Имате ли впечатления от играта hattrick.org?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
luxorus
Контакти:

Re: Имате ли впечатления от играта hattrick.org?

Мнениеот luxorus » 12 авг 2010 10:53

[quote="velislav13"]nqkoi znae li zashto v moqta diviziq nikoi ne se e ka4il v po-gorna,az zavurshih na 3 mqsto minaliq sezon no se vidqh 4e nito purviq nito vtoriq sa se ka4ili i sme si sushtite ot minalata godina[/quote

Защото първия отбор от твоята дивизия не е събрал достатъчно точки за директно класиране в по горна група и е загубил бараж-а.
I'M BLIND!IMPRESS ME!

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 12 авг 2010 11:26

tacinho87 написа:преди я играех, но я изоставих защото е доста детинска според мен. Поне преди имаше много недоразумения и нереални неща, заплатите бяха от 1000лв до ... 1М :Д уменията магическо, вълшебно, извънземно.

Мога да ви препоръчам тази игра:
http://pmanager.org

Това е играта,която се доближава най много до ФМ, от тезикоито съм пробвал. Има повече мачове от ХТ, в България се започва от 3та дивизия , добър отбор може да се направи за 3 сезона.(=9месеца)
Брат, какви заплати, какви умения - нищо не си разбрал от играта... :roll:
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Gretna

Мнениеот Gretna » 12 авг 2010 11:36

Има най-много users. Това е защото играта е на-добрата в света. Играй я бавно, спокойно и дълго и ще се почустваш истински manager.

Успех

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 12 авг 2010 13:36

McLovin написа:Играта е добра, но както казаха по-горе изисква търпение защото няма как да постигнеш нещо в нея с магическа пръчка. Аз я играя от поне 3 години, но напоследък я позанемарих :| Успех! Дано ти хареса :)

Има отбори, дето за 3 години вече са в 2-3 дивизия. Въпрос на време и правилно развитие.Как ми се иска да се върна назад сега- щях да си направя по силен отбора 8-)
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 12 авг 2010 13:43

velislav13 написа:nqkoi znae li zashto v moqta diviziq nikoi ne se e ka4il v po-gorna,az zavurshih na 3 mqsto minaliq sezon no se vidqh 4e nito purviq nito vtoriq sa se ka4ili i sme si sushtite ot minalata godina

Само първият се качва... и ако не е имал директна промоция, то най-вероятно си е загубил баража!
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
athom
Контакти:

Мнениеот athom » 12 авг 2010 18:45

UltraBlue написа:Как ми се иска да се върна назад сега- щях да си направя по силен отбора 8-)

Разпродавай и пълни торбите с пари. :))))

Аз лично бях стигнал до дилемата дали да разпродам и да започна от 6та с една камара пари за трейнита
и без да правя същите грешки или пък да накупя дъртозите и да мачкам с тренировка обща/стамина.

Те пък май от другия сезон я махат...та сега си стоя в 4та и се надявам по скоро да вдигат защитата мойте кретени, че пари за крила трябват. :)
slavia_forever написа:При 2:2 за немците не играе толкова психологическия фактор.

Изображение

Потребителски аватар
SHYNE
Контакти:

Мнениеот SHYNE » 15 авг 2010 01:20

ай да организираме една купа на гонг след като отпаднем от купата ве :) има ли навитаци . FC BOTEV (plovdiv) (664086) това е моето скромно отборче , без бой няма да се дам . пишете в играта ако някой иска френдли по някое време .
Изображение
Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Изображение

Потребителски аватар
Yanev
Контакти:

Мнениеот Yanev » 18 авг 2010 09:43

Аз я играя от близо 5 години,ама в началото не и хващах цаката и се си правех нови отбори ... За жалост успях да стигна само до 1 сезон в четвърта и това е ..
Това е чувството,което в нас гори ..
Изображение

bardon01
Контакти:

Мнениеот bardon01 » 03 сеп 2010 15:01

ако някой иска да играе със слаб отбор другата седмица съм свободен.В шеста дивизия съм и играя от 2 месеца този сезон засега имам 1 победа(служебна) 1 равен и 1 загуба.Отбора ми е Lukas podolski's team

ss_killer
Контакти:

някой играе ли hattrick

Мнениеот ss_killer » 02 мар 2011 23:12

Ако има някой , който играе играта хатрик може да си направим контролни мачове.
а понеже съм малко нов в играта може някой, който е по-запознат да даде инфо.
Завинаги оставам аз Левскар, Левскар дори и след смъртта

Върни се в “Игри и забавления”