Играта звучи супер. Но като се знам какъв съм ще ми омръзне бързо. Все пак се надявам да се зарибя. Ще следя темата, за да разбера кгоа я пускат.
ПС: Някой ако му се занимава ще ми обясни ли точковата система по-подробно?
UEFA Champions League Fantasy 2011/12
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: UEFA Champions League Fantasy 2011/12
Nask0 написа:Играта звучи супер. Но като се знам какъв съм ще ми омръзне бързо. Все пак се надявам да се зарибя. Ще следя темата, за да разбера кгоа я пускат.
ПС: Някой ако му се занимава ще ми обясни ли точковата система по-подробно?
Предполагам, че ще е следната (ако няма промени)
за вкаран гол от нападател 4, от халф 5, от защитник 6
за асистенция 3 (ако играч изработи дуспа май се брои за асистенция)
за чиста мрежа на защитници и вратар 4, за чиста мрежа на халф 1
за жълт картон -1, червен -3
изпусната дуспа -2
автогол -2
за всеки 3 спасявания на вратаря 1 точка
за всяка спасена дуспа на вратаря 5 точки
за всеки 2 допуснати гола на вратар/защитник -1
и за 90 изиграни минути 2 точки (ако е играл по малко от 60 1, ако е играл между 60 и 90- 2 точки)
може да има и някакви бонуси за най добрите играчи, както е във фентъзито на Англия, очакваме правилата

ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

- metodito
- Контакти:
Хайде в Лигата на Гонг.
Ето го и кода:
2969-1200
Това е за "класическа лига".
Брей...тоя Меси много скъп станал...
Ето го и кода:
2969-1200
Това е за "класическа лига".
Брей...тоя Меси много скъп станал...
Да...присъединявайте се към лигата на гонг ако искате и вече играта е пусната може да си правите отборите

ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

аз съм fc fifa
Защо като си напиша е-мейла и паролата ми казва, че е грешна, като съм си я написал вярно?
ми може да си писал с главни букви или на друг език и аз някой път така се обърквам 

[rimg]http://www.prikachi.com/images/512/3790512r.jpg[/rimg]
Ето ги мойте машини!
Ето ги мойте машини!
Върни се в “Игри и забавления”