Top Eleven Football Manager-Фен тема
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Top Eleven Football Manager-Фен тема
Коя е най-добрата тактика? Аз доста въртя схемите, но нещо не се получава. 
Exclusive написа:Коя е най-добрата тактика? Аз доста въртя схемите, но нещо не се получава.
Зависи с какви играчи разполагаш.Аз играя предимно с:
-------------------GK-------------------
RB-------------CB------CB------------LB
--------------------DM-------------------
--------------CM--------CM--------------
AMR-----------------------------------AML
--------------------ST----------------------
А срещу по-силни от моя отбор предпочитам по-дефанзивната:
--------------------GK---------------------
RB-------------CB-----CB---------------LB
---------------DM-----DM-----------------
RM----------------CM------------------LM
---------------------------------------------
--------------------ST----------------------
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
2 победи за първенство и пълен актив от точки. Победа за купата като гост с 0:4 , реванша ще е протоколен. За ШЛ съм със загуба надявам де утре да бия.
Втора победа в първенството!
Някой знае ли защо отдолу на прозореца с приятелите не ми излизат всички които са ми приятели и играят? Поне за 3-ма знам че играят, но са доста напред в играта?
Някой знае ли защо отдолу на прозореца с приятелите не ми излизат всички които са ми приятели и играят? Поне за 3-ма знам че играят, но са доста напред в играта?
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!
ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!
ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!
- pesho_1913
- Контакти:
Gonzi_407 написа:Втора победа в първенството!
В различни сървъри сте.
СЛАВИЯ е любов, а не бизнес - ВЪН боклуците от любимия отбор !
[offtopic][wrapimg=]http://orig07.deviantart.net/a121/f/2013/147/3/b/bvb_by_syndikata_np-d66tj6i.gif[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://orig07.deviantart.net/a121/f/2013/147/3/b/bvb_by_syndikata_np-d66tj6i.gif[/wrapimg][/offtopic]
Днеска играя с първия в първенството и май ще заложа на по-дефанзивна тактика, щото тоя играе с 3 нападатели, 3 атакуващи халфа, един халф в центъра и трима защитници
! 4-2-3-1 ?
П.П. Взех си едно вратарче на 18 с три звезди (качество 32) за 1 т. , сега исках и един DC да взема, но ми остана само 1 т. и ще загубя тази сделка, както и да е...тези дни пак ще пазарувам, че си трябва нов отбор
П.П. Взех си едно вратарче на 18 с три звезди (качество 32) за 1 т. , сега исках и един DC да взема, но ми остана само 1 т. и ще загубя тази сделка, както и да е...тези дни пак ще пазарувам, че си трябва нов отбор

- Udoji90
- Контакти:
Вчера съм бил 0-5 за Купата.
Днес в лигата играя у дома срещу румънец, чието средно ниво е съвсем малко над моето, така че се надявам на успех. Довечера в ШЛ гостувам на французин - и двамата паднахме в първия мач, така че това ще е битка за оцеляване, но както казах, ШЛ не ми е приоритет.
Днес в лигата играя у дома срещу румънец, чието средно ниво е съвсем малко над моето, така че се надявам на успех. Довечера в ШЛ гостувам на французин - и двамата паднахме в първия мач, така че това ще е битка за оцеляване, но както казах, ШЛ не ми е приоритет.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
За купата един има бюджет 1.2 милиарда 
- Udoji90
- Контакти:
Супер, след 18 минути падах с 0-2, но бих 3-2!
Можех и по-лесно да бия, ама изпуснах 3 чисти положения. Все пак имах и късмет, че съперникът ми изтърва 1 при 2-2. Вече се стабилизирам в горната половина, макар да не очаквам това да се запази дълго. 
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
Върни се в “Игри и забавления”