Top Eleven Football Manager-Фен тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Re: Top Eleven Football Manager-Фен тема

Мнениеот modor » 13 яну 2012 11:10

Решил съм да не влизам днес и утре в играта :roll: Но да видим де.................. :|
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
pesho_1913
Контакти:

Мнениеот pesho_1913 » 13 яну 2012 11:11

modor написа:Решил съм да не влизам днес и утре в играта :roll: Но да видим де.................. :|

Треньорът бойкотира ръководството! :o
СЛАВИЯ е любов, а не бизнес - ВЪН боклуците от любимия отбор !
[offtopic][wrapimg=]http://orig07.deviantart.net/a121/f/2013/147/3/b/bvb_by_syndikata_np-d66tj6i.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 13 яну 2012 11:11

rhaegar написа:Да ти кажа няма да се учудя ако са на един човек отборите. Аз имах един такъв, неговото беше направо нагло.

Ами, пише различни имена, но както се знае, напълно възможно и лесно е да си направиш няколко акаунта. Все пак 3 мин. преди началото на мача и двата отбора са с най-добрите си играчи в стартовите 11, което ме навежда на мисълта, че ще има честна игра. ;) По-скоро смятам, че тези двамата са приятели (във Фейсбук и в реалния живот), затова са в една лига - в такива случаи битката е на живот и смърт, пък и двата отбора имат за какво да играят - гостът има шансове за титлата, а домакинът ще иска да остане в първите 7 и даже има минимален шанс за 4-то място.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Мнениеот Gonzi_407 » 13 яну 2012 11:18

Тая игра е ... снощи паднах от един приятел който си е направил отбор и повече никога не е влизал, но е водач в моето ниво (най-ниското започнах преди седмица) и чупи главите на всички, няма загуба от 13 мача?!?!?!? А ти строй, тренирай и т.н. :(
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!

ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!

Потребителски аватар
pesho_1913
Контакти:

Мнениеот pesho_1913 » 13 яну 2012 11:20

Gonzi_407 написа:Тая игра е ... снощи паднах от един приятел който си е направил отбор и повече никога не е влизал, но е водач в моето ниво (най-ниското започнах преди седмица) и чупи главите на всички, няма загуба от 13 мача?!?!?!? А ти строй, тренирай и т.н. :(

Така е.. играта си прави каквото поиска. Един ден ще биеш първия, на следващия ден ще паднеш от последния..
СЛАВИЯ е любов, а не бизнес - ВЪН боклуците от любимия отбор !
[offtopic][wrapimg=]http://orig07.deviantart.net/a121/f/2013/147/3/b/bvb_by_syndikata_np-d66tj6i.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 13 яну 2012 11:25

Честната игра възтържествува в пълна степен! В дербито на Куропатник (пред 197 хил. зрители, макар населението на това градче/селце всъщност да е малко под 2000 жители :mrgreen: ) домакинът и 7-ми преди този кръг Gromnik разби 2-рия FC Gromnik с 3-1! (Единственото лошо е, че голът за гостите бе вкаран от водача при голмайстроите и така вече има цели 4 гола аванс пред моите хора.) По този начин загубилият този мач вече и на теория не може да ме настигне, изоставайки на 5 точки от мен.
С други думи, честита шампионска титла на моя отбор La Furia Roja! Цяла вечност мина от последното ми участие в ШЛ - не съм предполагал, че ще се завърна в турнира като шампион! Ще си припомня най-после тръпката от игра на 3 фронта едновременно. 8-) Мисля, че направих и доста прилична селекция този и миналия сезон, така че имам амбиции да прескоча 14-то ниво още от 1-ви опит, а и защо да не оставя ярка следа в ШЛ и за Купата. По едно време сериозно се бях замисли дали да не зарежа играта, тъй като отборът ми сезони наред беше посредствен, но успях да го възродя в последните седмици. :)
В последните си 2 мача днес и утре ще пусна изцяло резервите, за да повишат по възможност качеството си и да се доближат до титулярите преди следващия сезон, който се очертава доста напрегнат. Титулярите пък няма да играят, но ще ги подложа на максимално натоварване по време на тренировките.

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 13 яну 2012 11:28

Честита титла! И 15-то ниво ли има тази игра, нали уж бяха 14 нива? :?
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Мнениеот Gonzi_407 » 13 яну 2012 11:32

Абе пичове в интернет е пълно с хакове за правене на пари и токени, някой пробвал ли ги е дали работят?
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!

ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 13 яну 2012 11:37

Rivaldo10 написа:Честита титла! И 15-то ниво ли има тази игра, нали уж бяха 14 нива? :?

Ами, аз следващия сезон съм на 14-то, така че не мога да ти кажа дали има 15-то. От друга страна, в момента тече сезон 22 от създаването на играта, така че би трябвало нивата да са точно 22, следващия сезон съответно да станат 23 и т.н. Поне аз така го разбирам.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 13 яну 2012 11:48

Честито. Дано и аз успея да се поздравя с титлата днес.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Върни се в “Игри и забавления”