Top Eleven Football Manager-Фен тема
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Top Eleven Football Manager-Фен тема
Купих 5 звезди 20 години централен защитник с 6 токена. Тъкмо мислех да спирам да наддавам. 
Вчера гледах няк'ви наддаваха 63 рунда за защитник.
bardon01 написа:Е, такъв скапан мач няма!!!![]()
![]()
Трима контузени е равносметката от 1-вия мач за купата, срещу първо ниво. Сега MC-тата за по 2 дни а AMC за 6, а ми е най-добрия играч.Гледам, че съм насъбрал малко точки за лечение ще му махна 2-3 дни. Утре за мача двама от сегашните контузени се възстановяват и ще разчитам и на тях, въпреки че обикновено са извън разширения състав. Донякъде утеха е, че на тоя 2-ма са му с червени картони, което прави победата с ПОНЕ 10:0 на мой терен задължителна!
Аз за това в първите мачове за купата пускам дълбоките резерви , такива с по 1 звезда. Вчера така бих с 5:0 като гост.
Купих си десен защитник 5 звезди и е на 5%
Гати гадното копче е тоя дето го е пуснал
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
pomiqrat написа:Купих си десен защитник 5 звезди и е на 5%Гати гадното копче е тоя дето го е пуснал
Скъсал го е от трениране, за да му вдигне цената или пък е бил контузен....
Аз още не мога да си направя трансфер, а изгърмях сума токени
Някой беше прав,че по това време на деня най-лесно се взимат играчи.Вчера,с 8 токена взех 4-ма футболисти по 5 звезди,преди малко пък вратар,само с 1 токен.Готов съм за атака на нова титла 
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
- modor
- Контакти:
Трябват ми 2-ма защитника 
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
Аз и не опитвам. Иначе ми даде юноша с 4 звезди за 21 токена, ама май не си струва сделката.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- Udoji90
- Контакти:
Днес ми дойдоха двама юноши, ама не ги взех - единият е с 2 звезди, а другият беше за 24 жетона. Все пак май ще е нужна селекция, тъй като имам цели 5 души с по 2 звезди. В ШЛ съм в група с турчин, французин и италианец, като и тримата имат малко по-високо средно качество от мен, но ще пробвам да се преборя, тъй като програмата ми не е лоша. Довечера имама реванш за Купата срещу един турчин след победа с 0-4.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
10:0 за купата. Ама с титулярите де, забравих да пусна малко резерви. Добре че няма жертви.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Върни се в “Игри и забавления”