"Всеки СРЕЩУ Всеки" - дискусия за играта

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

THE G.A.M.E

Re: "Всеки СРЕЩУ Всеки" - дискусия за играта

Мнениеот THE G.A.M.E » 10 май 2013 12:00

rhaegar написа:Тоя кръг малко или много съм сиси :lol:

Е, не си точно като Сиса, ама виж, на Гърция те опреличаваме веднагически. :mrgreen:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 10 май 2013 13:30

THE G.A.M.E написа:
rhaegar написа:Тоя кръг малко или много съм сиси :lol:

Е, не си точно като Сиса, ама виж, на Гърция те опреличаваме веднагически. :mrgreen:

Ем с моя късмет Майорка ще бият. Ама и равен не е лошо :lol:
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 10 май 2013 17:16

Абе "Игра", тоя Кирчак да не си го докарал насила тука бре? :lol: Тръгнало да се обеснява лапето колко му пречела тая тема в раздел игри и забавления Изображение :mrgreen: :lol: :mrgreen:
[offtopic][/offtopic]

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 10 май 2013 17:35

BLUE CHAMPIONS написа:Абе "Игра", тоя Кирчак да не си го докарал насила тука бре? :lol: Тръгнало да се обеснява лапето колко му пречела тая тема в раздел игри и забавления Изображение :mrgreen: :lol: :mrgreen:

То друг обесняваше ( и искаше да ги няма ) ... Че тези раздели - "Свободна зона" и "Игри и забавления", били излишни. :?

Кирчака дека се е вихрил ? :x
Тука нема демокрация ... Има ли критики към играта и БФС-то оторизиращо играта, ще има финансови и спортно-технически снакциии ... Така де ... -3 т. от актива. :mrgreen:
Дарвин е в грешка !

Image Image

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 10 май 2013 17:41

от kirchaka на 10 Май 2013 13:31

Ето едно кратко и лесно предложение как ще се вдигне качеството на мненията във форума.Почти целия раздел Игри и забавления е пълен със спам теми.Заключете ги и в коша,чиста работа.Махайте и наказвайте с бан спама извън Спам темата.Не е трудно,ще се елиминира почти целия спам.Нито искам да висите 24/7 и да дебнете за спам,но мнения от сорта +1 или са излишни,махайте ги като ги видите и наказвайте автора.Ето това ще е приятно,място без спам.Като искат спам,има си ЕДНА тема.Даже вече има втора-темата за дискусия на играта Всеки срещу всеки,където се коментират черни задници и т.н.
За мен може би най-важното е,продължителността на бана да се определя не само от това колко сериозна е псувнята,ами и от това за кой път вече

Най-засегнат съм от частта за "черните задници" :lol: Че аз със тях що мачове съм купил бре :? :lol: :mrgreen: :mrgreen:
[offtopic][/offtopic]

Потребителски аватар
AndreyBG
Контакти:

Мнениеот AndreyBG » 10 май 2013 17:43

BLUE CHAMPIONS написа:

Ето едно кратко и лесно предложение как ще се вдигне качеството на мненията във форума.Почти целия раздел Игри и забавления е пълен със спам теми.Заключете ги и в коша,чиста работа.Махайте и наказвайте с бан спама извън Спам темата.Не е трудно,ще се елиминира почти целия спам.Нито искам да висите 24/7 и да дебнете за спам,но мнения от сорта +1 или са излишни,махайте ги като ги видите и наказвайте автора.Ето това ще е приятно,място без спам.Като искат спам,има си ЕДНА тема.Даже вече има втора-темата за дискусия на играта Всеки срещу всеки,където се коментират черни задници и т.н.
За мен може би най-важното е,продължителността на бана да се определя не само от това колко сериозна е псувнята,ами и от това за кой път вече

Най-засегнат съм от частта за "черните задници" :lol: Че аз със тях що мачове съм купил бре :? :lol: :mrgreen: :mrgreen:

+1 :mrgreen: Черните задници са за майстори ;)
Ние сме зелената агитка!!!! Черно море завинаги!!!!

BLUE CHAMPIONS написа: В играта оставаме аз, Моряка и Борото. Предвид класите на отборите, най-вероятно аз ще продължа :oops: :mrgreen: :lol:

Потребителски аватар
fr3ak_boy
Контакти:

Мнениеот fr3ak_boy » 10 май 2013 17:45

BLUE CHAMPIONS написа:

Не се сърди. Просто го е яд, че още не може легално да ги гледа. :mrgreen: :mrgreen:
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.

Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 10 май 2013 17:46

AndreyBG написа:+1 :mrgreen: Черните задници са за майстори ;)

Опичай си акъла какво пишеш! С това "+1" си за БАН :!:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
[offtopic][/offtopic]

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 10 май 2013 17:49

fr3ak_boy написа:Не се сърди. Просто го е яд, че още не може легално да ги гледа. :mrgreen: :mrgreen:

Пфф да се сърдя... :) На "багажа" който носи ли? :)
[offtopic][/offtopic]

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 10 май 2013 17:52

Немой сЪ плуашите ... То т'ва, снимките на църни, бели и жълти дупета, са си част от играта ! :mrgreen:

Това са си тактики за надъхване на отделните "тимове" ... Вижте Боро-то, от как възобнови пускането на пиленца, има само една загуба. :lol:

Тука, в тая тема, нема спам ... Всичко е свързано с играта и различните аспекти от нея ! :twisted:
Дарвин е в грешка !

Image Image

Върни се в “Игри и забавления”