Проблем с W0W !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Re: Проблем с W0W !

Мнениеот groti » 16 окт 2010 12:35

Аз няма да си давам мнението дали си заслужава или не,че ще настанат едни спорове...Доста време я играх с дълго прекъсване и сигурно пак ще я активирам...Някой ден.Иначе не знам как са пиратските сървъри,аз лично на такова не бих се мъчил.По-скоро бих играл някой безплатен клонинг,отколкото по тия сървъри.
110 години любов!

Потребителски аватар
b0b1
Контакти:

Мнениеот b0b1 » 16 окт 2010 12:38

Предполагам искаш да играеш в Dragonfire-bg, защото те са 3.3.5, значи преди да влезеш в играта има едни ъпдейти дето можеш да ги теглиш до желаната от теб версия.Когато стигнеш 3.3.5, слагаш реалмлиста, защото при всяка промяна на версията ти се сменя реалма като този на оригинала.После като си на 3.3.5 и си готов със всичко включвай играта от лънчера зада влизаш директно.Дано съм помогнал.

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 16 окт 2010 12:40

Еми принципно сваляш и играеш,без ъпдейти,но нямаш и поддръжка на сървърите и има доста бъгове...та така...ако не стане с пиратски,малко по-нататък ще съм с оригинално копие и така !

Оригиналните игри са си много по-добре от пиратските,макар,че струват скъпо ! Аз си взех СтарКрафт 2 Колецкионерското и грам не съжалявам,даже напротив...а сега играя и оригинална ФИФА и онлайн е уникална ! Да не говорим,че вътре играя със себе си :mrgreen:
Изображение

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 16 окт 2010 12:46

b0b1 написа:Предполагам искаш да играеш в Dragonfire-bg, защото те са 3.3.5, значи преди да влезеш в играта има едни ъпдейти дето можеш да ги теглиш до желаната от теб версия.Когато стигнеш 3.3.5, слагаш реалмлиста, защото при всяка промяна на версията ти се сменя реалма като този на оригинала.После като си на 3.3.5 и си готов със всичко включвай играта от лънчера зада влизаш директно.Дано съм помогнал.

Сървъра е http://www.frostandfire.bg и версията на WOW е 3.3.5. инсталирана,има я в Замунда,и това което тряа да се направи е да се свали,да се смени реалмлиста и да се играе...което го правя,плюс регистрацията и т.н. влизам в играта,пиша си ПАС-а и Паролата,давам Логин и започва да ми се свалят ъпдейтите...а интересното е,че с един приятел едновременно я качвахме,но при него си тръгна без проблем...мерси все пак :)
Изображение

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 16 окт 2010 13:00

rhaegar написа:Интересно колко ще струва като излезе Катаклизъм. поне стотина левчета ще отидат.

За Катаклизъм не знам, но от сега ме сърбят ръцете за Diablo 3! Blizard отново ще размажат конкуренцията и ще оберат всички точки, респективно всички кинти... само да видим каква цифра ще обадят за сървърите на Диаблото. ;)
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 16 окт 2010 13:05

megan fox написа:
rhaegar написа:Интересно колко ще струва като излезе Катаклизъм. поне стотина левчета ще отидат.

За Катаклизъм не знам, но от сега ме сърбят ръцете за Diablo 3! Blizard отново ще размажат конкуренцията и ще оберат всички точки, респективно всички кинти... само да видим каква цифра ще обадят за сървърите на Диаблото. ;)

Кога излиза...аз знам,че дата няма все още,но до година тряа да излезне ! Иначе ще се купи оригинална,100 % ! Даже обмислям пак колекционерско издание...
Изображение

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 16 окт 2010 13:42

megan fox написа:

За Д3 ме сърбят ръцете от година и нещо вече, ама все още WOW им е златната кокошка, щото азиатците не цъкат диабло (и американските хлапета), та гледат първо нея да изсмучат.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 16 окт 2010 13:46

Blue_Lion написа:
megan fox написа:

Кога излиза...аз знам,че дата няма все още,но до година тряа да излезне ! Иначе ще се купи оригинална,100 % ! Даже обмислям пак колекционерско издание...

Март-Април 2011 трябва да излезе официално. ест Близард най-вероятно ще забавят още малко пускането. Бавят се нарочно, за да почне да отминава част от манията по WoW, защото като излезе D3 много WoW-аджии ще почнат да цъкат Диабло, а това значи по-малко кинти за Близард.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 16 окт 2010 14:06

Аз очакхва по Коледа да я пуснат,ама тогава ще излезне Катаклизма ! Плюс това,лятото пуснаха СтарКрафт 2 и прецакаха корейците,като им казаха,че за да играят УОУ,трябва да си слеят СК2 акаунта с този на УОУ :mrgreen: Така,че най-вероятно пролетта ще очакваме Д3,а лятото се надявам да видим втора част от кампанията на СтарКрафт 2,а зимата поредния експанжън на УОУ !
Изображение

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 16 окт 2010 19:17

И в крайна сметка моя проблем си остава неразрешен...
Изображение

Върни се в “Игри и забавления”