Левски ще стане шампион според Еврофутбол

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
bach levskarina
Контакти:

Re: Левски ще стане шампион според Еврофутбол

Мнениеот bach levskarina » 18 юли 2013 00:54

dindan написа:Има ли начин и място да се заложи,че ЛЕВСКИ НЯМА ДА СТАНЕ ШАМПИОН?

Човече,имаш ли 10000лв да ги сложиш?Аз ги имам!Да се срещнем,да ги оставим на лихва и след 10 месеца си с 22000лв.Повече от 2 коефицент!Ако не-аз съм с с над 25000 напред.Вече сложих 5000 за титла на Лавинката.

Потребителски аватар
MaX
Контакти:

Мнениеот MaX » 18 юли 2013 01:17

А с какви футболисти ще станат? Ахмед и останалите съдийски дружки с Насьо-диригента :mrgreen:

Потребителски аватар
anihilator
Контакти:

Мнениеот anihilator » 18 юли 2013 02:16

Е хайде честито :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 18 юли 2013 06:41

Нека България приветства новият ни шампион.По случай вековният юбилей.Те заслужават,а начело е и гъвкавият Насо.Господин Старопланински пое адвокатството на Южен поток,а врага с партиен билет е на колене.Любимият ми Ботев дано се задоволи с купата,а за шампионите остават сребърните медали.Отваряйте шампанското печеливши.Сериозно,и аз ще заложа за Левски.

James Beattie

Мнениеот James Beattie » 18 юли 2013 08:12

Залагайте смело за Левски! Еврофутбол започва да изплаща печалбите в края на август.

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 18 юли 2013 08:20

Genius. написа:Ще стане ама по калъфки :mrgreen:

+1

Потребителски аватар
donDiego

Мнениеот donDiego » 18 юли 2013 08:43

Може и да прозвучи кощунствено, но аз мисля,че ЦСКА ще стане шампион :lol: :lol: .Ще ви кажа защо мисля така: Защото Стойчо се върна,мрънкалниците и интригантите вече ги няма в отбора, а новите са си класа.До средата на август ще са наваксали с подготовката, а останалото е една традиция,която няма как да бъде задмината скоро.Поне не от този Левски,който гледахме срещу Иртиш Павлодар.Дано да наблюдаваме по-качествен и честен футбол през предстоящият шампионат.Предстои и нов конгрес на БФС и ако се смени сегашната мафия с хора ,които да предложат равен старт на всички участници..какво по-хубаво.Дано не се повтаря картината от миналата година,след всеки мач на Левски,да се изхвърлят съдии доживот,а накрая...а ла Везала :lol:
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 18 юли 2013 09:08

moras70 написа:Отсега да ви чиститя шампионската титла с купените съдии....и после пак идва ИРТИШ....Е ТОВА Е КЕФА

НЕКА ДИРЕКТИВАТА ЗАПОЧНЕ СЕГА! :mrgreen: 3 ГОДИНИ СЕ НАСЛУШАХМЕ НА КУПЕНИ СЪДИИ И ДИРЕКТИВИ, СПРЕТЕ СЕ МАЛКО!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 18 юли 2013 09:16

W84me написа:Като видях Лудогорец тая вечер се успокоих! Левски е с най-големи шансове в нашето първенство!

Защото загубихте с 0:2 от Иртиш, а Лудогорец отстъпи за 1:2 от Слован? Та само оттук следва, че Лудогорец е поне класа над "Левски". А и нека видим реванша в Разград.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 18 юли 2013 09:22

donDiego написа:Може и да прозвучи кощунствено, но аз мисля,че ЦСКА ще стане шампион :lol: :lol: .Ще ви кажа защо мисля така: Защото Стойчо се върна,мрънкалниците и интригантите вече ги няма в отбора, а новите са си класа.До средата на август ще са наваксали с подготовката, а останалото е една традиция,която няма как да бъде задмината скоро.Поне не от този Левски,който гледахме срещу Иртиш Павлодар.Дано да наблюдаваме по-качествен и честен футбол през предстоящият шампионат.Предстои и нов конгрес на БФС и ако се смени сегашната мафия с хора ,които да предложат равен старт на всички участници..какво по-хубаво.Дано не се повтаря картината от миналата година,след всеки мач на Левски,да се изхвърлят съдии доживот,а накрая...а ла Везала :lol:

Със Сашо Томов начело ли? Пак ще се завърти един порочен кръг, докато няма ясен и стабилен собственик.
Левски с Батков са гонили не един свестен треньор, така, че и за тях не съм оптимист.
Но все пак всичко зависи от останалите играчи - Лудогорец, "Ботев" Пловдив, а защо не и Берое. Аз мисля, че има най-голям шанс отново Лудогорец да е шампион или с Петев или с неговия заместник. Не е лошо отборчето, трябва им още малко да си повярват и да се мотивират.
[center]Изображение[/center]

Върни се в “Игри и забавления”