FOTBALL MANAGER 2012

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Re: FOTBALL MANAGER 2012

Мнениеот tevez » 22 дек 2011 20:54

TodorT написа:Тевез, ако искаш да печелиш трофей, да мачкаш всичко живо и да привличаш звездите на футбола, то започни с някой гранд ;) Но пък големият кеф е, когато постигнеш нещо голямо с малък отбор.... ако започнеш с някой средняк или отбор от долната половина на таблицата и се пребориш за евротурнири примерно, тогава радостта от играта е в пъти по-голяма... но и ще трябва да обръщаш повече внимание на играта. Няма да можеш да си позволиш звезди и ще дебнеш качествени играчи за малко пари поне :) На всяка точка ще се кефиш максимално.... Емоцията е друга :)

Ще дойде и моментът да се пусна с някой гранд и да взимам "звезди",но сега още не е настъпил.Единствено досега съм играл с Левски,Анжи ,няколко години с младежите ни под 21 год и един сезон със Сампдория..Не ми остава много време за игра,а и това с изхвърлянето някой път ме кара да зарежа всичко.

Потребителски аватар
I.A
Контакти:

Мнениеот I.A » 27 дек 2011 21:53

Някой може ли да даде шотове на братята Цоневи от Левски, след 4-5 години.Искам да видя колко се развиват.

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 29 дек 2011 23:25

Ейй.... най-накрая завърших и втория си сезон. Завърших трети в крайното класиране с една точка преднина пред Левски и Черноморец и на две пред Миньор 8-) Общо взето до последния кръг треперих дали ще се класирам... в крайна сметка пак ще играя в Европа :) Най-изненадващото е, че от ръководството отпуснаха 1,5 млн за трансфери, които си мисля, че ще са ми достатъчни да сглобя добър отбор за първенството и евротурнирите ... :)

Потребителски аватар
Blagoy
Контакти:

Мнениеот Blagoy » 02 яну 2012 22:06

Изображение

Още в първия си сезон успях да вляза в групите на ШЛ с Литекс. Отстраних последователно Тре Фиори (Сан Марино) с две победи с по 5:0, Партизан (1:1 в Сърбия и 1:0 в Ловеч) и в плейофите- Слован Братислава с две победи 3:1 в Ловеч и 3:0 в Словакия. Общо взето за момента мачкам. Това горе ми е жребия за груповата фаза. Нямам почти никакъв шанс дори за трето място, та целта ще ми е да взема поне 1-2 точки.

В първенството също вървя добре- 7 точки от три мача (единият, от които гостуване на ЦСКА- 0:0). Спечелих и Суперкупата след победа с 2:1 над ЦСКА. Доволен съм и от селекцията- продадох Бодуров на Нюкасъл за 1.5 млн и от там дойдоха доста пари за входящи трансфери. Взел съм един национал на Македония- Даниел Мойсов (от Войводина), един национал на Гана (десен бек), Мишел Платини (който в началото играеше много добре, но се контузи трайно и вече 1 месец не е играл, но почти се възстанови), Кристиян Ербес (млад аржентински дефанзивен халф от Бока Хуниорс- най-скъпия ми трансфер, доста е перспективен според мен) и нигериеския нападател Виктор Агали със свободен трансфер (ако си спомняте играеше в Шалке, игра и на световното през 2002).

Сега общо взето съм изправен пред дилемата дали да се опитам да взема още някой преди да е затворил трансферния прозорец и да се подсиля за груповата фаза на ШЛ. Лошото е, че нямам много средства (трябва да продам някой, а не ми се иска точно сега), а с тия пари трябва да правя и зимна селекция евентуално. Зимата по принцип съм намислил да се опитам да взема за постоянно Винисиус Баривиера, за което ще ми трябват доста пари отново. Ако не успея резервни варианти са ми Пламен Илиев, Владислав Стоянов, Димитър Иванков и Стефано Кунчев (последните двама- в краен случай).
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 07 яну 2012 19:04

Уест Хям-сезон 1-Отново във Висшата Лига
Завърших първия сезон с Уест Хям.Спечелих промоция,като завърших на първо място.Като цяло нямах никакви затруднения през сезона.

Схема След като видях играчите,с които разполагам реших,че най-добре ще е,ако играя със схема 4-4-2.Просто за тази схема имах играчи.През целия сезон бях с нея и може да се каже,че свърши перфектна работа.
Трансфери
Имах 6 млн,но лятото не купих никой.Взех само под наем за 1 сезон Македа,Дани Роуз от Тотнъм,Макекран от Челси,а през зимата за 3,5 млн взех Марио Емнес от Мидълзбро-нападател,който в 20 мача беше вкарал 15 гола.
Взех като свободен агент лятото Андреас Хинкел- десен бек на 29 години и бързо се превърна в титуляр.Измести Ги Демел и също беше с важна роля за промоцията.

Голмайстор за отбора стана Македа-с 20 гола от 29 мача.Втория-Коул с 17 гола от 45 мача.
Основна роля изигра и Бентли,който не знаех,че е даден под наем в Уест Хям,но направи силен сезон 40 мача-9 гола и 17 асистенции.

Дани Роуз и той се отчете-40 мача-6 гола и 12 асистенции.

По-трудно тепърва предстои.
Някои от основните ми играчи-Македа,Макекран,Бентли,Роуз си заминават и се надявам да ми дадат пари,за да подсиля отбора,иначе ще е много труден сезон.Борбата ще е да не изпадна отново в Чемпиъншип.

Toва е засега.Като играя пак ще пиша!

Потребителски аватар
I.A
Контакти:

Мнениеот I.A » 08 яну 2012 11:02

tevez написа:Уест Хям-сезон 1-Отново във Висшата Лига
Завърших първия сезон с Уест Хям.Спечелих промоция,като завърших на първо място.Като цяло нямах никакви затруднения през сезона.

Схема След като видях играчите,с които разполагам реших,че най-добре ще е,ако играя със схема 4-4-2.Просто за тази схема имах играчи.През целия сезон бях с нея и може да се каже,че свърши перфектна работа.
Трансфери
Имах 6 млн,но лятото не купих никой.Взех само под наем за 1 сезон Македа,Дани Роуз от Тотнъм,Макекран от Челси,а през зимата за 3,5 млн взех Марио Емнес от Мидълзбро-нападател,който в 20 мача беше вкарал 15 гола.
Взех като свободен агент лятото Андреас Хинкел- десен бек на 29 години и бързо се превърна в титуляр.Измести Ги Демел и също беше с важна роля за промоцията.

Голмайстор за отбора стана Македа-с 20 гола от 29 мача.Втория-Коул с 17 гола от 45 мача.
Основна роля изигра и Бентли,който не знаех,че е даден под наем в Уест Хям,но направи силен сезон 40 мача-9 гола и 17 асистенции.

Дани Роуз и той се отчете-40 мача-6 гола и 12 асистенции.

По-трудно тепърва предстои.
Някои от основните ми играчи-Македа,Макекран,Бентли,Роуз си заминават и се надявам да ми дадат пари,за да подсиля отбора,иначе ще е много труден сезон.Борбата ще е да не изпадна отново в Чемпиъншип.

Toва е засега.Като играя пак ще пиша!

Има едно много талантливо момче казва се Джордън Спенс, който се връща от наем след края на първия сезон.Използвай го при мене вършеше много добра работа и се разви доста.

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 08 яну 2012 19:44

I.A написа:
Има едно много талантливо момче казва се Джордън Спенс, който се връща от наем след края на първия сезон.Използвай го при мене вършеше много добра работа и се разви доста.

Ще го видя.Може да ми свърши работа.
На мен ми направи впечатление Джеймс Томкинс,млад централен защитник,който ми беше неизменен титуляр и направи доста силни мачове.В началото имах колебания коя да ми е централната двойка защитници,но с мачовете видях,че Томкинс и Уинстън Рийд е най-добрия избор.

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 09 яну 2012 15:03

В голяма дупка съм.И то не откъм резултати и игра,а от наличието на играчи.
Дадоха ми смешната сума от 3,6 млн за трансфери.Продадох Ги Демел за 1 млн и така събрах около 5 млн.Какво да правя с толкова "много" пари?
Исках да взема под наем отново Македа,Роуз,Макекран,Бентли,но Челси,Тотнъм и Ман Юн не искаха да чуят за преговори.След като съм във Висшата лига не ми ги дават.Пре***ха ме много гадно.Сега имам 19 футболисти,от които 3 вратари.Взех свободен агент Ван Буйтен.
И сега продължавам да търся играчи,но без успех.За малко да взема Адебайор,който беше в резервите на Сити и предложих да го взема под наем и да давам 30 % от заплатата му.Сити приеха,но Адебайор отказа и отиде в Севиля.Нищо не върви..

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 09 яну 2012 20:59

братле купи си Хунтелаар и ще ти мине ;)
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 09 яну 2012 21:03

CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:братле купи си Хунтелаар и ще ти мине ;)

Хунтелаар мога да го купя,ако продам всичките 20 играчи,които имам.

Иначе взех Бориело под наем,Раул-свободен агент и Диего Коста-видях,че е на проби в Палермо и има хубави показатели на 23 години,нападател и засега върши някаква работа.Вървя по-добре от очакваното.Но още е много рано за някакви изводи.Не съм преполовил сезона.Ще видим.

Върни се в “Игри и забавления”