cska_90 написа:НАЗДРАВЕ пичове!!
Днес се замислих затова колко малко по принцип му трябва на човек за да е щастлив.След всичко ,което гледам за драмата в Хайти и след едно интервю на Сафин - си давам сметка колко са дребни проблемите ни и какви щастливци сме,че имаме семейство,че сме здрави,че има какво да ядем и така нататък.За съжаление днес човек не е научен да цени това ,което му се дава и винаги се чувства прецакан и ощетен и завижда на всеки ,който постигне нещо.
Така,че НАЗДАРВЕ за малките неща в живота,които ни правят щастливи!
Много хубави думи , абсолютно съм съгласен с теб. Аз лично се тревожа единствено и само на тема Здраве,всичко останало са дреболии. Ето и днес един човечец ми закачи бронята, при положение, че аз бях с предимство. Излиза от колата един човек облечен в работен гащиризон, предполагам се е връщал от работа, и супер разтреперен ми вика-"Аз съм виновен, съжалявам,имам в мене 30 лв, заповядай" . Съжалих го и му казах да си прибере парите и няма да викаме полицаите, важното е че сме здрави и двамата, аз бронята ще я оправя винаги

Много ми стана кофти, сетих се, че има хора,които карат на хляб и маргарин, а аз понякога мрънкам на майка ми, че било солено, горчиво и т.н. Наздраве и от мен, и пожелавам да има повече любов и разбриателство между хората, защото само така всички ще имаме бъдеще