AnalBreaker написа:Има разлика между красивите момичета, които досега си слагал и тая дет беше супер гадна. Освен това всяко нещо си има граници и е неприемлива тая снимка. Каквото искаш си говори, но аз си имам правото да изразя своето мнение и да се разгранича от твоето. За пръв път си позволявам да кажа нещо и ти ведна скачаш на бой

ОООО не не не не не - затова и общуваме тука - за да не се стига до бои. Понеже съм запознат със първичните и бих ги нарекъл първобитни инстинкти на човека - които за няколко хиляди години не са се променили - знам , че има хора по форума на които ако им кажа нещо веднага ще скочат на бои. Затова във форума има възможност човек наспокоиствие да си формулира мисълта и да я изложи. Така най-много да се получи спор. Се пак и аз съм се бил няколко пъти

ии обикновенно сичко почваа - Що ме гледаш бе... ти що ми отговори троснатоо....
А това дали снимката беше цинична или не... немога да определя. Вадеики я от контекста на същността на живота които живеем...Не е по-малко цинично кредитори да притесняват хора които не са взимали заплати. Не е по-малко цинично хората да не спазват елементарни закони - като спри на червено, спри на пешеходна пътека или не си хвърляи домашния любимец пред входа.... и още много. А що се отнася и до западното мислене , което след това обхваща и целия свят, а то е Култ към тялото... не ми се обсъжда. Толкова е закостеняло мисленето , че не е истина. Идва от там ,че за хората най-важни са матерялните неща, нещата които може да се пипнат. От там и нуждата панически да крием мъжките и женски полови белези. Дори не е и удобно да ги именуваме. Ако се спре да се обръща толко внимание на тях ще е по-добре. Но това е тема за друг разговор които опасявам се за тези страници от форума ще е непонятен.
Вчера обеснявах на един на лични , че пубер не е обидна дума- щото тои човека се засегна на пубер.
Аиде спирам чеее само спамим. Ма ми е чудно ако
МОДОВЕ се бяха намесили и ми бяха праснали наказание ... какво ставаше. Кои ще смятаа и ще чертае.