Pro evolution soccer или Fifa?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

runnersa
Контакти:

Re: Pro evolution soccer или Fifa?

Мнениеот runnersa » 06 сеп 2010 17:47

just one is eric написа:
runnersa написа:Аз пък предпочитам ФМ верно, че не е по темата, но тая е почти 1:1 с реалния футбол! Тия фифи мифи са за децат както казаха и нямат нищо общо с реалния футбол :)
Се псувате по нашите тренъори Мъри Църи и т.н. еми играйте Фм бе там вие сте мениджърите управлявате клуба, правите си селекцията, подреждате отбора, давате му наставления съобртазявате се с бюджета на клуба и целите му, имате си борд който ви казва дали са доволни от резултатите, трансферната политика и бюджета на клуба ако не са може да те изхвърлят абе се едно си реален тренъор за какво ви са тия измишлотини където играете като играчи и вкарвате колкото си искате това е тъпо и нереално! ;)

FM Football Manager или Fifa Manager ? Коя е по добра и по реална ?

FM Football Manager ;)
За Фифа Manager не знам не съм я играл ;)

Потребителски аватар
shumnaliq
Контакти:

Мнениеот shumnaliq » 06 сеп 2010 17:53

maximalniq написа:PES 10 > FIFA 10
FIFA 11 > PES 11

FIFA 11 за компютър ще е страхотна.

Майко мила колко е тъп. Ти даже не си ги разцъквал , а даваш мнение базирано на 1 изгледано клипче ...

А по темата : До преди 1 месец за мен Фифа беше мн по-добра , но тогава си казах : Дай да видя тоз пес , и от тогава ... PES RLZ :)
Препоръчвам на всеки 1рво да види за ко става на въпрос и в 2те и след това да дава мнение :)
Re: "българин" "журналист" от 7дниСПОРТ плюе по ЦСКА в Румъния!!

Хан Крум написа:Хомо Гереникус ... 8-)

ZARAA
Контакти:

Мнениеот ZARAA » 06 сеп 2010 17:54

FIFA Manager е жалък опит да се копира ФМ..Съгласен съм с Ранърса,за мен също ФМ е най-добрата футболна игра :)
Иначе по темата нито Фифа,нито ПЕС са ми интересни да играя срещу компютъра,така че ги играя само мулти,ПЕС по-рядко се събираме да играем с приятели на плейстейшън,а фифа сравнително редовно си играя мулти,така че не мога да дам някакво категорично мнение,коя е по-добра,двете си имат своите плюсове и минуси,ПЕС е по-реалистична,но пък повечето първенства нямат лиценз,докато фифата общо взето е много еднообразна,но пък си има мултиплейър и лицензи..

Потребителски аватар
shumnaliq
Контакти:

Мнениеот shumnaliq » 06 сеп 2010 17:55

runnersa написа:
just one is eric написа:
runnersa написа:Аз пък предпочитам ФМ верно, че не е по темата, но тая е почти 1:1 с реалния футбол! Тия фифи мифи са за децат както казаха и нямат нищо общо с реалния футбол :)
Се псувате по нашите тренъори Мъри Църи и т.н. еми играйте Фм бе там вие сте мениджърите управлявате клуба, правите си селекцията, подреждате отбора, давате му наставления съобртазявате се с бюджета на клуба и целите му, имате си борд който ви казва дали са доволни от резултатите, трансферната политика и бюджета на клуба ако не са може да те изхвърлят абе се едно си реален тренъор за какво ви са тия измишлотини където играете като играчи и вкарвате колкото си искате това е тъпо и нереално! ;)

FM Football Manager или Fifa Manager ? Коя е по добра и по реална ?

FM Football Manager ;)
За Фифа Manager не знам не съм я играл ;)

Fifa manager е много по-ограничена от Football manager , и съответно мн по-тъпичка :)
Re: "българин" "журналист" от 7дниСПОРТ плюе по ЦСКА в Румъния!!

Хан Крум написа:Хомо Гереникус ... 8-)

Proteccao
Контакти:

Мнениеот Proteccao » 06 сеп 2010 17:56

Според мен и двете игри имат доста проблеми и не мога да определя коя е по добра. PES предлага значително по-добър контрол върху топката и много по-реални движения на телата на играчите, но пасовете ми се струва, че не са особено добре направени. Играта сякаш акцентира върху дрибъла и играта с един играч. Също мисля, че и ударите са доста нереални, трябва да си, едва ли не, около вратарското поле за да имаш значителен шанс за гол, а голове извън наказателното поле често са резултат на някакво недоразумение. Но най-много съм разочарован от начина по който се изпълняват свободните удари, корнерите и тъчовете.

При FIFA, енджина предлага по-добри движения на играчите по терена когато не са с топката и предлага значително по-комбинативна игра. От друга страна играчите са супер дървени когато "дриблират", често се стига до нереално смешни голове от майната си (макар, че във FIFA 10 това значително намаля). Но пък начина по-който вратарите пазят е доста по-близък до реалността, а също така и ударите са направени доста добре (с изключение на тези от много малък ъгъл или от 30-тина метра). Начина за изпълнение на свободни удари и корнери е в пъти по-добър от този на PES.

---

Мениждър мода и на двете игри не може да се сравнява със функциите, които Football Manager предлага. А Fifa Manager е на светлинни години от Football Manager що се отнася до реалния футбол, тъй като Fifa Manager ползва енджина на FIFA, а футболните симулатори в които играча динамично управлява футболист, или част от отбор, не блестят особено много що се отнася до приликите с един истински футболен двубой

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 06 сеп 2010 18:04

maximalniq написа:PES 10 > FIFA 10
FIFA 11 > PES 11

FIFA 11 за компютър ще е страхотна.

Мда,днес гледах интервю с един от създателите на играта и каза,че много от критиките които са понесли от феновете на играта за PC са изслушани,взети са в предвид и тазгодишното издание на играта няма да има нищо общо с предишното ! Изцяло нова игра ! Графика,Геймплей,атмосфера,реализъм - всичко ще е ново и ще е уникално ! Също така,ще има и доста нововъведения за версията на играта за компютър така,че които е фен на ПЕС и няма да играя ФИФА,ГУБИ...Big time ;) Даже като видях някои от Online новостите,реших,че просто трябва да си я взема оригинална така,че ако има още такива ентусиасти,да казват за да играеме !

Ето видеото :

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=PJhlo6Gp4tM[/youtube]

Ето и едно забавно ФИФА видео :mrgreen:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=o4MC68blZCM&feature=related[/youtube]

П.П. Сетих се нещо...абе как се бият дузпи на ФИФА ? :oops:
Последна промяна от Blue_Lion на 06 сеп 2010 18:07, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
JohnnieWalker
Контакти:

Мнениеот JohnnieWalker » 06 сеп 2010 18:06

durex написа:Естествено че ФИФА винаги е била номер 1

+1

sinia
Контакти:

Мнениеот sinia » 06 сеп 2010 18:07

Fifa си е класика, Pes има по - хубава графика, само това.

haha

Мнениеот haha » 06 сеп 2010 18:30

FIFA forever!!!
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

nikit0o_ndn
Контакти:

Мнениеот nikit0o_ndn » 06 сеп 2010 18:32

Пес е с по добра графика и се вкарват по красиви голове ама е прекалено лесна :)

Върни се в “Игри и забавления”