НАЗДРАВЕ !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Re: НАЗДРАВЕ !

Мнениеот Cesc Fabregas » 04 фев 2010 22:19

PLOVDIV PEE 1912 написа:
Cesc Fabregas написа:
PLOVDIV PEE 1912 написа:Здравейте алкачи!Сипах си едно уиски с минерална водичка.Чашата е с емблемата на фк Тракия .НАЗДРАВЕ!

Жив и здрав да си брат! НАЗДРАВЕ! Никъв те няма напоследък...липсваш тука на "старите пушки" във темата... :|
УСПЕХ С БОТЕВ! Не съм наясно с това какво точно искате вие феновете, но ви го позжелавам от все сърце да стане! :) ;)
НАЗДРАВЕ!

Наздраве братче!Знам ,че си искрен и не лицемерничиш за разлика от някои други.Жив и здрав и на пролет се надявам да ме водиш на мач.

Което съм обещал, съм го изпълнил! С теб естествено няма да направя изключение! Само ще кажеш на кой мач- и отивам! ;)
А както сам каза че знаеш, наистина го мисля, и то не за друго, ами защото намерих доста печени хора от ваще! Ти, Ицо, Пламен, Тошо, Иво, Жоро и тн да не ги изброявам всичките сте супер пичове и се радвам, че лятото се запознахме лично! :) ;)
НАЗДРАВЕ ЗА ТЕБ! :idea: :!:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
birabecks
Контакти:

Мнениеот birabecks » 05 фев 2010 00:06

PLOVDIV PEE 1912 написа:
Madridist написа:86 набор съм ;) Аз ще ставам, че ще ходя после в Тонито да се видя с едни приятели :) Наздраве на всички от темата, пожелавам ви да имате много хубави моменти тази вечер в "НАЗДРАВЕ" :)

Eхеее,да беше видял квартала през 81-82-ра...Наздраве и приятно прекарване.

Я виж ти ?! Жив ли си бе майна ? Сега се прибирам от едно "събрание"...Наздраве ! Апропо,през 81-82 квартала не беше много за гледане :lol: Наздраве и на всички останали!
Ту мъч пипълс към онли фор дъ паст дъ тайм.Но уорк ! Но секрифиси...

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 05 фев 2010 03:42

Наздраве на коНпанията! ..( колкото и да ги дразни това некои елементи тука!!!!!)............. Гъгъгъгъ, много се смях, на миналите покрай тракийците майни!...........Такова нещо трябва да се вижда по-често!...................Разбрах и друго, че мадридиста е роден в тази съща година, в която, аз ритах топка с Тошко Зайцев например!....................Извинявам се, че в последно време не се появявам, но бягам за едни документи (някои от нашите хора са в течение!), а тази вечер ми беше на гости един приятел, с когото свирим от 81-а година, и на когото, ако недай Боже се наложи да замина, ще оставя верния си "Marshall", и който е автора и изпълнителя на тази песен с която ви поздравявам!!!!!....................... Наздраве, пичове!............. :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 05 фев 2010 06:06

slavia_forever написа:
Madridist написа:86 набор съм ;) Аз ще ставам, че ще ходя после в Тонито да се видя с едни приятели :) Наздраве на всички от темата, пожелавам ви да имате много хубави моменти тази вечер в "НАЗДРАВЕ" :)

Наздраве на всички от темата! Наздраве Мадритист! Наздраве и на Plovdiv_Pee_1912! Винаги е приятно да си кажеш едно наздраве с приятели от Пловдив! Наздраве и на BiraBecks, ако чете! Скоро ще се видим в Пловдив надявам се! Готини хора, готина компания! :)

Дано се видим.Няма да казвам наздраве ,че тръгвам на работа.

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 05 фев 2010 06:10

birabecks написа:
PLOVDIV PEE 1912 написа:

Eхеее,да беше видял квартала през 81-82-ра...Наздраве и приятно прекарване.

Я виж ти ?! Жив ли си бе майна ? Сега се прибирам от едно "събрание"...Наздраве ! Апропо,през 81-82 квартала не беше много за гледане :lol: Наздраве и на всички останали!

Жив съм,здрав съм, ама ей го на,не мога да изкарам до 11'00 часа.В тая криза трябва да се бачка повече иначе......Трябва скоро да помислим за сбирка.Лека работа Бира .

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 05 фев 2010 13:30

В работата днес е "неприлично" спокойно и като никога пуснах малко музика в "деня на майстора"! Голям купон стана в работно време! :lol: Нямаше как да не го отбележа и тука! :) Гледам колегите са си отворили текстовете в нета и си тананикат. :lol: Ето един поздрав към всички, с който лятото смятам да поздравя едни много близки хора на живо (като зауча текста :lol: ). Петьо, Марти и Сашо знаят за какво говоря! ;) НАЗДРАВЕ НА ВСИЧКИ!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=i3MXiTeH_Pg[/youtube]
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
birabecks
Контакти:

Мнениеот birabecks » 05 фев 2010 21:16

PLOVDIV PEE 1912 написа:Жив съм,здрав съм, ама ей го на,не мога да изкарам до 11'00 часа.В тая криза трябва да се бачка повече иначе......Трябва скоро да помислим за сбирка.Лека работа Бира .

Стига с тая работа /в момента няма никаква работа :( /Днес ходих до Благоевград,ама си останах само с ходенето и с хубавите гледки...тоя университет там мамата си тракали... :lol: Обаче за сбирката си прав.Мисля даже,че трябва да избързаме,преди да е почнало първенството ;)
Наздраве ! Наздраве и на коНпанията !
Ту мъч пипълс към онли фор дъ паст дъ тайм.Но уорк ! Но секрифиси...

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 05 фев 2010 22:59

Ами хайде де, аз смятам да се включа в някое бъдещо мероприятие! Наздраве! :o ;)

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 06 фев 2010 10:48

Добро утро бели братя и едно голямо сутрешно НАЗДРАВЕ с Биричка.......По случай рождения ден на Племенника ми......Жив и здрав да е.......Както мен и той е луд фен на ДИСИ........Едно поздравче за него с енда от любимите му песни на ДИСИ......
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=V9fLcwmo8vU&feature=related[/youtube]
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 06 фев 2010 11:30

modor написа:Добро утро бели братя и едно голямо сутрешно НАЗДРАВЕ с Биричка.......По случай рождения ден на Племенника ми......Жив и здрав да е.......Както мен и той е луд фен на ДИСИ........Едно поздравче за него с енда от любимите му песни на ДИСИ......
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=V9fLcwmo8vU&feature=related[/youtube]

Специално наздраве за рожденника и от мен! Да е жив, здрав и много щастлив! :)

Върни се в “Игри и забавления”