник беше от 16 левел :shock: Аз лично никога не си променям манталитета и другите настройки, единствено мога да върна АМС като МС.

УАУ - 16ТИ лвл. !!! Ами аз стъм 5ти и предполагам засега ми се падат само някакви 2ри или трети. По-нататък как ще е...не знам ! А как ти е манталитета, в смис. кви настроики ?

Моите са :

Манталитет : атакуващ
Фокусуране : по крилата
Единоборство : твърдо
Стил на подаване : смесено
Защитаване : индивидуално

Като съм включил контраатаките и изкуствените засади. Схемата ми е 4-1-2-1-2 т.е. диамант ! Като вместо MR и ML в момента съм сложил две MC (щото са с по 3 звезди) на които съм им дал да нападат напред, един DMC, който да се връща назад и едно AMC зад двамата нападатели.

Изображение

Вчера срещу първия опитах с двама DMC, и три MC, като имах само един нападател, и въпреки, че от неговия отбор един се контузи и тоя пич не си гледаше мача, паднах с 2:1 ! :cry:
Изображение

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 20 яну 2012 12:26

Фокусиране по крила, а използваш схема без крила? :?
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Мнениеот Gonzi_407 » 20 яну 2012 12:29

Моята схема е същата, но без да давам на МС да атакуват на пред. Не играя с изкуствена засада когато използвам схема с 4-ма защитници - лично мое убеждение доказало се по мои виждания в редица мениджъри които съм играл и преди. Това за купата и аз мислех че е така, но аз сега съм във второ ниво и бан 16 левел. Писах го преди защото имаше спор кой е най-високия левел. Иначе ако това ти е състава за 5-о ниво си доста зле (не се обиждай) аз съм 2-ро и имам двама с по 5 звезди и 2 с четириМанталитет : атакуващ
Фокусуране : смесено
Единоборство : нормално
Защитаване : зона
Няма смисъл да играеш с двама централни и да им даваш персонално да пазят, според мен е добре персоналното ако си с 3-ма в линия.
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!

ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 20 яну 2012 12:45

Rivaldo10 написа:Фокусиране по крила, а използваш схема без крила? :?

Еми... :oops: да, сега забелязах хахаха мерси ! Имам две крила и ще ги сложа !

Gonzi_407 написа:Моята схема е същата, но без да давам на МС да атакуват на пред. Не играя с изкуствена засада когато използвам схема с 4-ма защитници - лично мое убеждение доказало се по мои виждания в редица мениджъри които съм играл и преди. Това за купата и аз мислех че е така, но аз сега съм във второ ниво и бан 16 левел. Писах го преди защото имаше спор кой е най-високия левел. Иначе ако това ти е състава за 5-о ниво си доста зле (не се обиждай) аз съм 2-ро и имам двама с по 5 звезди и 2 с четириМанталитет : атакуващ
Няма смисъл да играеш с двама централни и да им даваш персонално да пазят, според мен е добре персоналното ако си с 3-ма в линия.

Не се обиждам и знам, че състава ми е адски зле, но се чудя как да го направя да е с по-добри играчи ! Ако можеш да ми дадеш някакъв съвет, щото нямам никакъв опит с мениджърите като цяло и въобще тактическата част на играта ми убягва..кво да се прави ! :oops:

П.П. Мерси за съветите :)
Изображение

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 20 яну 2012 12:50

Силни футболисти - силен отбор. Играчи с по 2-3 звезди не очаквай всеки мач да биеш с лекота. Добрата тактика помага срещу добри отбори. Въпреки,че в много мачове съм се уверил, че каквото си реши играта това става...

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 20 яну 2012 12:53

MuFc1878 написа:Силни футболисти - силен отбор. Играчи с по 2-3 звезди не очаквай всеки мач да биеш с лекота. Добрата тактика помага срещу добри отбори. Въпреки,че в много мачове съм се уверил, че каквото си реши играта това става...

Предния сезон имах няколко човека с по 4 звезди, да речем 4-5 играча и завърших втори (често се случва) ! Първия имаше двама с по 5, 4 с по 4, и останалото 3ки, дори резервите ! Но сега...майката си джаса ! Иначе да, играта понякога просто си прави квото си прецени :?

П.П. Току-що бих в първенството с 3:1 и съм 4ти вече ! 3 победи и една загуба :)
Изображение

Потребителски аватар
pesho_1913
Контакти:

Мнениеот pesho_1913 » 20 яну 2012 12:56

Blue_Lion написа:
Rivaldo10 написа:Фокусиране по крила, а използваш схема без крила? :?

Еми... :oops: да, сега забелязах хахаха мерси ! Имам две крила и ще ги сложа !

Gonzi_407 написа:Моята схема е същата, но без да давам на МС да атакуват на пред. Не играя с изкуствена засада когато използвам схема с 4-ма защитници - лично мое убеждение доказало се по мои виждания в редица мениджъри които съм играл и преди. Това за купата и аз мислех че е така, но аз сега съм във второ ниво и бан 16 левел. Писах го преди защото имаше спор кой е най-високия левел. Иначе ако това ти е състава за 5-о ниво си доста зле (не се обиждай) аз съм 2-ро и имам двама с по 5 звезди и 2 с четириМанталитет : атакуващ

Не се обиждам и знам, че състава ми е адски зле, но се чудя как да го направя да е с по-добри играчи ! Ако можеш да ми дадеш някакъв съвет, щото нямам никакъв опит с мениджърите като цяло и въобще тактическата част на играта ми убягва..кво да се прави ! :oops:

Моята тактика за закупуване на добри играчи е или рано сутрин, или късно вечер. :)
Това е моят състав.
Изображение
СЛАВИЯ е любов, а не бизнес - ВЪН боклуците от любимия отбор !
[offtopic][wrapimg=]http://orig07.deviantart.net/a121/f/2013/147/3/b/bvb_by_syndikata_np-d66tj6i.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 20 яну 2012 12:58

Blue_Lion написа:

В шеста лига имах същият проблем, отборът ми беше от 4 звезди и тук там 5, реших да повторя лигата, но в средата на сезона си взех млади играчи за всичките си пари, целта е тези играчи да са 5 звезди или поне да са 4, но на едно макс две качества от 5-те звезди. Като се замислиш, купуваш си три играча на 18-19 години, следващият сезон още трима, така за 4 сезона ще събереш цял отбор от млади, да първите закупени ще са на 21-22 години, но ще ги обновиш на следващият сезон. Отборът ти е млад = трупа по-бързо качества = по-бавно се мори по време на мач= можеш да използваш по-дълго играчите. Няма смисъл с 2-3 токена да опитваш да вземеш добър играч, трябват си поне едно 8-10 и да следиш пазара сутрин или когато има много голям брой силни играчи и са в малки интервали от време. :)
Определено не отписвай турнирите, те са основният ти спонсор, особено в ШЛ са най-големи кинтите. ;)

Върни се в “Игри и забавления”