Калин е прав за тия турнири. Съветвам ви да не се набутвате с пари.
Исках само да кажа, че тази събота сигурно няма да мога да дойда, защото съм на изпит.
Отбор за Форум Лига
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- shevchenko
- Местоположение: Старите "форумци" ви благодарят за "коректното" ви отношение
- Контакти:
Re: Отбор за Форум Лига
kola_di_rienzo написа:Marty, ако събереш още 5 мазохиста, които да имат излишни 10 лева нищо не ти пречи да участвашЗасега мисля да се спрем на варианта - разцъкване за около час на спортна София, ако все пак успеем да се съберем поне 10 човека - минимум!
Еми съберете 8-10 човека, аз ще намеря един човек, който надявам се да е сериозен. И така да си разцъкаме на Спортна София в събота.

-
bojiTHEmaster
- Контакти:
В събота 14:30 до 16:00 на спортна софия.
- Cesc Fabregas
- Контакти:
Не ме бройте, няма да идвам.
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
- shevchenko
- Местоположение: Старите "форумци" ви благодарят за "коректното" ви отношение
- Контакти:
-
bojiTHEmaster
- Контакти:
Мачът пропада, защото не можем да се съберем. Остава за следващата седмица, ЕВЕНТУАЛНО...
- kola_di_rienzo
- Контакти:
Кво става бе хора - всички се отказаха. Айде да видим за следващата седмица какво правиме. Ако и тогава не се съберем ми мирише на провал за цялата история с отбор на гонг.бг във форум лигата - явно не е много силен форума на гонг - липсват сериозни хора тука, които освен да драскат по форумите да могат и да потичат и да поиграят малко футбол. Само пред компютъра да разбираш от футбол е лесно, а тука май повечето хора са така. Не им се тича нещо.
Божи, докога ще разберем дали ни е одобрена кадидатурата за отбор във въпросната лига, за да знаем дотогава да си изясним въпроса "Може ли да се събере въобще такъв отбор?". Или тук няма хора, които освен да философстват във форума, обичат наистина футбола - да го практикуват, а не само да си плямпат за него. 
И господ от свода, през гъстия дим,
гледаше на всичко тих, невъзмутим!...
гледаше на всичко тих, невъзмутим!...
-
bojiTHEmaster
- Контакти:
Калине, явно си прав, за съжаление... И за хората и за отбора, за това че ако и следващият път не се съберем просто цялата работа ще пропадне. А за кандидатурата, която сме изпратили... като мине вторият полусезон на лигата ще почнат да се преглеждат кандидатурите на желаещите за участие в следващия сезон. Така че през лятото чак ще разберем дали сме одобрени. А дотогава не ни остава нищо друго освен да се събираме всяка седмица и да поддържаме форма и, което е по-важното, да спортуваме и да си правим кефа! А който не му е кеф да играе футбол, по-добре да се отпише от отбора още сега.
Не че се заяждам, но аз това го предвидих още като се записах във форума. Момчета не става само с ядене... Уж се събирахме, намерихме игрище, всичко направихме... ама за чий?!?!?!? Вие си мислите, че тоя турнир е алабала, няма такова нещо. Там всеки отбор играе освен за кеф, но и за оставане в лигата. Имат СПОРТНА ЗЛОБА(доста важен термин за всеки един спорт).
Другата събота също съм на изпит, така че зависи какъв час изберете.
ПС: аз само не разбрах защо ритаме на игрише двойно по-скъпо от това в студенстки???
Другата събота също съм на изпит, така че зависи какъв час изберете.
ПС: аз само не разбрах защо ритаме на игрише двойно по-скъпо от това в студенстки???
Предполагах че така ще стане дано се съберем (то освен желание трябва и поне малко умения иначе ще ни бухат като брашняни чували)
Аз както казах вчера така и днес(имам приятелски мач)със сигурност и другия уикенд ще имам мач само не знам кои ден ще е. ако мога ще дойда ,но ако не се събираме сериозно по добре да се казва и това е !!!!!!!
Аз както казах вчера така и днес(имам приятелски мач)със сигурност и другия уикенд ще имам мач само не знам кои ден ще е. ако мога ще дойда ,но ако не се събираме сериозно по добре да се казва и това е !!!!!!!
Върни се в “Игри и забавления”