ИГРА- Всеки vs Всеки - със "собствени отбори"
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ИГРА- Всеки vs Всеки - със "собствени отбори"
Сменям Хълк със Оскар Кардосо .
-
THE G.A.M.E
MQplaya написа:Сменям Хълк със Оскар Кардосо .
Редактирай си мнението, няма проблем.
- Middlesbrough
- Контакти:
Игра става ли понеделник да си дам състава : )

[offtopic]
[/offtopic]-
THE G.A.M.E
Има време до 10-те Септември бре Мировски.
Аз лично изчаквам до крайният срок.
Аз лично изчаквам до крайният срок.
-
THE G.A.M.E
Ето ги и основните критерии, по-които ще се формира резултатът в даден двубой.
Има и уточнения, кое, кога и какво ще се гледа, при червен/и картон/и и сменени преди почивката играчи.
Правилата са РЕиновирани в авторското ми мнение.
Но на оффтопика по-долу тук, са основните неща за формирането на резултат между съперници в двубой.
[offtopic]Пасиви и активи носят всички 11 титуляра+евентуалните резерви.
Пасиви ви носят- всичките играчи участвали в двубоят ви, и играли като титуляри за тимовете си.
От вратар- до нападателите !
Освен в случаите на някои условности, които ще бъдат посочени по-надолу.
Тези пасиви, могат да бъдат сведени до минимум по-следният начин:
- Всеки от поставените, като защитници играчи, ако играе повече от 45 мин. за отбора си като титуляр, и докато е бил на терена тимът му не е допуснал гол, то всеки такъв, ще отбие 1 гол на съперника.
- Вратарят ви, също може да покрие или отбие 1 гол допуснат от някой от полевите играчи, ако играеки за тимът си повече от 45 мин. не пусне гол.
Освен при някои условности, които ще бъдат посочени по-надолу !
-Може да маркирате някои от халфовете ви в стартовата 11-ка, като "Д.Х." тоест - "дефанзивни"
Така посочен халф, ще може да покрива гол допуснат от съотборник.
Освен това, така маркиран халф, ще трябва отборът му да допусне повече от 1 гол, докато той е играл повече от 45 мин. за да ви донесе евентуално пасив.
Актив могат да ви донесат абсолютно всички 11 играчи.
Както и резервите, разбира се ... !
Освен при някои особености, които ще бъдат посочени по-надолу !
Белязаните като "дефанзивни" халфове ("Д.Х.") ... За да ви донесат актив, ще трябва да отбележат повече
от 1 гол !
Така стоят и нещата, ако преквалифицирате халф в защитната линия.
Тоест, той веднага ще се държи като "дефанзивен"- "Д.Х."
Максимално разрешен брой за игра с "дефанзивни играчи" ( защитници + "Д.Х." ) -> 8 ( осем ) ![/offtopic]
Има и уточнения, кое, кога и какво ще се гледа, при червен/и картон/и и сменени преди почивката играчи.
Правилата са РЕиновирани в авторското ми мнение.
Но на оффтопика по-долу тук, са основните неща за формирането на резултат между съперници в двубой.
[offtopic]Пасиви и активи носят всички 11 титуляра+евентуалните резерви.
Пасиви ви носят- всичките играчи участвали в двубоят ви, и играли като титуляри за тимовете си.
От вратар- до нападателите !
Освен в случаите на някои условности, които ще бъдат посочени по-надолу.
Тези пасиви, могат да бъдат сведени до минимум по-следният начин:
- Всеки от поставените, като защитници играчи, ако играе повече от 45 мин. за отбора си като титуляр, и докато е бил на терена тимът му не е допуснал гол, то всеки такъв, ще отбие 1 гол на съперника.
- Вратарят ви, също може да покрие или отбие 1 гол допуснат от някой от полевите играчи, ако играеки за тимът си повече от 45 мин. не пусне гол.
Освен при някои условности, които ще бъдат посочени по-надолу !
