Футболни въпроси(quiz)!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Re: Футболни въпроси(quiz)!

Мнениеот megan fox » 12 авг 2011 00:04

Club de Blanco написа:
megan fox написа:
Club de Blanco написа:Мегън,имам един въпрос към теб(преди време,по една българска телевизия(знаеш коя е),излъчваха всичко около Барса,та там веднъж разказваха за историята на клуба,та знаеш ли от кой отбор меко казано е "произлязла"(нещо като кръстник) на Барселона?

Разбира се. ;) Швейцарският ФК Базел! ;) Основателят на двата клуба е един и същ - Жоан Гампер и затова цветовете на двата отбора са еднакви - синьо-червени. ;)

Браво!

Много трудно ще намериш да ме питаш нещо свързано с Барселона дето да не го знам. ;) 8-)

Все пак аз лягам и ставам с мисълта за този отбор. А на тавана над леглото ми имам изрисувана емблемата на отбора. :oops:
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
Blagoy
Контакти:

Мнениеот Blagoy » 12 авг 2011 00:05

Rivaldo10 написа:
Blagoy написа:И от мен един въпрос- Кой е единствения футболист, играл и за трите водещи български отбора в момента- Левски, Литекс и ЦСКА?

Саидходжа. :lol:

Не!
Потребителят над теб също не позна.
[center]Изображение[/center]

hrclspr12
Контакти:

Мнениеот hrclspr12 » 12 авг 2011 00:05

megan fox написа:Айде да ви задам един въпрос:
Когато ПФК Левски София е създаден в устава на отбора са записани какви на цвят трябва да са екипите. Какви са били на цвят?! ;)

А знаете ли, че в същият този устав е било записано, че играчите на ПФК Левски задължително трябвало да играят мачовете си със вратовръзки?! ;) Но през 1920 и някоя си година при едно гостуване във Варна на местният Владислав било адската жега, левскарите едвам издържали да свърши първото полувреме, за да разкарат вратовръзките си и от този момент насетне не са ги слагали повече по време на мач, ест тази точка от устава след този мач е била премахната. ;)

Жълто - червени.

Потребителски аватар
Club de Blanco
Контакти:

Мнениеот Club de Blanco » 12 авг 2011 00:05

megan fox написа:Айде да ви задам един въпрос:
Когато ПФК Левски София е създаден в устава на отбора са записани какви на цвят трябва да са екипите. Какви са били на цвят?! ;)

А знаете ли, че в същият този устав е било записано, че играчите на ПФК Левски задължително трябвало да играят мачовете си със вратовръзки?! ;) Но през 1920 и някоя си година при едно гостуване във Варна на местният Владислав било адската жега, левскарите едвам издържали да свърши първото полувреме, за да разкарат вратовръзките си и от този момент насетне не са ги слагали повече по време на мач, ест тази точка от устава след този мач е била премахната. ;)

Червени 8-)

Потребителски аватар
Blagoy
Контакти:

Мнениеот Blagoy » 12 авг 2011 00:05

Club de Blanco написа:
Blagoy написа:И от мен един въпрос- Кой е единствения футболист, играл и за трите водещи български отбора в момента- Левски, Литекс и ЦСКА?

Бандата!

Да! ;)

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 12 авг 2011 00:06

Blagoy написа:Жълто и червено са цветовете, взаимствани от тези на Галатасарай ;)

Точно. Бях потресен като разбрах, че отначало Левски не са били със сини екипи, а напротив, че половината им екип е бил червен...

А знаеш ли защо сменят цвета на екипа си?

П.П. Не съм левскар, само да отбележа. :)
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

hrclspr12
Контакти:

Мнениеот hrclspr12 » 12 авг 2011 00:06

Blagoy написа:
Rivaldo10 написа:

Саидходжа. :lol:

Не!
Потребителят над теб също не позна.

За Стефан Колев е вярно. Той е юноша на Левски. Шампион на България за 1988, 1992, 1996, 1998.

Потребителски аватар
Club de Blanco
Контакти:

Мнениеот Club de Blanco » 12 авг 2011 00:07

megan fox написа:
Blagoy написа:Жълто и червено са цветовете, взаимствани от тези на Галатасарай ;)

Точно. Бях потресен като разбрах, че отначало Левски не са били със сини екипи, а напротив, че половината им екип е бил червен...

А знаеш ли защо сменят цвета на екипа си?

П.П. Не съм левскар, само да отбележа. :)

Мегън,наполовина отговор приема ли се :)

hrclspr12
Контакти:

Мнениеот hrclspr12 » 12 авг 2011 00:07

Blagoy написа:
Club de Blanco написа:

Бандата!

Да! ;)

Въпросът е неправилно зададен, защото Бандаловски няма записан мач за Левски. Верният отговор е Стефан Колев.

Потребителски аватар
Blagoy
Контакти:

Мнениеот Blagoy » 12 авг 2011 00:08

Допълнете:

1. ЦСКА, 2. ЦСКА, 3.Берое, 4.Славия, 5... ?

Върни се в “Игри и забавления”