eRepublik - присъединете се към еБългария!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Exclusive
Контакти:

Re: eRepublik - присъединете се към еБългария!

Мнениеот Exclusive » 20 апр 2011 12:31

ilian12 написа:
Exclusive написа:Защо валутата ми е MKD, a не BGN примерно?

Ако си се регистрирал в София е така, защото вентилаторите в момента са я окупирали.

Туко що забелязах. Все пак мерси. :) Трябва ми 7-ми level за да може да се преместя.. :idea: :|

Потребителски аватар
ilian12
Контакти:

Мнениеот ilian12 » 20 апр 2011 12:50

Exclusive написа:
ilian12 написа:
Exclusive написа:Защо валутата ми е MKD, a не BGN примерно?

Ако си се регистрирал в София е така, защото вентилаторите в момента са я окупирали.

Туко що забелязах. Все пак мерси. :) Трябва ми 7-ми level за да може да се преместя.. :idea: :|

В играта съм под същото име, ако имаш нужда от инфо или нещото друго пиши ми там.
105 години / 4 поколения ботевисти!

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 01 май 2011 16:19

Баси прецаках си hardworker серията. Имах 341 дни бачконо под ред! :(
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 02 май 2011 15:54

megan fox написа:Баси прецаках си hardworker серията. Имах 341 дни бачконо под ред! :(

ШШШ колко медала хардуърк си взел? :)
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

haha

Мнениеот haha » 02 май 2011 17:15

Който има желание да се включва в играта,сега е моментът.Изтрихме вентилаторите от Балканите,сега заедно с Румъния,Босна и Хърватия опитваме да изтрием и Сърбия.Атаката срещу тях започна вчера.Всеки нов регистрирал се ще бъде от помощ :)
Изображение
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 02 май 2011 19:49

bigbonusprize написа:
megan fox написа:Баси прецаках си hardworker серията. Имах 341 дни бачконо под ред! :(

ШШШ колко медала хардуърк си взел? :)

11 ;)

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 02 май 2011 19:53

haha написа:Всеки нов регистрирал се ще бъде от помощ :)

Ето с това няма как да се съглася! Всеки новорегистрирал се СЕГА, ще може да ни помогне МИНИМУМ след 3 МЕСЕЦА!!! Сега с какво ще ни помогнат?! С 20 щета в битката, но после Детската градина и по-старите играчи да храним бебетата, защото са се хврълили в боя и са останали 15-20 кръв?! А ако някой не се погрижи за тяхното лечение (хранене) да не говорим колко ще са полезни като работници и че повече ще вредят на икономиката, отколкото да помагат!

Сега не ме разбирайте, че ви отказвам от играта, но тези агитации "регистрирай се веднага и ще помогнеш на страната си" не са напълно вярни! Да не говорим колко бебета се отказват от играта, точно след като проумеят, че са били излъгани с подобен тип агитации! По-добре хората да знаят какво ги чака в играта, и само ако преценят, че имат търпение да се развиват постепенно така да почват да играят!

haha

Мнениеот haha » 02 май 2011 21:27

Е и,това значи ли да не се регистрира никой?И никъде не съм писал,че ще бъде от помощ в боя,като работи и произвежда разни неща пак помага.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 02 май 2011 21:31

haha написа:Е и,това значи ли да не се регистрира никой?И никъде не съм писал,че ще бъде от помощ в боя,като работи и произвежда разни неща пак помага.

Така си го написал, че се подразбира, че ще помагат за боя! Отделно, че най-интересното в играта са битките и повечето хора се регистрират, за да се бият с тоз и оня... Най-вече с историческите врагове на България от Реалният живот!!!

И прочети последните ми 3 изречения отново... не казвам да НЕ се регистрират, а просто да знаят какво ги чака, за да не бъдат разочаровани! Каквото и да си говорим играта отначало е ужасно скучна! Казвам го като човек, който 2 пъти е почвал отначало и е стигал много напред. (В момента съм 25-о ниво и ми банираха първият акаунт, когато беше 23-о ниво - това още във V1, когато опита се качваше много по-бавно.)

haha

Мнениеот haha » 02 май 2011 22:15

megan fox написа:
Така си го написал, че се подразбира, че ще помагат за боя! Отделно, че най-интересното в играта са битките и повечето хора се регистрират, за да се бият с тоз и оня... Най-вече с историческите врагове на България от Реалният живот!!!

И прочети последните ми 3 изречения отново... не казвам да НЕ се регистрират, а просто да знаят какво ги чака, за да не бъдат разочаровани! Каквото и да си говорим играта отначало е ужасно скучна! Казвам го като човек, който 2 пъти е почвал отначало и е стигал много напред. (В момента съм 25-о ниво и ми банираха първият акаунт, когато беше 23-о ниво - това още във V1, когато опита се качваше много по-бавно.)

Това,че така се подразбира за теб,не значи,че останалите го виждат по същия начин.Но да не спорим,няма да излезем на едно мнение.Че е скучна отначало играта е факт,но пак има разни мисийки за изпълнения,а с напредване играта става доста вълнуваща (поне за мен де).

Върни се в “Игри и забавления”