FOTBALL MANAGER 2012

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

NEFTOCHIMIC1962
Контакти:

FOTBALL MANAGER 2012

Мнениеот NEFTOCHIMIC1962 » 22 окт 2011 00:22

Изображение

Системни изискавания:

Процесор Intel -Pentium 4 2.0GHz
Процесор AMD - Athlon XP 1900+
Графична Карта Nvidia - GeForce FX 5900XT
Графична Карта ATI - Radeon X1600
(РАМ -памет) - 1 GB
Твърд Диск: Пространство - 2 GB Direct X- 9 с

Football Manager 2012 дата на пускане
Европа дата на пускане: Октомври-21-2011
САЩ дата на пускане: Октомври -21-2011
ЖАНР: Спорт
ТЕМА: Мениджър

Sports Interactive и SEGA потвърдиха официално, че Football Manager 2012 ще бъде достъпен на 21-ви октомври 2011 година за PC и MAC

Над 800 нови функции, включително промени в правилата на игрите в над 50 футболни лиги, Football Manager 2012 обещава да бъде най-реалистичния, поглъщащ симулатор за управление на футбола(мениджър) за всеки фен, който някога е мечтал за вземането на големите решения, на терена и иазвън него.

Нови, подобрени ключови функции ...

Трансфери и договори - Значителни промени в системата за трансфериране и договори, включително и бонуси за лоялност, по-добро изпълнение на договори за аматьори и младежи, подобряване трансферния център и способността да заключите области на преговорите по договорите на играчи, когато не сте готови за това. Това ще спомогне за гъвкаво управление на бюджета на отбора ви, което ще ви предложи пари на гладните играчи или агенти, като стимул.

Скаутски подобрения - Разузнавачите вече ще могат да докладват на момента събирайки информация за всичките аспекти на играта на противника, което включва анализ на отбора, по подробна информация за тактиката и целите в мача , наред с много други скаутски подобрения, който ви дават цялата информация, нужна през целия сезон.

Подобрения Графични на 3D Мач - Нови анимации, и цяла нова система за публиката, подобряване на системата за метерологичните условия, повече стадиони, плюс две нови камери - "Зад Гол Линията" и "директорска Камера", както и всички други ъгли на камерата са обратими - което означава,че можете да гледате и анализирате всеки един аспект на всеки мач.

Управление Навсякъде, по всяко време - Способността да се добави или отнеме дадена нация в запазената (сейвнатата) вече игра е толкова често, колкото искате. Може да управалявате даден отбор от тази нация ,която сте добавили преждевременно във вече запазената игра.

ЗВУК - Изцяло обновен и е добавен в екип разговори с новата система за звук, за което разработчиците уверяват , че ще бъде на много добро ниво.Има шест различни тонове, от които да избирате с конкретни коментари на тон.

Интелигентен Interface - Ново адаптивно конфигуриране на системата, което означава, по-висока разделителна способност на екрана. Новият интерфейс също така съдържа и нови филтри, персонализация и колони, нов екран на тактика, и много нови екрани на преглед.

ЗА начинаещи (Tutorial)- [i]Намира се отделно от основната игра, режима е да помогне на новите(начинаещи) играчи да намерят своя път към играта по лесно, като същевременно предлага съвети на опитни мениджъри за това как да получат най-доброто от играта.

Наред с тези ключови иновации, има много области в играта, които са имали огромни подобрения, като например системата на медиите, пресконференции, системата на младежта, нюген , социалните мрежови опции, приятелски срещи, международно управление и много други.

Купи тази игра:
$39.95

https://us.download-store.sega.com/shop/football-manager-2012/checkout_2661.html

торент за играта но е без крак само трябва да излезе крака и може да играете
http://thepiratebay.org/torrent/6759834/Football_Manager_2012_STEAM_UNLOCKED__TOMEK116_Sonuyos

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Re: FOTBALL MANAGER 2012

Мнениеот Viktor4o_Rs » 22 окт 2011 00:52

Офф каква дилема - да я тегля ли или да имам социален живот :lol: :lol: :lol:
Изображение

Потребителски аватар
Masaba
Контакти:

Мнениеот Masaba » 22 окт 2011 01:01

Има тема за играта вече

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 22 окт 2011 01:36

Май е време да кажем сбогом на социалния живот :oops:

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 22 окт 2011 10:17

Viktor4o_Rs написа:Офф каква дилема - да я тегля ли или да имам социален живот :lol: :lol: :lol:

Да имаш какво? :lol: :lol: :lol: :lol:
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
n0_FeArBG
Контакти:

Мнениеот n0_FeArBG » 22 окт 2011 11:45

Frankie Lampard написа:Май е време да кажем сбогом на социалния живот :oops:

Според мен,може да се комбинират и 2-те ...аз лично,работя,играя и имам соц.живот ...стига да можеш да ги комбинираш,всичко е възможно! ;)
Симпатизирам на Байерн,Вердер,Милан.

Потребителски аватар
RudeDude
Контакти:

Мнениеот RudeDude » 22 окт 2011 11:57

Оф айде да излиза тоя крак вече, че ми писна тва чакане :lol:

svobodni
Контакти:

Мнениеот svobodni » 22 окт 2011 12:15

Днес дали може да се очаква да излезе пача?

ma6inkata
Контакти:

Re: Football manager 2012

Мнениеот ma6inkata » 22 окт 2011 12:29

shumnaliq написа:Изображение

Вчера излезе демото на любимата ми ( ни ) игра. Последно като я погледнах я нямаще по тракерите за това си инсталирайте стеем и с него я дръпнете. Първите ми впечатлениея са че 3д мачовете изглеждат много добре. Има нови обновления в скаутството на отбора , на който сте менинджър. Повече коментрати относно играта ще мога да дам по-късно.
Вие как я намирате ?

КАжи как и от къде да си я сваля? Нито замунда нито другаде я има...

Потребителски аватар
shumnaliq
Контакти:

Re: Football manager 2012

Мнениеот shumnaliq » 22 окт 2011 12:33

ma6inkata написа:
shumnaliq написа:Изображение

Вчера излезе демото на любимата ми ( ни ) игра. Последно като я погледнах я нямаще по тракерите за това си инсталирайте стеем и с него я дръпнете. Първите ми впечатлениея са че 3д мачовете изглеждат много добре. Има нови обновления в скаутството на отбора , на който сте менинджър. Повече коментрати относно играта ще мога да дам по-късно.
Вие как я намирате ?

КАжи как и от къде да си я сваля? Нито замунда нито другаде я има...

Това е за Демото. Цялата и аз я чакам да излезе някъде
Re: "българин" "журналист" от 7дниСПОРТ плюе по ЦСКА в Румъния!!

Хан Крум написа:Хомо Гереникус ... 8-)

Върни се в “Игри и забавления”