rhaegar написа:Тоя кръг малко или много съм сиси
Е, не си точно като Сиса, ама виж, на Гърция те опреличаваме веднагически.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
rhaegar написа:Тоя кръг малко или много съм сиси
THE G.A.M.E написа:rhaegar написа:Тоя кръг малко или много съм сиси
Е, не си точно като Сиса, ама виж, на Гърция те опреличаваме веднагически.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

[/offtopic]BLUE CHAMPIONS написа:Абе "Игра", тоя Кирчак да не си го докарал насила тука бре?Тръгнало да се обеснява лапето колко му пречела тая тема в раздел игри и забавления
![]()
![]()
![]()
от kirchaka на 10 Май 2013 13:31
Ето едно кратко и лесно предложение как ще се вдигне качеството на мненията във форума.Почти целия раздел Игри и забавления е пълен със спам теми.Заключете ги и в коша,чиста работа.Махайте и наказвайте с бан спама извън Спам темата.Не е трудно,ще се елиминира почти целия спам.Нито искам да висите 24/7 и да дебнете за спам,но мнения от сорта +1 или са излишни,махайте ги като ги видите и наказвайте автора.Ето това ще е приятно,място без спам.Като искат спам,има си ЕДНА тема.Даже вече има втора-темата за дискусия на играта Всеки срещу всеки,където се коментират черни задници и т.н.
За мен може би най-важното е,продължителността на бана да се определя не само от това колко сериозна е псувнята,ами и от това за кой път вече
[/offtopic]BLUE CHAMPIONS написа:от kirchaka на 10 Май 2013 13:31
Ето едно кратко и лесно предложение как ще се вдигне качеството на мненията във форума.Почти целия раздел Игри и забавления е пълен със спам теми.Заключете ги и в коша,чиста работа.Махайте и наказвайте с бан спама извън Спам темата.Не е трудно,ще се елиминира почти целия спам.Нито искам да висите 24/7 и да дебнете за спам,но мнения от сорта +1 или са излишни,махайте ги като ги видите и наказвайте автора.Ето това ще е приятно,място без спам.Като искат спам,има си ЕДНА тема.Даже вече има втора-темата за дискусия на играта Всеки срещу всеки,където се коментират черни задници и т.н.
За мен може би най-важното е,продължителността на бана да се определя не само от това колко сериозна е псувнята,ами и от това за кой път вече
Най-засегнат съм от частта за "черните задници"Че аз със тях що мачове съм купил бре
![]()
![]()
![]()
BLUE CHAMPIONS написа: В играта оставаме аз, Моряка и Борото. Предвид класите на отборите, най-вероятно аз ще продължа![]()
![]()
![]()
BLUE CHAMPIONS написа:от kirchaka на 10 Май 2013 13:31
Най-засегнат съм от частта за "черните задници"Че аз със тях що мачове съм купил бре
![]()
![]()
![]()
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.
AndreyBG написа:+1Черните задници са за майстори
[/offtopic]fr3ak_boy написа:Не се сърди. Просто го е яд, че още не може легално да ги гледа.![]()
[/offtopic]Върни се в “Игри и забавления”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост