eRepublik - присъединете се към еБългария!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Re: eRepublik - присъединете се към еБългария!

Мнениеот megan fox » 15 май 2011 14:11

Alex написа:Абе всички говорят колко скучно било на новите играчи. Като бях нов, ми беше нормлано, ама сега имам прилична сума пари и кво повече...... от сега нататък кво да правя???!?!?!?!?!?!

има ли още оферти като тая на Гърция да продават региони - тва мжоа да стане интересна цел в дългосрочен план :) ?

Дефинирай "прилична сума". ;) Ако нямаш фирма/фирми направи си, за да печелиш още повече пари.

Гърция вече не продава региони. Тя ни даваше възможност да наемем от турските региони, когато за енти път бе изтрила Турция от картата, но поради сементиката на играта това няма как да стане! Защо? Защото трябва да нападнем въпросният регион, за да го вземем, а нападнем ли гърците ще загубим всичките си общи mpp-тата! А това ще е самоубийствено за нас.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 15 май 2011 14:12

haha написа:Абе Щурманчо е типичният образ на един политик (макар и във виртуалния свят).Постоянно се хвали колко много бил направил и как нищо не бил откраднал и не спира да плюва по другите.

Доста добре казано! :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 15 май 2011 19:40

megan fox написа:
Alex написа:Абе всички говорят колко скучно било на новите играчи. Като бях нов, ми беше нормлано, ама сега имам прилична сума пари и кво повече...... от сега нататък кво да правя???!?!?!?!?!?!

има ли още оферти като тая на Гърция да продават региони - тва мжоа да стане интересна цел в дългосрочен план :) ?

Дефинирай "прилична сума". ;) Ако нямаш фирма/фирми направи си, за да печелиш още повече пари.

Гърция вече не продава региони. Тя ни даваше възможност да наемем от турските региони, когато за енти път бе изтрила Турция от картата, но поради сементиката на играта това няма как да стане! Защо? Защото трябва да нападнем въпросният регион, за да го вземем, а нападнем ли гърците ще загубим всичките си общи mpp-тата! А това ще е самоубийствено за нас.

еми, мога и да ги докарам до 100 злато + една фирма имам за жито, ама само аз си работя, че няма файда от работници, които да ми печелят по макс 2 лева на ден... истината е, че не ми се логва в играта, щото от тук нататък не виждам какво има да постигам...

оффтопик: след 3 дни какво ще стане със складовете - смисъл ако имаш на 1000 юнитс в тях?!??!?!
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 16 май 2011 23:47

Еми ще стане следното: просто ново изработена стока няма да може да се побира в склада, т.е. ще се губи. Та ако са ти пълни складовете със суровини - продавай, за да си отвориш място. Ест винаги можеш да си ъпгреднеш скалда, въпроса е колко злато ще струва...

А ако мислиш да се отказваш от играта... по-добре си дари парите и златото на някой играч, който да ги иползва в развитието си. А и така ще си сигурен, че ако след време размислиш въпросният играч ще ти помогне и ще ти върне поне по-голямата част от финансите, за да не почваш от нулата. А дариш ли ги на БНБ, решиш ли после да се върнеш от БНБ ще видиш един голям и мазен...

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 17 май 2011 21:52

megan fox написа:Еми ще стане следното: просто ново изработена стока няма да може да се побира в склада, т.е. ще се губи. Та ако са ти пълни складовете със суровини - продавай, за да си отвориш място. Ест винаги можеш да си ъпгреднеш скалда, въпроса е колко злато ще струва...

А ако мислиш да се отказваш от играта... по-добре си дари парите и златото на някой играч, който да ги иползва в развитието си. А и така ще си сигурен, че ако след време размислиш въпросният играч ще ти помогне и ще ти върне поне по-голямата част от финансите, за да не почваш от нулата. А дариш ли ги на БНБ, решиш ли после да се върнеш от БНБ ще видиш един голям и мазен...

хахха, мерси за инфото. Майка му стара на тва педерасче Плуто - добавил е още една седмица за складовете да се ъпгрейднат, а аз като някаф идиот, днес продавах левове за 0.004 злато само и само да направя 30 злато за 3 дни, че да си разширя склада (щото цялото ми имане е в пари и нищо в злато)
щом новата стока няма да се побира - ок. а знаеш ли дали стара, която е над лимита ще..... изчезне? (сори, че разпитвам тук - ама нямам време да чета форумите на играта)
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 19 май 2011 16:41

Alex написа:
megan fox написа:Еми ще стане следното: просто ново изработена стока няма да може да се побира в склада, т.е. ще се губи. Та ако са ти пълни складовете със суровини - продавай, за да си отвориш място. Ест винаги можеш да си ъпгреднеш скалда, въпроса е колко злато ще струва...

хахха, мерси за инфото. Майка му стара на тва *******че Плуто - добавил е още една седмица за складовете да се ъпгрейднат, а аз като някаф идиот, днес продавах левове за 0.004 злато само и само да направя 30 злато за 3 дни, че да си разширя склада (щото цялото ми имане е в пари и нищо в злато)
щом новата стока няма да се побира - ок. а знаеш ли дали стара, която е над лимита ще..... изчезне? (сори, че разпитвам тук - ама нямам време да чета форумите на играта)

Доколкото знам няма да изчезне, просто няма да можеш да добавяш нова стока в склада... И все пак знае ли човек какво ще му хрумне на оня дръвник Плато...

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 19 май 2011 16:56

Датата за склада се отлага постоянно. :) Не се тревожете толкова много...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
sixtynine
Контакти:

Мнениеот sixtynine » 30 май 2011 16:40

/БЪМП

Сърбите (пак) ни затриват, стабилно подпомагани от унгарци, поляци, македонци и турци.

Линк за регистрация ако проявявате интерес към играта - http://www.erepublik.com/en/referrer/Excessive . С този линк получавам бонуси след като се развиете, а ако желаете можете да се регистирате и просто от http://www.erepublik.com
Изображение

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 30 май 2011 16:52

Мда, сърбите много ни насметоха, а поляците са се захванали да изтрият качамаците! А най-забавното е, че вентилаторите скочиха дори на Гърция и засега воюват с тях успешно!

А най-лощото е, че хърватите се договриха за мир със сърбите и оттогава не съм виждал Ромпер да танкира, Мега Сашо е зает да спасява Гърция, а за капак наш Спас тия дни никакъв го нямаше... :(

П.П. Чудно къде ли се покри Тотев...? Докато беше МВ армията ни ковеше доста престижни и силни победи, стана президент и сме под всякаква критика, да не говорим, че заради него няколко от най-силните паравоенни отряди (в един от тях членувам и аз) вече не сме на подчинине на МВ и сами си се бием, където си поискаме, когато си поискаме, изцяло за наша сметка, освен ако някой не ни наеме...

haha

Мнениеот haha » 30 май 2011 18:12

Има мнения,че тия 500 здраве на ден,които важат още 1 или 2 дена,не помня,дават предимство на сърбите.Склонен съм да се съглася.А на Тотев изглежда доста му куца организацията.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Върни се в “Игри и забавления”