[quote="velislav13"]nqkoi znae li zashto v moqta diviziq nikoi ne se e ka4il v po-gorna,az zavurshih na 3 mqsto minaliq sezon no se vidqh 4e nito purviq nito vtoriq sa se ka4ili i sme si sushtite ot minalata godina[/quote
Защото първия отбор от твоята дивизия не е събрал достатъчно точки за директно класиране в по горна група и е загубил бараж-а.
Имате ли впечатления от играта hattrick.org?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Имате ли впечатления от играта hattrick.org?
I'M BLIND!IMPRESS ME!
Брат, какви заплати, какви умения - нищо не си разбрал от играта...tacinho87 написа:преди я играех, но я изоставих защото е доста детинска според мен. Поне преди имаше много недоразумения и нереални неща, заплатите бяха от 1000лв до ... 1М :Д уменията магическо, вълшебно, извънземно.
Мога да ви препоръчам тази игра:
http://pmanager.org
Това е играта,която се доближава най много до ФМ, от тезикоито съм пробвал. Има повече мачове от ХТ, в България се започва от 3та дивизия , добър отбор може да се направи за 3 сезона.(=9месеца)
[center]
[/center]
[/center]Re: Имате ли впечатления от играта hattrick.org?
Има най-много users. Това е защото играта е на-добрата в света. Играй я бавно, спокойно и дълго и ще се почустваш истински manager.
Успех
Успех
McLovin написа:Играта е добра, но както казаха по-горе изисква търпение защото няма как да постигнеш нещо в нея с магическа пръчка. Аз я играя от поне 3 години, но напоследък я позанемарихУспех! Дано ти хареса
Има отбори, дето за 3 години вече са в 2-3 дивизия. Въпрос на време и правилно развитие.Как ми се иска да се върна назад сега- щях да си направя по силен отбора
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !
velislav13 написа:nqkoi znae li zashto v moqta diviziq nikoi ne se e ka4il v po-gorna,az zavurshih na 3 mqsto minaliq sezon no se vidqh 4e nito purviq nito vtoriq sa se ka4ili i sme si sushtite ot minalata godina
Само първият се качва... и ако не е имал директна промоция, то най-вероятно си е загубил баража!
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !
UltraBlue написа:Как ми се иска да се върна назад сега- щях да си направя по силен отбора
Разпродавай и пълни торбите с пари.
Аз лично бях стигнал до дилемата дали да разпродам и да започна от 6та с една камара пари за трейнита
и без да правя същите грешки или пък да накупя дъртозите и да мачкам с тренировка обща/стамина.
Те пък май от другия сезон я махат...та сега си стоя в 4та и се надявам по скоро да вдигат защитата мойте кретени, че пари за крила трябват.
slavia_forever написа:При 2:2 за немците не играе толкова психологическия фактор.

ай да организираме една купа на гонг след като отпаднем от купата ве
има ли навитаци . FC BOTEV (plovdiv) (664086) това е моето скромно отборче , без бой няма да се дам . пишете в играта ако някой иска френдли по някое време .

Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Аз я играя от близо 5 години,ама в началото не и хващах цаката и се си правех нови отбори ... За жалост успях да стигна само до 1 сезон в четвърта и това е ..
Това е чувството,което в нас гори ..

ако някой иска да играе със слаб отбор другата седмица съм свободен.В шеста дивизия съм и играя от 2 месеца този сезон засега имам 1 победа(служебна) 1 равен и 1 загуба.Отбора ми е Lukas podolski's team
-
ss_killer
- Контакти:
някой играе ли hattrick
Ако има някой , който играе играта хатрик може да си направим контролни мачове.
а понеже съм малко нов в играта може някой, който е по-запознат да даде инфо.
а понеже съм малко нов в играта може някой, който е по-запознат да даде инфо.
Завинаги оставам аз Левскар, Левскар дори и след смъртта
Върни се в “Игри и забавления”