slavia_forever написа:Наздраве на Габровци! Живи и здрави да са и да добрува градът им!
Мерси.Наздраве и на тебе и на всички от форума.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
slavia_forever написа:Наздраве на Габровци! Живи и здрави да са и да добрува градът им!
Blue_Lion написа:Що да са много ? Като са си го заслужили,що да не играят ?Да не говорим,че Левски,ЦСКА,Славия и Локо Сф са най-успялите отбори в България !
stanislav89 написа:Blue_Lion написа:Що да са много ? Като са си го заслужили,що да не играят ?Да не говорим,че Левски,ЦСКА,Славия и Локо Сф са най-успялите отбори в България !
Не съм съгласен че комунистическото изчадие ЦСКА и дъртата пачавра Славия (за което главно можем да благодарим на Венци Стефанов) имат място във футбола.Камо ли академик на който ще ходят по 50-60 човека...
На теб ти е удобно защото ти е в София...но това не значи че имат място в "А" група.
Blue_Lion написа:
Класирали са се => имат място ! Да не би Тото Мездра,Шоколад Своге,МонтанЪ,СливЯн и т.н. имат повече място в "А" група ? С нищо не допринасят за футбола в България,изхранват се от букмейкъри и от БФС,на които им трябват за изборите за президент на въпросната организация !Академик поне имат що-годе приличен стадион ! Да,феновете са им малко щото в моя квартал,Редута и Слатина сме масово Левскари и червени,но кво да се прави !
НАЗДРАВЕ
niki87 написа:Blue_Lion написа:
Класирали са се => имат място ! Да не би Тото Мездра,Шоколад Своге,МонтанЪ,СливЯн и т.н. имат повече място в "А" група ? С нищо не допринасят за футбола в България,изхранват се от букмейкъри и от БФС,на които им трябват за изборите за президент на въпросната организация !Академик поне имат що-годе приличен стадион ! Да,феновете са им малко щото в моя квартал,Редута и Слатина сме масово Левскари и червени,но кво да се прави !
НАЗДРАВЕ
Само ми обясни как разбра,че Монтана се издържа от букмейкъри...?Пък и според мен,отбор с приличен стадион и посещаемост от сорта на 4-5000 души средно на мач има място в А група!
Наздраве
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
Върни се в “Игри и забавления”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта