ilian12 написа:Exclusive написа:Защо валутата ми е MKD, a не BGN примерно?
Ако си се регистрирал в София е така, защото вентилаторите в момента са я окупирали.
Туко що забелязах. Все пак мерси.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
ilian12 написа:Exclusive написа:Защо валутата ми е MKD, a не BGN примерно?
Ако си се регистрирал в София е така, защото вентилаторите в момента са я окупирали.
Exclusive написа:ilian12 написа:Exclusive написа:Защо валутата ми е MKD, a не BGN примерно?
Туко що забелязах. Все пак мерси.Трябва ми 7-ми level за да може да се преместя..
![]()
megan fox написа:Баси прецаках си hardworker серията. Имах 341 дни бачконо под ред!
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
bigbonusprize написа:megan fox написа:Баси прецаках си hardworker серията. Имах 341 дни бачконо под ред!
ШШШ колко медала хардуърк си взел?
haha написа:Всеки нов регистрирал се ще бъде от помощ![]()
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
haha написа:Е и,това значи ли да не се регистрира никой?И никъде не съм писал,че ще бъде от помощ в боя,като работи и произвежда разни неща пак помага.
megan fox написа:
Така си го написал, че се подразбира, че ще помагат за боя! Отделно, че най-интересното в играта са битките и повечето хора се регистрират, за да се бият с тоз и оня... Най-вече с историческите врагове на България от Реалният живот!!!
И прочети последните ми 3 изречения отново... не казвам да НЕ се регистрират, а просто да знаят какво ги чака, за да не бъдат разочаровани! Каквото и да си говорим играта отначало е ужасно скучна! Казвам го като човек, който 2 пъти е почвал отначало и е стигал много напред. (В момента съм 25-о ниво и ми банираха първият акаунт, когато беше 23-о ниво - това още във V1, когато опита се качваше много по-бавно.)
Върни се в “Игри и забавления”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта