[center]Общи резултати от четвъртфиналната фаза:
miti4nia - Udoji90
Първа среща: 3:2 (0:0 т.р.)
Втора среща 5:2 (1:0 т.р.)
Общ резултат 8:4
gog88 - 1914.1902
Втора среща 5:3 (1:0 т.р.)
Общ резултат 8:5
valni - Zaash
Първа среща: 3:3 (1:0 т.р.)
Втора среща: 3:3 (0:0 т.р.)
Общ резултат 6:6
/съобразно регламента - продължава valni с един точен резултат в повече/
JACKO - Drebosaka
Втора среща: 4:3 (1:0 т.р.)
Общ резултат 7:5[/center]
Игра с прогнози - Лига Европа (2018-19)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Игра с прогнози - Лига Европа (2018-19)
Последна промяна от Harbinger на 19 апр 2019 12:31, променено общо 2 пъти.
- Udoji90
- Контакти:
Поздравления за Митичния и успех нататък. Благодарности и за организатора. Като за първо участие съм доволен от представянето си. 

Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
Поздравления и успех за valni и благодарности на Harbinger за играта. За мен беше удоволствие да участвам 

Поздравления за продължилите и успех , браво и на автора на играта .
Честито и успех на продължилите!
Браво и на дребосъка за борбеноста - поизмъчи ме
Само за протокола, познавам резултата Валенсия - Виляреал 2:0
Браво и на дребосъка за борбеноста - поизмъчи ме

Позволявам си една поправка, която няма да се отрази относно участниците на полуфиналите.
JACKO елиминира Drebosaka с резултат 7:5.
Някои интересни факти:
1.Първите четирима в класирането след осминафиналите елиминараха съперниците си и се класираха на полуфинал.
2. Трима от полуфиналистите (miti4nia, valni, gog88) и през миналата година стигнаха до същата фаза. JACKO е промяната спрямо 2018 г., когато на полуфинал се класира NOMER14.
3. miti4nia и gog88 за втора поредна година ще се изправят един срещу друг на полуфинал.
4. miti4nia и valni са най-титулуваните участници в играта Лига Европа. Двамата са победители от последните две издания на играта, а през миналата година играха на финал.
5. Трима от полуфиналистите (miti4nia, valni, gog88) са прогнозирали, че Челси ще спечели купата, а Имобиле ще стане голмайстор на турнира. JACKO е заложил на Арсенал и Месут Йозил.
6. При равенство в предстоящите срещи от полуфиналите, предимство ще имат miti4nia и JACKO, които са с повече точни резултати от началото на турнира, и имат по-добър актив от предните кръгове спрямо своите съперници.
7. Двама от участниците - valni и gog88 продължават на полуфинал и в двата турнира: Шампионска лига и Лига Европа.
Благодарност към Harbinger за това, че се нагърби с провеждането на тази игра.
Предлагам на miti4nia да даваме прогнозите си на лични. Така постъпихме и миналата година.
Весели празници!
JACKO елиминира Drebosaka с резултат 7:5.
Някои интересни факти:
1.Първите четирима в класирането след осминафиналите елиминараха съперниците си и се класираха на полуфинал.
2. Трима от полуфиналистите (miti4nia, valni, gog88) и през миналата година стигнаха до същата фаза. JACKO е промяната спрямо 2018 г., когато на полуфинал се класира NOMER14.
3. miti4nia и gog88 за втора поредна година ще се изправят един срещу друг на полуфинал.
4. miti4nia и valni са най-титулуваните участници в играта Лига Европа. Двамата са победители от последните две издания на играта, а през миналата година играха на финал.
5. Трима от полуфиналистите (miti4nia, valni, gog88) са прогнозирали, че Челси ще спечели купата, а Имобиле ще стане голмайстор на турнира. JACKO е заложил на Арсенал и Месут Йозил.
6. При равенство в предстоящите срещи от полуфиналите, предимство ще имат miti4nia и JACKO, които са с повече точни резултати от началото на турнира, и имат по-добър актив от предните кръгове спрямо своите съперници.
7. Двама от участниците - valni и gog88 продължават на полуфинал и в двата турнира: Шампионска лига и Лига Европа.
Благодарност към Harbinger за това, че се нагърби с провеждането на тази игра.
Предлагам на miti4nia да даваме прогнозите си на лични. Така постъпихме и миналата година.
Весели празници!
JACKO написа:Честито и успех на продължилите!
Браво и на дребосъка за борбеноста - поизмъчи ме![]()
Моя грешка, извинявам се - беше късно вечер и съм пропуснал. Поправена е:)
1914.1902 написа:Поздравления за продължилите и успех , браво и на автора на играта .
Технически погледнато ти си авторът. Аз съм само заместник

"Champions don't show up to get everything they want. They show up to give everything they have."

Последна промяна от Harbinger на 19 апр 2019 12:42, променено общо 1 път.
Harbinger написа:JACKO написа:Честито и успех на продължилите!
Браво и на дребосъка за борбеноста - поизмъчи ме![]()
Моя грешка, извинявам се - беше късно вечер и съм пропуснал. Поправена е:)
Няма проблеми, след работа идат празници! Наздраве и весело изкарване

Последна промяна от JACKO на 19 апр 2019 13:12, променено общо 1 път.
Върни се в “Игри и забавления”