garra blanca написа:предлагам да се приеме поне за този турнир да не могат да играят хора с хама4и ве4е за другите може да се направи по отделно защото виждаш до къде води това предлагам да се гласува от моето мнение на долу ,за или против и да се види какво мислят си4ки не само тези които си пишем.защото разбириме 4е не може от 4-ма 4о века в група 3 ма да са против един да е с хама4и и тоя с хама4ити да продалжава за това аз предлагам тези които са с хама4и вън от турнира ти сам си го написал давасе хост и конект това е от мен ина4е се опоро4ава турнира тои маина на мен ми бъгва може да ми вкара някъкъв слу4аен гол и да ме бие а ако не бъгва може и да ме бие пак но поне ще е заслужено 4акам мнения
За съжаление за да играеш без хамачи ти трябва Real IP ,а според мен не всеки има Real IP ,а колкото да изгоня всички,които играят с хамачи то ще останат поне 6-ма дето са с Real IP ,защото и аз не съм с Real IP прегледах дали случайно има други възможности да се играе без Real IP и хамачи и за съжаление това е единствено ако си имаш multyplayer кабел