НАЗДРАВЕ !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
YANTRA_FOREVER
Контакти:

Re: НАЗДРАВЕ !

Мнениеот YANTRA_FOREVER » 15 май 2010 22:45

slavia_forever написа:Наздраве на Габровци! Живи и здрави да са и да добрува градът им! :)

Мерси.Наздраве и на тебе и на всички от форума.
Изображение Изображение

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 15 май 2010 23:03

[quote="Blue_Lion"]

Пав, не ми се влиза в спорове, особено в тази тема, но не съм съгласен с мнението ти, а и за успехите у нас - повечето знаеш как са постигани ;)
По-добре е 2, 3 отбоа от футболни центрове като Русе,Стара Загора, Шумен и т.н, отколкото Академик...

stanislav89
Контакти:

Мнениеот stanislav89 » 16 май 2010 10:08

Blue_Lion написа:Що да са много ? Като са си го заслужили,що да не играят ? :) Да не говорим,че Левски,ЦСКА,Славия и Локо Сф са най-успялите отбори в България !

Не съм съгласен че комунистическото изчадие ЦСКА и дъртата пачавра Славия (за което главно можем да благодарим на Венци Стефанов) имат място във футбола.Камо ли академик на който ще ходят по 50-60 човека...
На теб ти е удобно защото ти е в София...но това не значи че имат място в "А" група.

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 17 май 2010 00:09

stanislav89 написа:
Blue_Lion написа:Що да са много ? Като са си го заслужили,що да не играят ? :) Да не говорим,че Левски,ЦСКА,Славия и Локо Сф са най-успялите отбори в България !

Не съм съгласен че комунистическото изчадие ЦСКА и дъртата пачавра Славия (за което главно можем да благодарим на Венци Стефанов) имат място във футбола.Камо ли академик на който ще ходят по 50-60 човека...
На теб ти е удобно защото ти е в София...но това не значи че имат място в "А" група.

Класирали са се => имат място ! Да не би Локо Мездра, Спортист Своге, Монтана,Сливен и т.н. имат повече място в "А" група ? С нищо не допринасят за футбола в България,изхранват се от букмейкъри и от БФС,на които им трябват за изборите за президент на въпросната организация !Академик поне имат що-годе приличен стадион ! Да,феновете са им малко щото в моя квартал,Редута и Слатина сме масово Левскари и червени,но кво да се прави !

НАЗДРАВЕ :!:
Изображение

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 17 май 2010 00:20

Blue_Lion написа:
Класирали са се => имат място ! Да не би Тото Мездра,Шоколад Своге,МонтанЪ,СливЯн и т.н. имат повече място в "А" група ? С нищо не допринасят за футбола в България,изхранват се от букмейкъри и от БФС,на които им трябват за изборите за президент на въпросната организация !Академик поне имат що-годе приличен стадион ! Да,феновете са им малко щото в моя квартал,Редута и Слатина сме масово Левскари и червени,но кво да се прави !

Само ми обясни как разбра,че Монтана се издържа от букмейкъри...?Пък и според мен,отбор с приличен стадион и посещаемост от сорта на 4-5000 души средно на мач има място в А група!

Наздраве ;)

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 17 май 2010 00:53

niki87 написа:
Blue_Lion написа:
Класирали са се => имат място ! Да не би Тото Мездра,Шоколад Своге,МонтанЪ,СливЯн и т.н. имат повече място в "А" група ? С нищо не допринасят за футбола в България,изхранват се от букмейкъри и от БФС,на които им трябват за изборите за президент на въпросната организация !Академик поне имат що-годе приличен стадион ! Да,феновете са им малко щото в моя квартал,Редута и Слатина сме масово Левскари и червени,но кво да се прави !

Само ми обясни как разбра,че Монтана се издържа от букмейкъри...?Пък и според мен,отбор с приличен стадион и посещаемост от сорта на 4-5000 души средно на мач има място в А група!

Наздраве ;)

Не говоря конкретно за Монтата,а като цяло за групичката отбори които изредих ! Но и те са в кюпа,както повечето такива отбори ! На Боби му трябва електорат ! В крайна сметка,който се е класирал да си играе в "А" група ! А за феновете,еми има отбори от "Б" група като нафтата примерно който имат по-добра агитка от вас ! Иначе,за бройката - ок ! Не го приемай лично,щото не е ! Такава ни е държавата,такъв ни е спорта !

НАЗДРАВЕ !
Изображение

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 17 май 2010 02:22

Наздраве!

Смятам, че обиграването на отборите извън Левски и ЦСКА, е само от полза на бъдещето, на българския футбол.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 17 май 2010 02:30

Aбсолютно си прав, Коце...
Както и обиграването на стършелите и гълъбите на стадион "Славия" :lol: 8-)
Наздраве ;)

Потребителски аватар
SkArY_9
Golf Fan
Контакти:

Мнениеот SkArY_9 » 17 май 2010 20:00

Наздраве момчета ;)

Потребителски аватар
ZinedineZidane
Контакти:

Мнениеот ZinedineZidane » 17 май 2010 20:06

Наздраве на всички! ...най-вече на майстора на аватара, винаги е приятно да "оплакнеш" окото с аватарите на "Скери"!
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!

Върни се в “Игри и забавления”