Top Eleven Football Manager-Фен тема
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Top Eleven Football Manager-Фен тема
След малко ми е финала и трябва да отсрамя лошият сезон с купата...
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]
[center]Най-лесно спечелената ми купа[/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center][center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]
След днешната загуба изгубих шансове за титлата. Вече и на практика и на теория ще съм 2 или 3 и най-после след 2 сезона прекъсване ще се завърна в ШЛ.
-
На линияUdoji90
- Контакти:
Направил съм 1-1 като гост на 6-тия - повел съм в 60-тата минута, а са ми изравнили 10 мин. по-късно. Огромен късмет обаче съм имал, тъй като 2-рият е паднал от 9-тия преди този кръг (вече временно 7-ми преди другите мачове от кръга) с 3-2, макар че е водел с 1-2. Сега той вече е на 7 точки от мен, така че не може да ме настигне.
Временният трети обаче има шанс да излезе втори и да се доближи на 5 точки от мен, ако довечера бие 7-мия преди този кръг (вече временно 8-ми преди мача си днес). В такъв случай 1 точка от последните 2 мача ще ми стига, но те са доста трудни - утре домакинство срещу отбора, който днес би 2-рия, а в последния кръг - гостуване срещу 4-тия преди този кръг (вече временно 5-ти преди мача си днес). Разбира се друг вариант е да се надявам, че единственият ми останал конкурент ще се издъни, ако не довечера, то в един от последните си 2 мача - по-скоро в предпоследния, тъй като последният му изглежда лек.
Иначе отлична работа на новия ми вратар, който в първия си мач получава оценка 8 и дели второ място в класацията на средните оценки, в която пък капитанът ми дели четвърто място.
При асистентите един от халфовете ми продължава да дели първо място, а при голмайсторите капитанът и единият ми нпадател делят второ място, докато друг мой нападател дели четвърто.
Продължавам да имам най-много победи, най-малко загуби, най-добро нападение и най-добра защита (съответно и най-добра голова разлика - +30, докато следващият по този показател е едва с +13
) от всички отбори в лигата.
И разбира не мога да пропусна да се похваля, че досега през сезона нямам нито един червен картон общо за Купата и Лигата.
Временният трети обаче има шанс да излезе втори и да се доближи на 5 точки от мен, ако довечера бие 7-мия преди този кръг (вече временно 8-ми преди мача си днес). В такъв случай 1 точка от последните 2 мача ще ми стига, но те са доста трудни - утре домакинство срещу отбора, който днес би 2-рия, а в последния кръг - гостуване срещу 4-тия преди този кръг (вече временно 5-ти преди мача си днес). Разбира се друг вариант е да се надявам, че единственият ми останал конкурент ще се издъни, ако не довечера, то в един от последните си 2 мача - по-скоро в предпоследния, тъй като последният му изглежда лек.
Иначе отлична работа на новия ми вратар, който в първия си мач получава оценка 8 и дели второ място в класацията на средните оценки, в която пък капитанът ми дели четвърто място.
При асистентите един от халфовете ми продължава да дели първо място, а при голмайсторите капитанът и единият ми нпадател делят второ място, докато друг мой нападател дели четвърто.
Продължавам да имам най-много победи, най-малко загуби, най-добро нападение и най-добра защита (съответно и най-добра голова разлика - +30, докато следващият по този показател е едва с +13
И разбира не мога да пропусна да се похваля, че досега през сезона нямам нито един червен картон общо за Купата и Лигата.
Последна промяна от Udoji90 на 12 яну 2012 16:47, променено общо 1 път.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
- modor
- Контакти:
Много сметки много нещо
Накрая да не повтаряме 
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
- modor
- Контакти:
Rivaldo10 написа:[center]Най-лесно спечелената ми купа[/center]
[center][/center]

"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
-
На линияUdoji90
- Контакти:
[center][/center]
Честито! Гледам, че съвсем на косъм се е разминал изцяло български финал.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
И то срещу кого
Абе тоя човек къде се загуби, заебал е форума съвсем.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Отпаднах от ШЛ трагично с два далчени гола и заради гол допуснат на мой терен в 89-та минута, а преди малко победих в първенството и ми трябват две точки за титлата в последните два мача
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
[center][/center]
Честитка бате, ЛЕВСКИ Шампион
За мен от купата и ШЛ остава утехата, че ме победиха шампионите ! А за първенство, си оставам втори с надежди за догодина, дет се вика хаха

Върни се в “Игри и забавления”