BLUE CHAMPIONS написа:
"ИГРА" ако си навитак, да ти дам едно предложение Пусни нова тема, в която да се дават само прогнозните мачове, програмата по кръгове и временните класирания като я наречеш например " Прогнози и резултати за играта ВСЕКИ срещу ВСЕКИ"
А тук да си спамим на воля, да си играем контроли и такива неща...че много се размиват така нещата в една тема и трябва да превъртам безброй страници докато си намеря някой търсен мач, а и е много затруднено също разучаването на противника на стила и тактиката му Ако някой от участниците също е на това мнение и смята,че ще ни е по полезно и удобно, нека го изкаже
siniq_fen написа:
Споделям мнението, стига да не ти му е проблем на Играта
rhaegar написа:
Абсолютно подкрепям. Ще е доста по-прегледно.
Значи, аз точно това си мислих още преди да започнем шоуто ...
Да пусна 2 отделни теми, като в едната да си обсъждаме нещата, а в другата да текат само прогнозите, програмата и класирането ...
После обаче се позамислих, че може да настъпи объркване и някои да си пускат прогнозите в темата за обсъждането ... Не е като да не се е случвало в други игри, където си има тема за самото първенство, а в друга само прогнози ...
В крайна сметка обаче, сега ме е яд, че не пуснах две теми ...
Наистина доста голямо мазало става в тази, но пък сега ме притеснява, освен същият проблем, който ще си е още по-вероятен ( някои да продължат да си пускат прогнозите тука, или да търсят прогнозите на съперника тук ) ... Другата нова тема да я налазят потребители, които незнаят за тази игра ... А това на 100 % ще стане, щото темата като нова, ще си излезе сред водещите за деня, а можеби не само за един ден, а поне за два ...
И там поне в началото ще настане мазало, докато обесня на всички, които ще искат да се включат в играта, че местата са заети и всъщност играта тече от 2 месеца ...
Няма да е лошо това пак да се обсъди начисто, след уикенда примерно, ще го поставя като въпрос за да може колкото е възможно, повече хора да си изкажат мнението ...
Най важното, всички да видят, че ако евентуално пусна нова тема, да знаят, че там ще се преместят прогнозите, програмата и т.н.
Но ще го обсъдим след като минат тия квалификации за купата и редовният 11-ти кръг през уикенда ...