THE G.A.M.E написа:Sardukar написа:ПП Ае Игра, що Боро има картинка, а ние не![]()
Щот сме аматьори ... С бедни спонсорЕ.![]()
И "Безмилостният" си има ... Те са аристократи с "Борото".
по-скоро нарциси
ПП Моите са национали, а спонсори са ми Х-Мен
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
THE G.A.M.E написа:Sardukar написа:ПП Ае Игра, що Боро има картинка, а ние не![]()
Щот сме аматьори ... С бедни спонсорЕ.![]()
И "Безмилостният" си има ... Те са аристократи с "Борото".
CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:заменям халфа Сонг с Мавуба / Лил /
THE G.A.M.E написа:Мисля си, че след края на първенството, което ще започнем ... Трябва да има йерархия на база - Класиране !![]()
Тоест, Шампионът ще има право 1-ви да си сформира разширеният състав, като блокира 5-ма от играчите си, които другите няма да имат право да селектират.
2-рият в крайното класиране, постъпва по-същият начин - дава си разширеният състав 2-ри, като също блокира 5-ма играчи, които другите няма да могат да ползват ...
3-тият си дава състава 3-ти поред, като пак блокира 5-ма, които следващите след него, няма да могат да ползват.
И така по-стълбичката ...
Sardukar написа:мотивира ме да стана шампионА може ли да блокирам играчи, които не съм взел в състава си. Примерно блокирам Меси, Шави, Иниеста, Руни и Рибери, за да садна ботовете
Middlesbrough написа:Sardukar написа:мотивира ме да стана шампионА може ли да блокирам играчи, които не съм взел в състава си. Примерно блокирам Меси, Шави, Иниеста, Руни и Рибери, за да садна ботовете
Бот ли ме наричаш ? :Д
Върни се в “Игри и забавления”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта