Още в първия си сезон успях да вляза в групите на ШЛ с Литекс. Отстраних последователно Тре Фиори (Сан Марино) с две победи с по 5:0, Партизан (1:1 в Сърбия и 1:0 в Ловеч) и в плейофите- Слован Братислава с две победи 3:1 в Ловеч и 3:0 в Словакия. Общо взето за момента мачкам. Това горе ми е жребия за груповата фаза. Нямам почти никакъв шанс дори за трето място, та целта ще ми е да взема поне 1-2 точки.
В първенството също вървя добре- 7 точки от три мача (единият, от които гостуване на ЦСКА- 0:0). Спечелих и Суперкупата след победа с 2:1 над ЦСКА. Доволен съм и от селекцията- продадох Бодуров на Нюкасъл за 1.5 млн и от там дойдоха доста пари за входящи трансфери. Взел съм един национал на Македония- Даниел Мойсов (от Войводина), един национал на Гана (десен бек), Мишел Платини (който в началото играеше много добре, но се контузи трайно и вече 1 месец не е играл, но почти се възстанови), Кристиян Ербес (млад аржентински дефанзивен халф от Бока Хуниорс- най-скъпия ми трансфер, доста е перспективен според мен) и нигериеския нападател Виктор Агали със свободен трансфер (ако си спомняте играеше в Шалке, игра и на световното през 2002).
Сега общо взето съм изправен пред дилемата дали да се опитам да взема още някой преди да е затворил трансферния прозорец и да се подсиля за груповата фаза на ШЛ. Лошото е, че нямам много средства (трябва да продам някой, а не ми се иска точно сега), а с тия пари трябва да правя и зимна селекция евентуално. Зимата по принцип съм намислил да се опитам да взема за постоянно Винисиус Баривиера, за което ще ми трябват доста пари отново. Ако не успея резервни варианти са ми Пламен Илиев, Владислав Стоянов, Димитър Иванков и Стефано Кунчев (последните двама- в краен случай).