bigbonusprize написа:megan fox написа: (В момента съм 25-о ниво и ми банираха първият акаунт, когато беше 23-о ниво - това още във V1, когато опита се качваше много по-бавно.)
Защо са ти го баннали?

Защото Empiree е шибaн лaйнар!!! На времето, когато за пръв път Емпо се кандидатира за президент не спечели изборите - Гаро стана президент, Емпи беше втори! БНФ имаше доста силно присъствие в конгреса и веднага пуснаха импийчмънт, но той не мина - не им стигна точно един глас! В същото време аз бях един от конгресмените и постояно оплювах Емпо и БНФ. И така на Великден ми беше направен следният номер: (както знаеш новият ден започва в 10:00 наше време; тогава във V1 при достигане на 6-то ниво се получаваха 5 злато и то можеше да се изпраща веднага) Та Емпо или някой от неговата клика седнал в 9 сутринта, регнал 4 акаунта през моят реферален линк и ги докарал до 4-5-о ниво. После 10:00 почва новият ден, качил ги на по 6-то ниво и ми пратил веднага златото от тях + веднага тикет до админите, че съм мултак! Резултата бе перманентен бан за акаунта ми, защото на Емпо не му стигаше един глас да мине импийчмънта - моят глас!

Но преди една година такова топене беше доста често срещана практика и доста хора изгоряха с банове, не само аз, любопитно съвпадение е, че все бяха банирани силни опоненти на БНФ...
Веднага след бана ми, Емпо беше написал във форума супер радостен пост относно моят бан... интересно как така в 10:30 точно той знаеше, че съм баниран и никой друг?! Как така е знаел, че трябва да следи точно моят акаунт, за да се израдва във форума и да може да обяви, че вече няма пречки за импийчмънта...