Всичко за Еврофутбол и Онлайн Букмейкъри
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Какво става с 365?
От днес, 28 април, Bet365 е напълно блокиран на територията на България, като букмейкърт сам ограничи достъпа до всичките си сайтове, включително огледалните. Bet365 води съдебна битка във връзка с отказания й лиценз на българския пазар и съдът трябва да се произнесе до 1 месец. През това време букмейкърът няма да приема регистрации и залози от България, а всичките му сайтове ще останат блокирани.

pirgos написа:От днес, 28 април, Bet365 е напълно блокиран на територията на България, като букмейкърт сам ограничи достъпа до всичките си сайтове, включително огледалните. Bet365 води съдебна битка във връзка с отказания й лиценз на българския пазар и съдът трябва да се произнесе до 1 месец. През това време букмейкърът няма да приема регистрации и залози от България, а всичките му сайтове ще останат блокирани.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
много лошо
- david_villa
- Контакти:
Сега има Бет365, обаче не мога да си вляза в сметката. 
и аз имам ама не мога да се логна ?
Успях
- david_villa
- Контакти:
И аз успях, вече всичко трябва да е наред.
Аз вече мога да влизам в сайта! Направиха каквото трябваше за пред съда, който дори не е виновен след като работи със законите, приети със спонсорството на господин еврофутбол...
LOREM IPSUM
В 17:30 часа не можах да вляза в мобилната си версия. Сега работи и мобилната, и пълната (но един от двата работещи линка е блокиран). Дори в 11:56 часа ми дали 10 лева бонус - вече ги заложих...
"Европа спи ли? Не види ли? "Отношението на Софийския съд към Бет365 говори ясно за корумпираността на Правосъдната система у нас.
Бойко, събуди се!
"Европа спи ли? Не види ли? "Отношението на Софийския съд към Бет365 говори ясно за корумпираността на Правосъдната система у нас.
Бойко, събуди се!
- jembajemba
- Контакти:
Ще теглите ли?
NOMER14 написа:В 17:30 часа не можах да вляза в мобилната си версия. Сега работи и мобилната, и пълната (но един от двата работещи линка е блокиран). Дори в 11:56 часа ми дали 10 лева бонус - вече ги заложих...
Бойко, събуди се!
еми именно Тиквата подкрепя 4ерепа -дкх са просто изпълнители
Върни се в “Игри и забавления”