Нямам търпение да излезне

Дано тази година всичко е наред с крака и не се бави като миналата година. Иначе четох, че ще има интересни опции в ФМ 2013...
С кой отбор ще ти е първата кариера?Може би ще започна с РЕАЛ МАДРИД
С какви отбори обичаш да играеш - отбори с много пари ПСЖ, Сити, Реал и т.н или предпочиташ по-скромни?Играл съм най-различни мениджъри.... най-голям кеф е когато с малък отбор постигнеш някакъв успех, защото знаеш колко трудно ти е било да сглобиш успешен отбор и да победиш конкуренцията. Но може да ти е интересно и ако играеш с някой гранд
Обичате ли да играете с отбори от долните дивизии и да ги изкачвате нагоре?Да, обичам. Но да се занимавам само временно с такива отбори.... защото обикновено поемаш малък тим със скромен бюджет и за да ги изкача в горна дивизия разчитам на преостъпени играчи или свободни агенти, които не вършат работа в по-горна дивизия... и после се започва отначало, а това понякога ме изнервя, защото отделям адски много време за трансфери и т.н.
Колко сезона най-много си издържал с един отбор?Със Сампдория изкарах 12 сезона.... бях ги превърнал в някви машини.

Но след толкова години вече нямаше познати играчи и ми стана скучно