Националната лотария, билети !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Re: Националната лотария, билети !

Мнениеот dreben23 » 10 фев 2014 18:17

Ами аз съм един първите будали дето пращаше СМС-и. Бях направил сметка 100 кинта. :lol:
На въпрос, който отговорих вярно, те го зачетоха за грешен и там ги хванах. Нещо от сорта къде е роден Брус Уилис? :)
Само че Ники не знаеше, че това е любимият ми актьор! :mrgreen: :lol: Направо полудях тогава, ама хубаво, че ми минава бързо.

Ходил съм на кастинг за 10/64, много труден кастинг, щото като ти задават въпросите и ти предложат отговорите, не може да ги запомниш, с всяко ниво отговорите се увеличават. Като ти ги нареди 7-8 възможни, ти избираш от онези дето си запомнил. Гадна работа, въпреки това минах доста успешно и ми казаха, че ще ме поканят в играта да съм чакал обаждане. Уви, още чакам... :lol: :lol: То така се хващат измамите- като се опариш в различни видове измами! :mrgreen:

За сделка или не имах познат, който наистина бе участвал и си е хванал 200 лв. Но това не значи, че сега не е фалшименто и тая игра. Ама толкова съм се парил, че и на най-истинското нещо ще му намеря кусурите. :mrgreen: На сделката не съм пращал СМС. Как пък и те един път не поканиха някой дядо или баба, все са млади хора съм забелязал. :mrgreen:
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

cska-632
Контакти:

Мнениеот cska-632 » 10 фев 2014 19:27

Тази лотария е на Васил Божков. Веднъж си купихбилет и не можах да го регистрирам. Изписа ми,че вече е регистриран :mrgreen:
Народ без настояще няма бъдеще!!!
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 10 фев 2014 20:51

MiG31 написа:Преди 2 години имаше една друга игра "Стани милионер" която беше SMS игра организирана от фирма на Нико Тупарев . След огромни скандали , че те товарят здраво със SMS-и докато стигнеш до разпределение на наградите играта беше спряна . Последните няколко години силния човек в Нова ТВ е Нико Тупарев . Решил човека да печели от хазарт . Но хазарта в България минава само през един човек и това е Васил Крумов Божков . Та тая Национална шмекерия е партия между Тупарев ( чрез братовчед му Александър Тошев за да не го свързват него) и Божков ( чрез хиляда фирми собственици на други фирми ) . Като знаем какви са и шмекериите при БИГ , ВИП и други видове брадъри с гласуването и SMS - ите не знам кой се надява на някаква по голяма печалба от тази игра . Прави впечатление , че по Нова Тв дават някакви според мен псевдопечаливши от които 80 % са от малцинствата , а останалата част сякаш не печелят пари ами участват в реклама . Сметката показва :

Билет "Сбъдни мечтите си"
Печалби за 20 130 000 лева!
Билет "Сделка или не"
Печалби за 10 182 500 лева!
Билет "Лото+"
Печалби за 5 660 000 лева!
Билет "МЕГА МИЛИОНИ"
Печалби за 31 500 000 лева!

Общо печалби за над 65 000 000 лева

Проста математика показва , че само за печалбите са необходими всеки божи ден в рамките на една година да се продават по 100 000 билета в цялата страна . 100 000 билета по 1,8 ( махам 0,20 ст за разпространителите ) са 180 000 лв по 365 дни прави 65 700 000 лева . А има разходи за билети , за водещи , за реклама и т.н. и да останат по някоя стотинка за Тупарев и Божков :)

Абе с една дума ШМЕКЕРИЯ .

Грешни са ти сметките. Наградите при билетите "Сбъдни мечтите си" са за 7 милиона лева. Толкова е общия награден фонд барабар с колите и къщите. Общия тираж на билетите, обаче е 10 000 000 броя с цена по 2 лв. Това прави 20 милиона лева или 13 милиона печалба за организатора само от този вид билети. На останалите не помня колко беше тиража, но цените са по - високи 3 лв. за Лото + и 5 лв. за Мегамилионите.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 10 фев 2014 22:18

Един приятел спечели кола в Коледното предаване, точно от регистриран непечеливш билет. Така че не е съвсем шашма.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Безкомпромисен
Контакти:

Мнениеот Безкомпромисен » 11 фев 2014 01:57

Национална лотария не играя , защото тя се държи от комунистическите престъпници и всеки, който я играе дава пари на комунягите!
Здравейте роби на комунизма!
русофилство=комунизъм=българофобия
http://bezkompromisno-georgijekov.blogspot.com - тук ще намерите истината за комунистическите престъпления срещу българския народ и българската държава!

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 11 фев 2014 12:07

Абе кво говорите за смси кво общо има с смсите това взимаш си билет и ако е печеливш печелиш тва е, зависи от късмета ;)
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 11 фев 2014 13:28

kingofpop написа:Абе кво говорите за смси кво общо има с смсите това взимаш си билет и ако е печеливш печелиш тва е, зависи от късмета ;)

Няма смс-и, ако билетът ти не печеливш го регистрираш в сайта им и има шанс да те изтеглят за участие в предаването.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 11 фев 2014 15:14

rhaegar написа:
kingofpop написа:Абе кво говорите за смси кво общо има с смсите това взимаш си билет и ако е печеливш печелиш тва е, зависи от късмета ;)

Няма смс-и, ако билетът ти не печеливш го регистрираш в сайта им и има шанс да те изтеглят за участие в предаването.

е аз точно това казвам, че не разбирам защо говорят за смси след като няма нищо общо ;)

иначе само не разбирам за тегленият всеки ден за специален 2 ри шанс, демек с непечелившите билети нали всеки ден някой печели от 100 до 2000 лв чрез жребий...ама колко човека на ден печелят...щото в сайта са дадени по 2 ма на ден, единия е този, дето е регистрирал най-много билети за деня(някъде от 150 д0 200 варират за ден :mrgreen: :roll: ) а другия е май на произволен принцип...аз мислех, че по 5-6 на ден поне печелят, а то май само по 2 ма :roll:
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 11 фев 2014 15:25

Ще регистрира 200 на ден га ма нема! :mrgreen: Хубаво, че има хора да вярват, че няма общо. Как да няма като собственикът е един и същ, просто сменя похватите и билетчетата да се заблудим. Вие да не мислите, че държавата дава на всеки лицензи да пуска разни лотарии и СМС игрички. Плува ли корабче? :mrgreen: Все са едни и същи с много дъщерни фирмички! :lol:
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Върни се в “Игри и забавления”