-Може да маркирате някои от халфовете ви в стартовата 11-ка, като "Д.Х." тоест - "дефанзивни"
Така посочен халф, ще може да покрива гол допуснат от съотборник.
Освен това, така маркиран халф, ще трябва отборът му да допусне повече от 1 гол, докато той е играл повече от 45 мин. за да ви донесе евентуално пасив.
ВАЖНО УТОЧНЕНИЕ:
Ако излезете за даден двубой със схема, в която има по-малко от 5-ма играча с дефанзивни функции ...
( защитници + "Д.Х" ) ... То тогава ще се гледа и отборът на нападателите ви, дали е допуснал гол/ове, докато той е играл поне 45 мин.
При подобна схема вратарят ви, няма да отбива готов гол на съперника, а само ще покрива допусната от съотборник грешка.
Това важи и за игра с 4-ма ( добавен "лек" ) нападатели !
Освен това, този 4-ти ( отбелязан като "Л", тоест - Лек ) нападател, ако играе за тимът си повече от 45 мин. и докато е на терена, ако отборът му допусне гол/ове, то този/тези гол, няма да може да бъде покрит, или отбит !
Ако излезете за даден двубой със схема, в която има по-малко от 5-ма играча с дефанзивни функции ...
( защитници + "Д.Х" ) ... То тогава ще се гледа и отборът на нападателите ви, дали е допуснал гол/ове, докато той е играл поне 45 мин.
При подобна схема вратарят ви, няма да отбива готов гол на съперника, а само ще покрива допусната от съотборник грешка.
Това важи и за игра с 4-ма ( добавен "лек" ) нападатели !
Освен това, този 4-ти ( отбелязан като "Л", тоест - Лек ) нападател, ако играе за тимът си повече от 45 мин. и докато е на терена, ако отборът му допусне гол/ове, то този/тези гол, няма да може да бъде покрит, или отбит !
Актив могат да ви донесат абсолютно всички 11 играчи.
Както и резервите, разбира се ... !
Освен при някои особености, които ще бъдат посочени по-надолу !
Белязаните като "дефанзивни" халфове ("Д.Х.") ... За да ви донесат актив, ще трябва да отбележат повече
от 1 гол !
Така стоят и нещата, ако преквалифицирате халф в защитната линия.
Тоест, той веднага ще се държи като "дефанзивен"- "Д.Х."
Максимално разрешен брой за игра с "дефанзивни играчи" ( защитници + "Д.Х." ) -> 8 ( осем ) ![/offtopic]
трима защитника + 2 ДХ и пак ще играем с 3-3-1-3 като ЛН няма особена разлика от баж нападателя 
-
THE G.A.M.E
Sardukar написа:трима защитника + 2 ДХ и пак ще играем с 3-3-1-3 като ЛН няма особена разлика от баж нападателя
Ем както посочих, всеки си решава ...
Целта не е да има рестрикции към дадена постройка.
Просто - 1 защитник по-малко, означава една възможност по-малко за отбиване на готов гол на съперника.
Всъщност, като сметнем и това, че вратарят също няма да отбива+риска от допускане на попадения от нападателите ...
Аз лично рядко ще ползвам услугите на схема с трима бранители ...
Но то разбира се, всичко зависи от програмата за даден кръг в Шампионатите, чиито играчи ползваме.
"Ако излезете за даден двубой със схема, в която има по-малко от 5-ма играча с дефанзивни функции ..."
трима центрлани + 2 ДХ не са по-малко от 5. Не знам дали вратаря го броиш към тях, защото не разбрах, но предполагам, че не се брои.
трима центрлани + 2 ДХ не са по-малко от 5. Не знам дали вратаря го броиш към тях, защото не разбрах, но предполагам, че не се брои.
Значи ще разчитам на схемата от контролата си - 3 защитника и 3 дефанзивни халфа. 
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.
- tornadoto_96
- Контакти:
Много сложно ми стана